Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


SOSEAUA PANDURI - 13 SEPTEMBRIE - APARTAMENT COCHET, MOBILAT MODERN! Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
SOSEAUA PANDURI - 13 SEPTEMBRIE - APARTAMENT COCHET, MOBILAT MODERN! Panduri, Bucuresti

SOSEAUA PANDURI - 13 SEPTEMBRIE - APARTAMENT COCHET, MOBILAT MODERN! Zona centrala, foarte aproape de Academia Militara, Hotel Marriot si Unirii. Apartament luminos, intr- un bloc 1990, cu scara curata. Interior renovat modern, mobilat si utilat complet, perfect pentru rezidenta. Telefon : 0756.880.880

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Panduri - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Panduri - 550 EURO lunar Panduri, Bucuresti

Apartament 3 camere complet mobilat si utilat in zona Panduri: - 2 bai. - 1 debara inchisa pentru depozitare - gresie in bai, bucatarie si hol - parchet laminat in dormitoare si living - aer conditionat in fiecare camera. - abonament TV & internet - masina de spalat, TV, aspirator - bucataria complet mobilata si utilata - scara si zona linistite. - fara probleme cu vecinii, asociatia de locatari, etc - loc de parcare ADP inclus Disponibil incepand cu Noiembrie

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Panduri - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Panduri - 300 EURO lunar Panduri, Bucuresti

GARSONIERA de inchiriat - 300 euro / luna + o luna garantie, etaj 2/8, complet renovata, mobilata si utilata in iunie 2019, totul nou si modern, toata mobila pe comanda, frigider, plita incorporata, hota, masina de spalat, aer conditionat, balcon, canapea extensibila, apometre, costuri de intretinere mici, bloc construit in 1992, foarte curat si linistit, lift modernizat, zona Calea 13 Septembrie - Panduri - Sos Progresul, statie de tramvai la 3 min. de bloc, la o statie distanta de AFI Cotroceni, iar in directia opusa la o statie distanta de Vulcan Value Center; termen lung + seriozitate, tel. 722 - arata telefon -

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Panduri - 290 EURO lunar Proprietar 290 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Panduri - 290 EURO lunar Panduri, Bucuresti

Particular,inchiriez,gars.in panduri,vis a vis,de spital,curata,mobilata,utilata,bloc mixt,zona linistita

290 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Panduri - 311 EURO lunar Proprietar 311 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Panduri - 311 EURO lunar Panduri, Bucuresti

Particular inchiriez Apartament 2 camere semidecomandat,in vila , la etajul 1,complet renovat,ideal pentru 2 studenti, INTRAREA IN APARTAMENT este COMPLET SEPARATA. De fapt are 2 intrari. Apartamentul se afla in zona Panduri Ac.Militara,in apropiere de Scoala Generala I.G. Duca nr.146 AFI Palace Cotroceni, Vulcan Value Center ,AFI Tech Park1, JW Marriott,Facultatea de Medicina,Facultatea de Drept, Politehnica Electronica. Mobilat utilat complet, aragaz,frigider, cuptor cu microunde noi, TV, masina de spalat, gresie, faianta, parchet,termopan, cablu TV, Net, Aer Conditionat. Baia,bucataria si balconul proprii apartamentului. Apartamentul merita vazut si inchiriat. Suprafata totala 73 m2. Direct proprietar. Comision zero. Telefoane de contact: 722 - arata telefon - sau 771 - arata telefon - PRET promotional 311 EURO usor negociabil.Pretul este valabil doar saptamana 16-20 Septembrie 2019.

311 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Panduri - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Panduri - 600 EURO lunar Panduri, Bucuresti

Apartament de 2 camere, decomandat, bloc 2016, etaj 4/10, avand un spatiu generos, inteligent impartit. Dispune de un dormitor cu dressing, o baie plus un living spatios cu logie. Acest apartament este disponibil pentru inchiriere, fiind mobilat si utilat modern( frigider, aragaz, cuptor electric, microunde, masina de spalat, aer conditionat inteligent si centrala proprie). Bucataria este complet utilata . Mobilierul de foarte buna calitate ofera un confort deosebit. Complexul Metro city este pozitionat in Sect.5 pe strada Progresului avand in fata scarii 5 linii de tramvai cu acces rapid spre centru orasului, AFI Cotroceni sau Vulcan centre.

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Panduri - 303 EURO lunar Proprietar 55000 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Panduri - 303 EURO lunar Panduri, Bucuresti

Particular, inchiriez garsoniera situata pe Strada Ionita Cegan, la un minut de mers pe jos de Soseaua Panduri, in dreptul Spitalului Theodor Burghele. Zona in care este pozitionata garsoniera este situata in planul 2(intre Soseaua Panduri si Soseaua Progresului) si deci este linistita, ferita de zgomotul traficului. Locatia este exceptionala fiind foarte apropiata de unitati de invatamant(Scoala 146, Academia Militara, Universitatea Politehnica), spatii de cumparaturi(Afi Cotroceni, Vulcan Centre, Carrefour Panduri, Mega Image, Lidl si altele) si alte institutii(Digi). Garsoniera este complet utilata si mobilata si dispune de tamplarie termopan, cu exceptia balconului: -> sufrageria dispune de canapea extensibila, dressing, comoda simpla si comoda cu 3 sertare, -> bucataria dispune de aragaz, chiveta, blat, dulapuri de bucatarie, masa si 2 scaune, -> baia dispune de cada, chiuveta, WC si un dulapior, -> balconul este spatios, (aprox. 4,5 mp) si dispune de un dulap mare si de frigider; de asemenea este inchis cu geam normal, -> debaraua dispune de masina de spalat si multe rafturi pentru depozitarea lucrurilor. Garsoniera este disponibila imediat. Colaborez cu agentiile imobiliare in masura in care nu au pretentia unui comision din partea mea.

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(