Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

0% COMISION Apartament 2 Cam + 1 An Parcare Complex MetroCity ACADEMIEI Agentie - 0 comision - exclusivitate 82300 €
0% COMISION Apartament 2 Cam + 1 An Parcare Complex MetroCity ACADEMIEI Panduri, Bucuresti

Propunem spre vanzare un apartament de 2 Camere, situat in complexul rezidential MetroCity Academiei, finalizat in anul 2016 ce se desfasoara pe o suprafata de 62.73mp construiti si 47mp utili + 1 balcon de 6mp. Apartamentul este situat la etajul 10 din 10 si ofera o priveliste atragatoare asupra capitalei, avand ca orientare partea de Vest. Apartamentul se vinde finisat integral, cu centrală termică proprie, contorizare individuala pentru energie electrică şi gaz, restul cheltuielilor comune fiind platite direct către asociaţia de proprietari. In componenta Apartamentului intra si un loc de parcare gratuit pe 1 an de zile in incinta complexului. MetroCity Academiei este un concept rezidențial urban dedicat omului modern, care iubește orașul și îl folosește ca pe un teren de joacă, investește timp în lucrurile ce contează și nu îl pierde încercând să ajungă la ele. Opţional se pot achiziţiona locuri de parcare în subteran sau afara. Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential: Centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, Vulcan Value Center, Liberty Center, Plaza Romania, Orhideea Shopping Center, Unirea Shopping Center MetroCity Academiei este la doar 1,5 km distanță de zona de afaceri din Cotroceni, aflată într-o continuă dezvoltare. Totodată beneficiază de conexiune excelentă cu zona centrală de afaceri – Piața Victoriei – și de acces rapid către zona Barbu Văcărescu Floreasca - un traseu de doar 20 de minute de mers cu mașina, facilitat de podul Basarab, dar si acces facil RATB, la doar 1 minut de statia de Tramvai 1, 25, 8, 11. Odată cu deschiderea noii staţii de metrou Academia Militară, vor fi de parcurs doar două staţii până la Piaţa Unirii.

82300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(