Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Ilfov, Islaz  - 74000 EURO Proprietar 74000 €
Vanzare casa Ilfov, Islaz - 74000 EURO Islaz, Islaz , jud. Ilfov

andreimek Casa Branesti ILFOV Islaz 500mp Asfalt/Gaze/Canalizare/Apa Vand casa P+1 in comuna Branesti sat Islaz Parter :2 camere baie bucatatie foisorEtaj:3dormitoare + baie Pod mansardabil Constructie recenta Suprafata teren 500mpStada asfaltata toate utilitatie la poarta gaze,canalizare si apa curenta In interior casa a fost locuita doar la parter care trebuie renovat iar etajul este pus rigips pe pereti Put mare adancime Pentru mai multe detalii sunati!Fara agentii intermediari etc Pret negociabil 20 minute de Cora Pantelimon15 minute de Dorally 20 minute Pallady25 minute complex Europa25 minute Theodor Palady10 minute intrare autostrada A2 In apropiere de Fabrica Makita Supermarket Penny , Mega image Proprietar Vanzare directa fara comisioane fara TVAPret Fix nu deranjati pentru negocieri

74000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Islaz  - 74000 EURO Proprietar 74000 €
Vanzare casa Ilfov, Islaz - 74000 EURO Islaz, Islaz , jud. Ilfov

andreimek Casa Branesti ILFOV Islaz 500mp Asfalt/Gaze/Canalizare/Apa Ilfov Islaz

74000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  610 mp Ilfov, Islaz  - 19500 EURO Proprietar 19500 €
Vanzare terenuri constructii 610 mp Ilfov, Islaz - 19500 EURO Islaz, Islaz , jud. Ilfov

Vand 3 loturi teren intravilan in Islaz-Branesti, posibilitate rate De vanzare 3 loturi de teren intravilan sau intreaga suprafata de 1980 mp de teren intravilan. Terenul este situat pe strada Sudului, Islaz - Branesti, Ilfov, intr-o zona linistita de case. Cele 3 loturi au drum de acces privat. Exista posibilitatea de plata in rate. Pretul este negociabil. Loturile de teren se afla in sud-estul localitatii. Dimensiunile lotului sunt destul de generoase ca te poti juca cu planul casei dorite si iti mai ramane loc si pentru masini, gazon, pomi si o mica gradina. Lotul de la mijloc are un beci, unde ai putea tine la racoare butoiul cu vin si borcanele pregatite pentru iarna. De asemeni ai si un put cu apa ce te poate scapa de grija cheltuielilor pentru udat. Vecinii de pe strada sunt oameni linistiti care-si vad de treaba, amabili si binevoitori. Drumul pietruit din fata, se uneste cu cel de asfalt la nici o suta de metri. Drumul se repara usor cand il vei sapa pentru a te racorda la apa, curent, gaze, canalizare sau internet. Aici ar putea fi terenul la care ai visat, deci vino sa le vezi. Lotul 1 are 702 m2 ( dimensiuni 32m*19,5m, drum de acces 78m2) - pret 21.000 euro; Lotul 2 are 624 m2 ( dimensiuni 28m*19,5m, drum de acces 78m2) - pret 19.500 euro; Lotul 3 are 602 m2 si deschidere la strada Sudului ( dimensiuni 28m*21,5m) - pret 21.500 euro. Utilitatile (apa, curent, gaz, canalizare, cablu) se afla in imediata apropiere a lotului 3, la strada. Loturile sunt libere de constructii. Pe lotul 2 se gaseste un put si un beci. Se poate construi in regim P+2, inaltime maxima 10m, POT 35%. Acces facil spre Bucuresti, atat cu masina, cat si cu autobuzul 452 care circula catre Republica sau trenul din gara Islaz care circula spre gara Obor. Distanta este de 25 km pana in Piata Unirii si se poate parcurge in aproximativ 30 minute. In curand, accesul spre autostrada A2 se va face mult mai rapid pe pasajul peste calea ferata ce se construieste in dreptul fabricii Makita. Distanta pana la magazinele Lidl, Mega, Profi este de 4 km, iar pana la scoala/liceul din Branesti de 6 km. Pentru mai multe poze si un film de prezentare puteti vizita site-ul: terendevis . ro Pentru locatia exacta va putem trimite share location pe whatsapp. Terenuri - Islaz , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

19500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(