Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere de inchiriat Stefan Cel Mare, Obor, 0%comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 650 €
Apartament 3 camere de inchiriat Stefan Cel Mare, Obor, 0%comision Stefan cel Mare, Bucuresti

Apartament 3 camere spatios si luminos de inchiriat, pozitionat excelent pe str. Soseaua Stefan Cel Mare, nr. 35; Se afla la etajul 3, intr-un bloc reabilitat termic. Compus din 2 dormitoare, 1 baie, sufragerie, bucatarie si 2 holuri, apartamentul este mobilat si utilat cu electrocasnice noi, prima inchiriere. Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Centrala termica proprie, ambient pentru reglare automata temperatura (pentru consum redus de gaz). 0%Comision pentru chirias. GATA DE MUTAT! Va invitam cu drag sa pasiti intr-un apartament din care nu veti mai dori sa plecati!

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Stefan Cel Mare - Spital Colentina, apartament 3 camere 73 mp, etaj 3! Agentie - 0 comision - exclusivitate 103800 €
Stefan Cel Mare - Spital Colentina, apartament 3 camere 73 mp, etaj 3! Stefan cel Mare, Bucuresti

COMISION 0%PENTRU CUMPARATORI STEFAN CEL MARE - SPITAL COLENTINA, APARTAMENT 3 CAMERE 73 MP, ETAJ 3! Zona excelenta, cu acces facil la metroul Stefan Cel Mare, scoli, magazine. Apartament luminos si confortabil, ideal pentru o familie. Bloc solid, anvelopat, scara curata. Interior ergonomic, cald si luminos, complet mobilat si utilat, 2 dormitoare, 2 bai, balcon.

103800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de vanzare Floreasca | Metrou Stefan cel Mare Agentie - 0 comision - exclusivitate 74900 €
Apartament 3 camere de vanzare Floreasca | Metrou Stefan cel Mare Stefan cel Mare, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament luminos, cu 3 camere, situat central pe Soseaua Stefan cel Mare la intersectia cu Floreasca, in apropiere de Stadionul Dinamo, langa Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Blocul este construit în anul 1962 si este încadrat în clasa de Risc seismic II. Oferta este cu 0% comision pentru cumparator. Va invit sa ma contactati pentru a stabili o vizionare in locatie. Distanta pana la statia de Metrou Stefan cel Mare este de 5 minute de mers pe jos. Schita poate fi regasita intre pozele publicate in anunt. Apartamentul este semidecomandat. Apartamentul ar putea fi folosit ca locuinta pentru uz personal sau ca investitie in vederea inchirierii pe termen lung ori in regim hotelier. Apartamentul este pozitionat in centrul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Floreasca si numeroase restaurante si cafenele. Pe acoperisul imobilului se afla o terasa cu vedere spre stadionul Dinamo si in acelasi timp ofera o panorama excelenta a zonei spre Stefan Cel Mare, Dorobanti si Piata Victoriei. Clasa Energetica A ; Consum anual specific de energie: 141 [kWh/m2an] ; Indice de emisii echivalent CO2: 38.6 [kgCO2/m2an] ; Consum anual specific de energie din surse regenerabile: 0 [kWh/m2an]. Pentru orice detalii si intrebari, va stau cu drag la dispozitie!

74900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere de vanzare Floreasca | Metrou Stefan cel Mare Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
Apartament cu 3 camere de vanzare Floreasca | Metrou Stefan cel Mare Stefan cel Mare, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament luminos, cu 3 camere, situat central pe Soseaua Stefan cel Mare la intersectia cu Floreasca, in apropiere de Stadionul Dinamo, langa Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Oferta este cu 0% comision pentru cumparator. Va invit sa ma contactati pentru a stabili o vizionare in locatie. Distanta pana la statia de Metrou Stefan cel Mare este de 5 minute de mers pe jos. Schita poate fi regasita intre pozele publicate in anunt. Apartamentul este semidecomandat. Blocul este construit in anul 1962 si este incadrat in clasa de risc seismic II. Apartamentul ar putea fi folosit ca locuinta pentru uz personal sau ca investitie in vederea inchirierii pe termen lung ori in regim hotelier. Apartamentul este pozitionat in centrul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Floreasca si numeroase restaurante si cafenele. Pe acoperisul imobilului se afla o terasa cu vedere spre stadionul Dinamo si in acelasi timp ofera o panorama excelenta a zonei spre Stefan Cel Mare, Dorobanti si Piata Victoriei. Clasa Energetica A ; Consum anual specific de energie: 141 [kWh/m2an] ; Indice de emisii echivalent CO2: 38.6 [kgCO2/m2an] ; Consum anual specific de energie din surse regenerabile: 0 [kWh/m2an]. Pentru orice detalii si intrebari, va stau cu drag la dispozitie!

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Apartament superb 66mp renovat in bloc 2015 la 6 minute metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 122000 €
COMISION 0% - Apartament superb 66mp renovat in bloc 2015 la 6 minute metrou Stefan cel Mare, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament foarte frumos si eficient compartimentat si finisat, amplasat pe Calea Mosilor dar retras de la zgomotul bulevardului, avand la 6 minute de mers pe jos statie de metrou, iar la 3 minute celelalte mijloace de transport in comun, fiind amplasat foarte avantajos si facil pentru a accesa toate zonele importante ale Capitalei. Avand o suprafata de 66 mp (din care 10mp terasa ce ofera intimitate si spatiu pentru relaxare), apartamentul atrage atat prin spatiile mari, pline de lumina si caldura, cat si prin confortul oferit de finisajele alese si compartimentarea foarte eficienta. Locatia imobilului, in plan secund fata de blocurile de pe Calea Mosilor, ofera atat avantajul proximitatii tuturor magazinelor, centrelor comerciale, scolilor si gradinitelor si ale celorlalte facilitati ale zonei, cat si confortul oferit de linistea de pe strada retrasa de la tumultul bulevardului. Pentru orice alte informatii privind acest apartament deosebit, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

122000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(