Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Gorj, Capreni  - 73000 EURO Proprietar 73000 €
Vanzare casa Gorj, Capreni - 73000 EURO Capreni, Capreni , jud. Gorj

Sorin Casa individuala - Casa individuala cu 2 terenuri in centrul satului, unul intravilan si unul extravilan cu toate actele la zi, disponibila in orice moment pt vizualizare si cumparare - Casa a fost locuita temporar, a fost folosita mai mult pt vacante si concedii - Drum asfaltat la poarta - Terenul este traversat de un parau peste care este construita o punte - Magazin alimentar la 20 de metrii distanta - Biserica la 100 de metrii distanta - Doua placi de beton ( si intre etaje si sus la acoperis)+ pod inalt - Doua terase sus - Fantana cu apa potabila cu bazin de apa - Vie ( bolta de vie in fata casei pe toata suprafata curtii din fata, vie in gradina din spate ) si pomi fructiferi - Alei asfaltate de jur imprejur si pe toata suprafata curtii - Terasa mare jos pe jumatate din casa+ beci mare hidroizolat - Garduri solide de placi cu temelie imprejmuitoare si la strada+ porti de fier - Pe langa suprafata din CF se ofera bonus un teren Extravilan in continuarea celui din acte de aproximativ 1600 de metrii ( pe care este plantata tot vie) - 4 camere sus nemobilate cu posibilitate de finisaje pe gustul clientului -Parter locuibil cu doua camere, baie , bucatarie terasa, beci de aproximativ 25 mp - Incalzire prin sobe de teracota functionale 100% - Toate actele necesare(ca in poze) fara vicii ascunse - 23 km pana la Filiasi/40 km pana la Carbunesti/60 km pana la Craiova - Casa se afla in sat Bulbuceni comuna Capreni - Nu se accepta schimburi doar bani cash.

73000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  spatii comercial Gorj, Capreni  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare spatii comercial Gorj, Capreni - 85000 EURO Capreni, Capreni , jud. Gorj

Vand cladire cu destinatia spatii comercial, restaurant in comuna Capreni, sat Cornetu, judetul Gorj. Cladirea compusa din parter, fiind compartimentata in doua, unde a functionat un magazin alimentar cu magazie in spate si birou, si un bar,iar la etaj avand destinatia pentru sali de evenimente. Cladirea se afla pe DN 6B, beneficiaza de centrala termica pe lemne, gaze. Proprietar persoana juridica. Pret negociabil. Birouri - Spatii comerciale - Capreni , Birouri - Spatii comerciale - Gorj

85000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(