Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa Valcea, Slatioara - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa Valcea, Slatioara - 50000 EURO Slatioara, Slatioara , jud. Valcea

Doua dormitoare un hol baie bucatarie parchetata laminat toata casa gresie pe scara casei .tamplarie termopan toata casa esterilor interior construita caramida fabrica acoperis tigla utilitati apa retea curent electric companie Cez Oltenia Craiova cablu tv Digi internet teren pamant jurul casei suprafata 590 metri patrati cu iesire la strada anexa magazie spatele casei lungime 8pe 6 mp . zona linistita apropiere de Transalpina 30 km casa se afla in localitatea Slatioara Valcea sat Gorunesti str Gresarea NR 868 actele sunt regula cadastru singur proprietar pe numele Canta Marius . pret euro.50.000. negociabil . tel 757 - arata telefon -

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Valcea, Slatioara - 402255 EURO Proprietar 402255 €
Vanzare casa 2 camere Valcea, Slatioara - 402255 EURO Slatioara, Slatioara , jud. Valcea

Casa-vila cu 2 garaje, beci ,camera tehnica cu centrala pe carbuni si lemne, centrala pe gaze cu boilere aferente, scara interiora separata pana la nivel 2, la parter hol de intrare, camera -birou-dormitor sala de baie cu dus, wc si lavabo, bucatarie din lemn de cires unicat pe masura, sufragerie in L de 55 mp, terasa acoperita tip logie in forma de L de 30mp, iar le nivelul 2, un dormitor cu baie proprie si balcon mare in logie, un hol mare si inca 2 dormitoare cu balcoane in logie si o baie cu cada , wc si lavabo, in lipsa de sunat si la 745 - arata telefon - , suprafata terenului aprox. 3000mp , cu gard stradal, apa curenta, situata in com. Slatioara, jud. VALCEA intr-o comuna cu un viitor garantat aflata in apropiere de Transalpina, Polovragi, Horezu de pe terasa priveliste spre muntii Capatanii si Parang.

402255 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Valcea, Slatioara - 39500 EURO Proprietar 39500 €
Vanzare casa Valcea, Slatioara - 39500 EURO Slatioara, Slatioara , jud. Valcea

Vand casa de vacanta in comuna Slatioara, amplasata intr-o zona pitoreasca, linistita, la baza Dealului Magura. Distanta 15km de Horezu, 55km de Ramnicu Valcea, 120km de Pitesti. Zona locuibila este impartita in doua corpuri de casa, fiecare avand propria baie amenajata cu cada, dus, masina de spalat, boiler electric etc. Tamplaria este cu geam termopan si plasa de insecte peste tot iar pardoselile sunt traditionale din lemn (dusumea). Proprietatea mai cuprinde anexe gospodaresti functionale (fanar, doua beciuri, grajd, bucatarie de vara, garaj) in stare foarte buna, put cu hidrofor, rezervor de apa cu pompa, lac de peste populat si imprejmuit. Locuintele au apa curenta din reteaua comunala dar si conectare de rezerva la hidroforul propriu. Incalzirea este traditionala cu sobe pe lemne, inclusiv in bai si bucataria de vara. Terenul aferent proprietatii este de 8000mp, este total imprejmuit si cuprinde un colt de padure, livada cu pomi fructiferi (pruni, meri si ciresi), gradina precum si doua bolti de vie, gratar exterior, leagan rustic din lemn. Proprietatea are drum asfaltat in perfecta stare pana la poarta, accesul fiind foarte facil in orice anotimp.

39500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Valcea, Slatioara - 39500 EURO Proprietar 39500 €
Vanzare casa Valcea, Slatioara - 39500 EURO Slatioara, Slatioara , jud. Valcea

Vand casa de vacanta in comuna Slatioara, amplasata intr-o zona pitoreasca, linistita, la baza Dealului Magura. Zona locuibila este impartita in doua corpuri de casa, fiecare avand propria baie amenajata cu cada, dus, masina de spalat, boiler electric pentru apa calda si toate cele necesare confortului. Tamplaria este cu geam termopan si plasa de insecte peste tot iar pardoselile sunt traditionale din lemn (dusumea).Proprietatea mai cuprinde anexe gospodaresti functionale (fanar, doua beciuri, grajd, bucatarie de vara, garaj) in stare foarte buna, put cu hidrofor, rezervor de apa cu pompa, lac de peste populat si imprejmuit. Locuintele au apa curenta din reteaua comunala dar si conectare de rezerva la hidroforul propriu. Incalzirea este traditionala cu sobe pe lemne, inclusiv in bai si bucataria de vara. Terenul aferent proprietatii este de 8000mp, este total imprejmuit si cuprinde un colt de padure, livada cu pomi fructiferi (pruni, meri si ciresi), gradina precum si doua bolti de vie, gratar exterior, leagan rustic din lemn. Proprietatea are drum asfaltat in perfecta stare pana la poarta, accesul fiind foarte facil in orice anotimp. Peisajul este superb, cu padure de fag si molid de jur imprejur, o adevarata oaza de liniste!

39500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Valcea, Slatioara - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Slatioara - 10000 EURO Slatioara, Slatioara , jud. Valcea

Vand teren intravilan ,suprafata 2500 m in sat Milostea ,comuna Slatioara cu iesire la DN67. Pret usor negociabil.

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Valcea, Slatioara - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa Valcea, Slatioara - 40000 EURO Slatioara, Slatioara , jud. Valcea

Casa de vanzare,situata in Centrul Comunei Slatioara,mai multe detalii la telefon!

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Valcea, Slatioara - 2500 EURO Proprietar 2500 €
Vanzare terenuri agricol Valcea, Slatioara - 2500 EURO Slatioara, Slatioara , jud. Valcea

Vand teren in comuna Maldaresti granita cu comuna Slatioara situat pe DN 67 ( Horezu - Tg. Jiu), intrare proprie de la DN 67, stalpul de curent, cablu tv, internet in curte. Terenul perfect pentru constructia unei case/ cabana, iar in partea din spate padure si arbusti. Tel. 761 - arata telefon - / 751 - arata telefon -

2500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Valcea, Slatioara - 4500 EURO Proprietar 4500 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Slatioara - 4500 EURO Slatioara, Slatioara , jud. Valcea

Vand teren intravilan in suprafata de 2288mp situat la 8 km de Horezu, in localitatea Coasta Cerbului, comuna Slatioara. Terenul are deschidere de 45m la drum si este intr-o zona foarte linistita, ideal pentru o casa de vacanta sau pensiune turistica, fonduri europene, etc. Stalpul de electricitate si teava de apa curenta sunt la limita proprietatii. Rog si ofer seriozitate. Accept unele schimburi cu autoturisme pe benzina evaluate corect. Exclus autoturisme cu volan pe dreapta.

4500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Valcea, Slatioara - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Valcea, Slatioara - 0 EURO Slatioara, Slatioara , jud. Valcea

Vanda teren in zona Slatioara suprafata de 10000mp.Terenul se poate parcela.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.