Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

STEFAN cel MARE, inchiriere apartament 2 camere mobilate, etaj 5/7 Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
STEFAN cel MARE, inchiriere apartament 2 camere mobilate, etaj 5/7 Stefan cel Mare, Bucuresti

STEFAN cel MARE, vav de Spitalul Clinic Colentina, cu vedere stradala, inchiriere apartament compus din 2 camere de locuit plus dependinte in suprafata totala utila de 49 mp., situat in bloc reabilitat termic, constructie 1962 la etajul 5/7 (fara bulina sau incadrare seismica) mobilat si utilat. Locatie – Imobilul bloc este la 400 m.distanta fata de statia de metrou Stefan cel Mare, la 120 m. de parcul Circului de Stat, iar in imediata apropiere sunt numeroase magazine si banci.

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 54900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 54900 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 54900 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare 2 camere situate la etajul 3/10 intr-un imobil anvelopat, pe soseaua Stefan cel Mare cu vedere pe fata. Locuinta beneficiaza de centrala proprie, scara ingrijita, intrare stradala si balcon de aprox 10 mp. Balconul se intinde pe toata suprafata apartamentului, izoland cele doua dormitoare de zgomotul stradal. Apartamentul necesita renovare, nu rezita risc seismic. In urma expertizei primariei a fost incadrat cu u3 si poate fi creditat. Este ideal atat pentru investitie,cat si pentru locuinta sau activitate de birou. Pentru detalii/vizionari va stau la dispozitie!

54900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 75000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 75000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Filado Imobiliare va prezinta spre vanzare in exclusivitate, un cabinet stomatologic care functioneaza intr-un apartament cu 2 camere, situat in zona Stefan cel Mare, in apropiere de Bucur Obor si Lizeanu, intr-un imobil finalizat in 1968, stradal ! Apartamentul este situat la etajul 1 din 8, este semidecomandat, are o suprafata totala de 67 mp, si dispune de o baie si un balcon. Apartamentul este transformat in cabinet stomatologic avand toate avizele de functionare. Cabinetul este complet mobilat si utilat si dispune de urmatoarele imbunatatiri: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie, termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal. Vedere fata. ID do2213104.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Stefan cel Mare Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Apartament 2 camere Stefan cel Mare Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament 2 camere situat in zona Stefan cel Mare, la cateva minute de metrou,etaj 6/10, semidecomandat, c-tie 1981, toate imbunatatirile, aer conditionat, bloc reabilitat.

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare/ inchiriere Stefan cel Mare COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Apartament 2 camere de vanzare/ inchiriere Stefan cel Mare COMISION 0% Stefan cel Mare, Bucuresti

CGA Home Consulting va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat la 10 minute de statia de metrou Stefan cel Mare. Apartamentul este situat la etajul 2 din P+8, detine o suprafata utila de 46 mp, living in suprafata de 18 mp, un dormitor in suprafata de 10 mp , o baie. Apartamentul a fost recent renovat, geamuri termopan, parchet. Se inchiriaza/ vinde utilat precum este prezentat in poze, mobila bucatarie, frigider, masina de spalat, mobilat si utilat complet. Nu se percepe comision la inchiriere/ vanzare. In zona exista acces facil la mijloace de transport STB, statie metrou. In vecinatati se gasesc scoli, spital, hipermarket-uri, restaurante, piata. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 155000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 155000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare un apartament modern, mobilat minimalist cu finisaje de lux. Imobilul face parte dintr-un complex cu mai multe constructii cu regim de inaltime P+3, finalizate in anul 2018. Locuinta beneficiaza de parcare subterana, incalzire proprie si o terasa de aprox 50 mp. Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate: parchet lemn masiv, marmura, tamplarie din aluminiu cu 5 camere etc. Din punct de vedere al mobilierului, acesta este gandit in nuante moderne, de calitate superioara ideal pentru persoanele tinere. Sanitarele sunt Villeroy&bosch;, centrala este marca Viessmann, electrocasnicele sunt marca Bosch etc. Locuinta beneficiaza dfortul unei case de dimensiuni mai mici, iar terasa reprezinta o zona ideala pentru recreere. Pentru detalii/vizionari va stau la dispozitie!

