Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren investitie 16.066mp, Targu Mures, Santana de Mures Agentie - 0 comision - exclusivitate 388365 €
Teren investitie 16.066mp, Targu Mures, Santana de Mures Voiniceilor, Targu-Mures , jud. Mures

Teren intravilan in suprafata de 16.066mp – oportunitate de investitie. Localizat in Cartierul Unirii, Targu Mures, are un amplasament deosebit, fiind situat la limita dintre 2 localitati, Targu Mures si Santana de Mures, la limita dintre 2 zone, cea rezidentiala si zona industriala. Terenul este liber de constructii si este situat in zona a doua a municipiului, din punct de vedere al sistematizarii urbanistice, in zona linistita, cu orientare S-V, pretabil pentru orice tip de constructie. Este accesibil din soseaua principala Targu Mures, amplasat la circa 70ml de acesta, accesul facandu-se pe un drum pietruit de 8ml; are o deschidere comoda de cca 310ml, la un drum neamenajat, si pe partea Nordica, terenul este limitat de un canal natural, ce-I asigura drenajul. Utilitati disponibile in zona, cca 50ml: current electric, gaz, apa potabila Identificat cu CF 5547, Nr. Cad 5577/1/5 Proprietatea se valorifica in procedura de executare silita, prin licitatie publica, pretul de pornire al licitatiei fiind diminuat de 388.365 Euro

388365 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(