Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren de 4.314mp in Oarda de Sus, Alba Agentie - 0 comision - exclusivitate 23400 €
Teren de 4.314mp in Oarda de Sus, Alba Oarda, Oarda , jud. Alba

Vand teren in suprafata totala de 4.314 mp, format din 4 parcele de teren cu suprafetele de: 2.853mp, 550mp, 459mp si 452mp. Terenul este situat pe strada Ghisitele ca si zona, in Oarda de Sus. Vanzarea se face direct, si fara niciun comision.

23400 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Teren agricol intravilan 5800 mp Oarda de Sus, jud. Alba Agentie - 0 comision - exclusivitate 29000 €
Teren agricol intravilan 5800 mp Oarda de Sus, jud. Alba Oarda, Oarda , jud. Alba

Agentia Casazela va propune spre vanzare un teren arabil intravilan in suprafata de 5800 mp in localitatea Oarda de Sus, jud. Alba. Proprietatea se afla pe raza localitatii Orda de Sus la o distanta de numai 7.5 km de centrul localitatii Alba Iulia. Pentru zona unde este localizata proprietatea, este elaborat PUZ pentru construire locuinte. Accesul la teren se face pe un drum nesfaltat derivat din strada Victoriei. Terenul nu dispune de utilitati, dar pe raza localitatii sunt intalnite retelele tehnice utilitare urmatoare : energie electrica, gaze, apa, canalizare. Terenul este in prezent neexpluatat si neingradit. Zona in care se afla este una agricola si partial zona rezidentiala in dezvoltare. Terenul se vinde liber de orice sarcina, prin negociere directa, la pretul de 29.000 euro.

29000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(