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 16 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 495000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 495000 €
Vanzare casa 16 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 495000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta va prezinta la vanzare sau spre inchiriere o vila spatioasa in zona centrala si usor accesibila, la 5 minute de Spitalul Colentina si transportul in comun. Vila este de tip D+P+2+M si pe fiecare etaj se gasesc aproximativ 5 camere, cu un hol spatios o baie, un grup sanitar si bucatarie. Locuinta este dotata cu 3 centrale termice, termopane, parchet lemn masiv, gresie si faianta. A fost hidroizolata, si foarte bine intretinuta, nu prezinta crapaturi, igrasie sau alte probleme de acest gen iar acoperisul este de tabla. Imobilul este inconjurtat de curte, acolo unde gasim un foisor si gradina cu flori. Se poate parca cu usurinta atat in fata imobilului cat si in vecinatate. Pret vanzare: 500.000 Euro Pret inchiriere: 3.000 Euro Pentru vizionari sau detalii suplimentare ma puteti contacta. Descriere zona DACIA: Bulevardul Dacia formeaza una dintre cele mai frumoase zone rezidentiale care pastreaza extrem de bine atmosfera bucuresteana din La Belle Epoque dar si cea din perioada interbelica. Casele din aceasta zona sunt monumente de arhitectura si semne ale elegantei si bunastarii unor vremuri de mult apuse. Povestea unui librar numit Ioanid se leaga de aceasta zona dar si de un foarte cochet si discret parc din Bucuresti, loc de intalnire si promenada pentru inalta societate din secolul XIX si prima parte a secolului XX. Bulevardul Dacia porneste din Calea Mosilor si se intinde pana la intersectia cu Calea Victoriei, acesta reusind sa faca legatura cu alte bulevarde importante ale Capitalei fiind foarte circulata si situata in apropiere de Polona, Strada Mihai Eminescu, Piata Gemenii, Piata Spaniei, Piata Romana, Piata Universitatii si Piata Obor. O atractie deosebita a bulevardului sunt parcurile cunoscute pentru eleganta lor, acestea fiind puncte de atractie pentru cei ce aleg sa locuiasca in aceasta zona, acestea fiind Gradina Icoanei, Parcul Ioanid. Aici regasim restaurante renumite si de buna calitate, ca Excalibur, Mica Elvetie, Dragon House, La Botte, Galerry, Moulen Vert. Totodata, de-a lungul acestei artere regasim foarte multe sedii de ambasade si consulate, cladiri istorice ce pot fi considerate adevarate obiective turistice. In intersectia cu Piata Romana se afla cladirea ASE si hotelul Howard Johnson. Ca mijloace de transport in comun 79, 86, 133, 135, banci, magazine, scoli cat si gradinite. Despre Coldwell Banker: Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou. Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani. Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona. Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata. Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.

495000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Stefan cel Mare metrou Obor, amenajat, semimobilat, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 107000 €
Stefan cel Mare metrou Obor, amenajat, semimobilat, liber Stefan cel Mare, Bucuresti

Initial apartamentul a fost proiectat pentru 4 camere dar proprietarul a decis transformarea acestuia intr-unul de 3 camere chiar din faza de constructie, iar cadastrul a fost efectuat pentru stadiul actual, adica 3 camere. Apartament amenajat si locuit foarte putin dupa amenajare, avand uzura aproape inexistenta. Unul din avantajele majore ale apartamentului il constituie dimensiunea liningului, de aproximativ 29 mp. Deoarece este pastrat ingtijit, curat si luminos, apartamentul reprezinta o soluitie rezidentiala deosebita. Cheile apartamentului se afla la agentie. Comision tranzactie: 2% din valoarea de tranzactionare.

107000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Stefan cel Mare, bloc stradal, anvelopat, amenajat, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 109000 €
Stefan cel Mare, bloc stradal, anvelopat, amenajat, liber Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament amenajat in anul 2009 si locuit ocazional pana in prezent, starea acestuia fiind foarte buna. Mobilierul si aparatura de bucatarie vor ramane in apartament, iar pentru celelalte piese de mobilier se poate discuta, p[entru cei interesati. Apartamentul este prevazut cu aer conditionat si are bransamentele pentru masina de spalat vase si rufe efectuate. Termenul de eliberare este de 2 zile, iar vizionarile se pot efectua aproape oricand. Comision agentie: 2% din valoarea de tranzactionare.

