Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Bucuresci  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Bucuresci - 50000 EURO Bucuresci, Bucuresci , jud. Hunedoara

Vand casa la tara sat Șesuri com.Bucuresci este curte cu 3 imobile, 3 case in curte 1 casa este formata din 2 camere , a2 casa este formata din hol baie ,2 camere si o bucatarie iar a 3 casa este compusa din 1 camera ,hol ,baie ,camara,din aceasta este iesre la cotetele de porci si pasari curtea este mare mai detinem 2 grajduri cu suri pentru animale+teren 7 ha+padure .AVEM ACTE PE CASE SI O PARTE DE TEREN SI TITLU DE PROPRIETATE PE PADURE.Mai multe la telefon = 724 - arata telefon - =

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Hunedoara, Bucuresci  - 0 EURO Proprietar
Vanzare casa Hunedoara, Bucuresci - 0 EURO Bucuresci, Bucuresci , jud. Hunedoara

Vindem containere la cele mai bune preturi sau le ecxecutam la fata locului face ori ce lughime si latimrmai mute informati la nr 759 - arata telefon - ne deplasam an tota tara si cu variante auto

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.