Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Bihor, Dobresti - 300000 EURO Proprietar 300000 €
Vanzare terenuri constructii Bihor, Dobresti - 300000 EURO Dobresti, Dobresti , jud. Bihor

Vand teren ultracentral, intravilan, avand suprafata de de 127 000 mp . Teren este situat in Doresti, cu o deschidere foarte mare la sosea . Utilitatile sunt la limita de proprietate , ideal pentru locruri de case sau depozite . Mai multe detalii la telefon : 756 - arata telefon - Sau 744 - arata telefon -

300000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere Bihor, Dobresti - 2836 EURO Proprietar 2836 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bihor, Dobresti - 2836 EURO Dobresti, Dobresti , jud. Bihor

Vand apartament cu 2 camere in Dobresti . Zona linistita, in Imediata apropriere de Lacu Vida. Mai multe detalii la telefon : 774 - arata telefon - 3 Sau 756 - arata telefon -

2836 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Bihor, Dobresti - 13000 EURO Proprietar 13000 €
Vanzare terenuri constructii Bihor, Dobresti - 13000 EURO Dobresti, Dobresti , jud. Bihor

Vand teren in Hidisel comuna Dobresti,la 50 km de Oradea, terenul este situat langa drumul principal, si are plan terminat pe fundatia de pe teren casa cu mansarda , latimea terenului la drum este de 60 de ml, si are o suprafata de 2300 mp. Mai multe detalii la telefon.

13000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bihor, Dobresti - 650 EURO Proprietar 650 €
Vanzare spatii comercial Bihor, Dobresti - 650 EURO Dobresti, Dobresti , jud. Bihor

Spatiu comercial de vanzare sau de inchiriat, in localitatea Dobresti, Bihor. Spatiul este situat la etajul 1 al unei cladiri comerciale, este situat in zona centrala a localitatii si are o suprafata utila de 300 mp. Acesta este alcatuit din zona de productie, spatii sanitare, un birou, un spatiu de depozitare. Imobilul este construit din BCA ( structura pe cadre din beton), are o inaltime de 3.30 m, instalatie cu tevi de cupru, incalzirea se face cu centrala proprie pe peleti. Dispune de acces auto in curte, curent atat trifazic cat si monofazic, alarma, apa, canalizare. Spatiul este ideal pentru: 1. productie, avand in localitate persoane interesate de un loc de munca, specializate in industria textila si de incaltaminte, 2.Sala de evenimente(nu exista in zona) sau Spatiu comercial, avand fereste mari cu vedere la strada si fiind in zona centrala langa Primaria Dobresti Pretul de inchiriere propus de proprietar este de 650 euro, usor negociabil. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati.

650 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Bihor, Dobresti - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bihor, Dobresti - 200 EURO lunar Dobresti, Dobresti , jud. Bihor

Închiriez apartament 2 camere în zona Velența ,Bonexim . Apartament 2 camere PB mare ,situat la et.3 în zona Velența Bonexim, Peny ,.Este compus cu 2 camere mobilate, bucătărie mobilată ,aragaz, frigider, mașină de spălat ,baie ,hol .Se percepe 1 lună plata în avans ,apartamentul va fi disponibil di 1 sau 15 aprilie ,doresc seriozitate maximă .

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.