109000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Stefan cel Mare Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
Apartament 2 camere Stefan cel Mare Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament 2 camere situat in zona Stefan cel Mare ,la cateva minute de metrou, etaj 8, decomandat,c-tie 1981, bloc reabilitat, suprafata 58mp, toate imbunatatirile

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Stefan cel Mare - 300 EURO lunar Proprietar 40000 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Stefan cel Mare - 300 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Inchiriez garsoniera pe Stefan cel Mare, la Lizeazu, etaj 7, stradal, foarte aproape de metrou (2min de statia Obor)

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Stefan cel Mare - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Stefan cel Mare - 300 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Inchiriez garsoniera confort 1,nemobilata, cu AC, balcon inchis Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Stefan cel Mare - 190 EURO lunar Proprietar 190 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Stefan cel Mare - 190 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Proprietar, inchiriez garsoniera, zona Stefan cel Mare - Lizeanu, et. 7/8, decomandata, semimobilata (dulap incorporat in hol, canapea extensibila, masuta pt tv, noptiera, cuier), utilata (aragaz, frigider, masina de spalat haine), gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, parchet in camera, geamuri tip termopan, usa metalica, 900 lei, (obligatoriu garantie). NU are balcon si nici aer conditionat, orientare Nord. Fara comision. Tel. 722 - arata telefon -

190 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 70000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Vand apartament cu 2 camere..2 beciurii la subsol.baie bucatarie Sunt propietar Curte comuna in curte puteti parca 2 masinii Foisor gratar Zona.Stefan cel Mare Apartament situat pe str Lizeanu 2 min pana la bucur obor Pretul este de 70000 de euro

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 450 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartamentul este situat pe sos stefan cel mare langa stadionul Dinamo ,este complet mobilat si utilat ,foarte curat , proaspat zugravit , mobila este noua.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 1 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 465000 EURO Proprietar 465000 €
Vanzare casa 1 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 465000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

VILA P+2E+POD, retrasa de la traficul intens oferind liniste si confort pe toata durata zilei TERENUL are suprafata totala de 260mp si este impartit astfel: -128mp amprenta la sol constructie -132mp curte VILA este impartita pe 3 niveluri cu 128mp amprenta si 384mp construiti din care 292 mp utili impartiti astfel: -Parter - 94mp utili: 1 bucatarie, 1 living, 1 birou, 1 hol, 1 Wc serviciu, 1 garaj cu acces prin bucatarie -Etaj I - 98mp utili: 3 dormitoare, 2 bai ,1 hol , 1 balcon -Etaj II - 100mp utili: 1 living generos , 1 terasa , 1 Wc serviciu, 1 camera spatiu tehnic ( centrala, boiler, automatizare panouri solare) CURTEA in suprafata de 132mp are toata infrastructura facuta, pavata pentru trafic greu si dispune de toate utilitatile ingropate avand trasee noi pana la furnizorii de utilitati (Apa, Curent trifazat (380V), Gaze, Canalizare, Fibra optica - TV, Internet): - Pavata cu SEMMELROCK PREMIUM PERLA de 6cm pentru acces autovehicule - Canalizare pluviala separata - Canalizare uz menajer traseu separat - Bransament gaz ingropat din fata portii - Bransament apa curenta - Bransament curent trifazat - 2 zone spatii verzi si bransament de 220V pentru iluminat ambiental - Gardurile sunt din beton - Porti acces autovehicule automatizate LOCURI PARCARE - 1 loc garaj in interiorul casei si 5 in curte CONSTRUCTIA este compusa din: - Fundatie continua din beton armat, structura formata din stalpi si grinzi beton armat, plansee din beton armat. - Peretii exteriori din caramida portanta porotherm ajungand la o grosime de 50cm impreuna cu izolatia termica. - Izolatie termica cu coeficient energetic ridicat si structurata Baumit - Peretii de compartimentare din caramida - Terasa cu suprafata de 40mp are izolatie termica superioara executata profesional - Tamplarie VEKA cu feronerie ROTO, suprafete vitrate mari tratate low-e - Constructia este inchisa cu un acoperis din lemn, izolat si acoperit cu tabla LINDAB, inclusiv accesoriile, aerisirile, jgheaburile si burlanele. DETALII SUPLIMENTARE - Bucatarie ultramoderna - mobilier cu o lungime de 10m utilata full cu electrocasnice SIEMENS ( gratar cu piatra vulcanica, plita vitroceramica, aragaz, hota de 870mc, cuptor electric cu convectie aer, masina de spalat vase ) - Centrala proprie in condesatie VIESSMANN de 37Kw cu boiler VIESSMANN de apa calda menajera 300l si vas tampon 1000l - Panou solar VIESSMANN cu randament energetic ridicat folosind tuburi vidate, aport pentru 6 persoane/zi consum de apa calda (din Mai pana in Octombrie gazele pot sta total oprite - consum 0 gaze) - Repartitoarele, accesoriile de conectare si tevile pentru calorifere sunt REHAU gama RAUTITAN - 2-Unitati climatizare exterioare cu inverter LG, de capacitate mare ( 66.000Btu aer cald/rece) si consum redus de curent cu 40% acestea fiind calculate la suprafata utila a locuintei. - Instalatia electrica premium - SCHNEIDER UNICA TOP - rame din aluminu si lemn natural in funtie de incapere. - Usi interior PINUM ELITE din lemn si furnir natural de nuc - Usi interior din sticla securizata de 10mm in zona parterului - Usa intrare masiva, metalica cu aspect de lemn si o izolare termica ridicata, avand in partea superioara si laterala a tocului suprafete vitrate opace. - Usa garaj HORMANN cu izolare termica ridicata si motor SupraMatic (viteza superioara la deschidere)

