Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Stefan cel Mare Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Stefan cel Mare Stefan cel Mare, Bucuresti

Va propun spre vanzare un apartament cochet de 2 camere, situat pe Sos. Stefan cel Mare situat intre Aleea Circului si stadionul Dinamo, la 2 minute de metrou. Comision 0% de la cumparator. Apartamentul se afla la etajul 6 din 7 intr-un bloc neanvelopat construit pentru armata in 1961. Este semidecomnadat, renovat recent, are instalatiile schimbate, geamuri termopan, aer conditionat, termoficare, repartitoare si balcon deschis cu vedere la bulevard. Apartamentul este disponibil imediat si se vinde complet mobilat si utilat: aragaz, hota, frigider, masina de spalat. Astept cu drag sa ma contactati pentru vizionare.

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Stefan cel Mare - Dinamo, apartament 3 camere 61 mp, etaj 2! Agentie - 0 comision - exclusivitate 73000 €
Stefan cel Mare - Dinamo, apartament 3 camere 61 mp, etaj 2! Stefan cel Mare, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! STEFAN CEL MARE - DINAMO, APARTAMENT 3 CAMERE 61 MP, ETAJ 2! Pozitie foarte buna langa spitalul Floreasca, acces facil la mijloace de transport, scoli, magazine. Apartament luminos si cald, ideal pentru familie sau investitie. Bloc reabilitat, curat si bine intretinut, zona verde la bulevard, risc seismic 2. Interior curat, cald, suprafete vitrate mari, vedere la parcul din fata, vedere mixta.

73000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Barbu Vacarescu – Stefan celL Mare, sediu reprezentativ modern 640 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 1490000 €
Barbu Vacarescu – Stefan celL Mare, sediu reprezentativ modern 640 mp Stefan cel Mare, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! BARBU VACARESCU – STEFAN CEL MARE, SEDIU REPREZENTATIV MODERN 640 MP. Locatie centrala pe bulevardul Barbu Vacarescu nr.51, acces imediat spre Dorobanti, Floreasca, Stefan cel Mare. Constructie de calitate superioara cu 5 niveluri, in stare perfecta. Interior rafinat, spatii comune elegante, finisaje de calitate, sala de conferinte, bucatarie, terasa.

1490000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(