Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Spatiu birouri sau sediu firma cu vanzare - Panduri stradal Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Spatiu birouri sau sediu firma cu vanzare - Panduri stradal Panduri, Bucuresti

La parterul unui imobil construit in anii 90 avem de inchiriat un spatiu de birouri sau pentru vanzare insa alte produse decat alimentare. Spatiul dispune de intrare din strada pe calea separata fata de locuitorii blocului nefiind astfel probleme de deranj pentru locatari. Iar in oglinda cu apartamentul se afla o alta afacere la parter. Asa ca nu sunt probleme de acord de functionare. La interior spatiul este format dintr-un hol spatios o receptie cu secretariat ce include si o mica chicineta un spatiu deschis de birouri o baie si o sala de intalniri/al doilea birou. In total 54 mp de spatiu util generos si foarte luminos. Luminos atat datorita ferestrelor mari cat tot peretele exterior dar si luminii artificiale foarte bine dozate din spatiu. Avand in vedere pozitia spatiul se preteaza pentru orice activitate ce tine de domeniul medical(peste drum fiind spitalul Panduri) activitate de birou activitate de vanzari produse ce nu necesita aprobari specifice(gen alimentara). Vadul e bun locatia usor de identificat si accesat statie RATB in fata blocului. Consider spatiul excelent pentru activitatea unei agentii imobiliare a unui broker de credite pentru activitati de tip wellness sau similare. Spatiul apartine unei societati se incheie contract si se pot deconta costurile. Asadar daca va doriti sa porniti sau sa extindeti o afacere avem un spatiu ce cu siguranta va duce la prosperitatea firmei dumneavoastra asa cum a dus si la prosperitatea chiriasilor anteriori. In ce priveste pretul, lucrurile stau in felul urmator: chiria in mod normal este de 500 de euro/luna. Dar, pentru ca acestea nu sunt chiar vremuri normale si pentru ca micii antreprenori au nevoie de ajutor, propunerea noastra este urmatoarea: -pentru contract de doi sau mai multi ani, primul an chiria este 400 de euro/luna, iar urmatoarea perioada 500; -pentru contract pe un an, chiria in primele 6 luni este 400 de euro, iar celelalte 6 luni este 500 de euro. La mijloc este un calcul simplu de rentabilitate. Noi zicem ca suna bine. Tie cum iti suna?

400 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
SOSEAUA PANDURI - 13 SEPTEMBRIE - APARTAMENT COCHET, MOBILAT MODERN! Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
SOSEAUA PANDURI - 13 SEPTEMBRIE - APARTAMENT COCHET, MOBILAT MODERN! Panduri, Bucuresti

SOSEAUA PANDURI - 13 SEPTEMBRIE - APARTAMENT COCHET, MOBILAT MODERN! Zona centrala, foarte aproape de Academia Militara, Hotel Marriot si Unirii. Apartament luminos, intr- un bloc 1990, cu scara curata. Interior renovat modern, mobilat si utilat complet, perfect pentru rezidenta. Telefon : 0756.880.880

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(