465000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 450 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament cu 3 camere in Ștefan cel Mare, alroape de Lizeanu ;et.3/8; utilat si mobilat modern si complet ,la 3 minute de metrou,contract nelimitat.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa 3 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 700 EURO lunar Proprietar 700 €
Inchiriere casa 3 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 700 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Casa de inchiriere in zona Stefan cel Mare pretabil birouri, gradinita, salon cosmetica, cabinet medical, 3 camere 70 mp, curte 140 mp, 300 m fata de statia de metrou Stefan cel Mare (4 minute de mers pe jos). - 3 camere (16 mp, 16 mp, 14 mp) - 2 bai (una cu grup sanitar si dus 7 mp, cealalta cu grup sanitar si cada - 10 mp) Suprafata totala: 70 mp (inclusiv holul de 7mp) Curte (singur proprietar): Suprafata totala: 140 mp Centrala pe gaz Ferestre termopan, usi moderne din sticla mata. Gresie, faianta si parchet Aer Conditionat in fiecare camera. Internet pe fibra optica wireless Renovat in anul 2012. An constructie: 1943. Singur in curte. Acces stradal direct. Posibilitati parcare. Strada linistita fara trafic intens. Acces facil la mijloace de transport in comun. 300 m fata de statia de metrou Stefan cel Mare si 100 m fata de statia de tramvai. Adresa: strada Raspantiilor nr. 14, sector 2, Bucuresti.

700 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 1500 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Particular - Inchiriez ap 2 camere, et 5, stradal, bloc reabilitat termic,termopane,apometre,repartitoare,mobilat,bucatarie echipata cu aragaz frigider,masina sp rufe,AC in sufragerie,dormitor cu pat dublu mijloc,Tv color cablu tv si net,renovat cu parchet,gresie,faianta,in baie si bucatarie - zona Lizeanu

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 420 EURO lunar Proprietar 420 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 420 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament 2 camere, liber, impecabil, proaspat renovat, usa de fier, termopane, gresie/faianta, parchet nou, instalatie sanitara noua, aer conditionat, usi interior de termopan, transformat pentru functionalitate sediu firma. Situat la parter, cu vedere pe spate, racoros, spatios. Se doreste inchirierea pe termen lung, minim 1 an. La inchiriere se achita 1 luna in avans, luna in curs si 1 luna garantie. Tel: 0762-272-091. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Posibilitate parcare: Da

420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 8409 EURO Proprietar 8409 €
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 8409 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament in sectorul 2 zona Stadionul Dinamo/Metroul stefan cel mare,este situat la demisol,poate fi locuit ,sau firma;birouri,ori alte utilizari Metia vazut,este negociabil sau variante. tel 723 - arata telefon -

8409 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Stefan cel Mare - 5 EURO lunar Proprietar 5 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Stefan cel Mare - 5 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Spatiu langa metrou stefan cel mare spatiu mic pretabil gsm sau amanet exclus coffee togo

5 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 63000 EURO Proprietar 63000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 63000 EURO Stefan cel Mare, Bucuresti

