Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


COMISION 0% - Garsoniera 41mp in bloc 1988 vedere spate - 5 min metrou Orizont Agentie - 0 comision - exclusivitate 54500 €
COMISION 0% - Garsoniera 41mp in bloc 1988 vedere spate - 5 min metrou Orizont Panduri, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, o garsoniera situata foarte avantajos, pe Bd Timisoara insa retrasa de la zgomotul Bulevardului, langa intersectia Razoare, intr-o zona plina de verdeata si aerisita, avand la 4 min de mers pe jos statia de metrou Orizont si AFI Cotroceni Mall, iar in imediata vecinatate mijloace de transport in comun, Parcul Nicolae Gaina, piata si diverse magazine, clinica si alte institutii de interes, totul la doar cateva minute de Gradina Botanica si de Cartierul Cotroceni. Garsoniera este mare si compartimentata eficient, cu multiple spatii de depozitare, preia foarte multa lumina naturala, are o suprafata generoasa de 41mp (din care un balcon tip logie de 4mp), dispune de orientare spre sud, iar vederea este deplin inconjurata de spatii verzi si beneficiaza de intimitate deplina si liniste. O parte dintre finisaje au fost actualizate (tamplarie PVC cu geam termopan, parchet), in timp ce alte finisaje pot fi innoite. Blocul este construit in anul 1988, mult mai recent comparativ cu majoritatea constructiilor de pe Bd Timisoara si din zona, are doar 4 apartamente pe palier, iar proximitatea fata de spatii verzi, centre comerciale, metrou si alte mijloace transport, precum si accesul facil catre toate zonele Capitalei, fac din aceasta locatie una dintre cele mai cautate amplasamente ale zonei. Blocul dispune de scara curata, cu vecini care intretin starea generala a imobilului in bune conditii; exista spatiu generos destinat parcarilor atat in fata, cat si in spatele si lateralul blocului. Pentru orice alte informatii privitoare la aceasta garsoniera, la achizitia careia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

54500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(