Urgent 2 camere, direct proprietar, 0748871699, etaj 3/7, liber, renovat, acte la zi, fara intermedieri/promovari, numai plata imediata Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 360 EURO lunar Proprietar 360 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Stefan cel Mare - 360 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament renovat recent, curat, utilat, foarte spatios, 2 camere, la 50 de m de statia de metrou Stefan cel Mare. Apartamentul dispune de: 1 dormitor complet mobilat 1 living room complet mobilat cu Aer Conditionat si canapea extensibila 1 bucatarie spatioasa mobilata si utilata (aragaz, combina frigorifica, vesela, tacamuri, ustensile bucatarie) 1 baie cu masina de spalat haine si boiler pentru redundanta apa calda 2 debarale pentru depozitat sau pot fi transformate in dressing (contin aspirator, fier de calcat, produse curatenie, exista si doua televizoare, dar nu sunt moderne). 1 balcon spre spatele blocului (inchis, nerenovat, se va renova cand se anvelopeaza blocul) Apartamentul este intr-o zona sigura, centrala, vecinii sunt linistiti si prietenosi. Apartamentul se inchiriaza pe baza de contract, inregistrat la ANAF. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an) Nu dispune de loc de parcare, dar exista destule la bulevard si pe strada Aurel Vlaicu adiacenta. La parter, la maxim 50 de m exista supermarket, farmacie. Chiriasul este liber sa modifice sau sa renoveze apartamentul dupa bunul plac, in limita bunului simt. Desi nu au fost niciodata pana acum, se accepta animale mici de companie, cu garantia chiriasului ca nu vor distruge sau strica mobila si/sau utilitatile si nu vor deranja veicinii. Proprietarul isi rezerva dreptul de a selecta chiriasii.

360 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Stefan cel Mare - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Stefan cel Mare - 500 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Spatiu comercial soseaua Stefan cel Mare(intre Lizeanu si Bucur Obor) , suprafata 18 mp , grup sanitar.

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 7500 EURO lunar Proprietar 51000 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 7500 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Pret negociabil 75000 euro. Soseaua Stefan Cel Mare, intre Lizeanu si Obor, bloc construit in 1980, reabilitat termic de cativa ani. Apartamentul este semi decomandat, are 56 mp utili + 8 mp suprafata celor doua balcoane. Este situat la etajul 5/10, cu vedere stradala/semistradala. Apartamentul are modificari: parchet masiv gresie si faianta in bai si in bucatarie, usi de lemn masiv. Acceptam credit bancar. Se poate vinde impreuna cu un apartament de 4 camere de care este lipit, acesta fiind cu modificari minore parchet masiv, faianta gresie. Pret la pachet 200.000 euro

51000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 380 EURO lunar Proprietar 380 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 380 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Stefan cel Mare , langa IGP ,2 camere , semidec. ,et.3 , vedere stradala la blv. Stefan cel Mare , la statia de metrou si tramvai (statia de metrou Stefan cel Mare, statia de tramvai 1-10-46 si statia de autobuz vizibile de la geam, la 10-20 de metri de scara ).Zugravit , mobilat si utilat complet nou si modern , termopan, usa metalica, aer conditionat , 2 TV LED. Negociabil numai in anumite conditii. 1 avans +1 garantie. Va asteptam la vizionari. Pt mai multe detalii , ma puteti suna la 0722169779. Sunt proprietar. Confort: 1 , Numar nivele: 7 , Suprafata utila: 50,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 3 , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 1968 ,

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 550 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Inchiriez apartament 4 camere et 8/8 complet utilat Și mobilat la 2 min de stația de metrou Ștefan cel mare și de stația STB.in Zona se găsesc scoli ,Grădinițe ,mega image NON stop.apartamentul va fi liber începând cu data De 4 August Confort: 2 , Numar nivele: 8 , Locuri parcare: 0 , Suprafata utila: 89,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 2 , Etaj: etaj 8 , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 1982 , Incalzire: centrala bloc ,

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 850 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Particular, inchiriez apartament, situat in Central Park (complex rezidential delimitat de Stefan cel Mare si Aleea Circului) , 2 camere, suprafata totala100mp, etajul 2/12, complet mobilat si utilat, de lux, cu loc de parcare subteran, Apartamentul este format dintr-un living cu bucatarie deschisa si complet utilata, un dormitor, un dressing, o baie, si doua balcoane, unul pe lungimea dormitorului, celalalt pe lungimea livingului. Balconul din dreptul livingului are deschidere catre gradina interioara a complexului si este amenajat cu mobilier de terasa si podea din dek din lemn exotic. Balconul de la dormitor are deschidere catre blocurile din Stefan cel Mare Pret inchiriere: 850euro/luna.

850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Stefan cel Mare - 350 EURO lunar Stefan cel Mare, Bucuresti

Stefan cel Mare, inchiriez apartament 2 camere semidecomandat, mobilat, utilat, bloc Dinamo langa spitalul Floreasca, bulevardul Stefan cel Mare, bloc reabilitat termic, etaj 7/8, balcon foarte mare, vedere superba.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.