Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

OCAZIE PENTRU INVESTITIE! Spatiu comercial 324 mp utili cu activitate de bar-club in desfasurare plu Agentie - 0 comision - exclusivitate 129900 €
OCAZIE PENTRU INVESTITIE! Spatiu comercial 324 mp utili cu activitate de bar-club in desfasurare plu Popricani, Popricani , jud. Iasi

OCAZIE PENTRU INVESTITIE! Spatiu comercial 324 mp utili cu activitate de bar-club in desfasurare plus 3000 mp teren intravilan! Imobilul este situat in apropiere de Iasi, la doar 12 km, in comuna Popricani, cu acces pe sosea asfaltata, la cca.150 m de primaria localitatii si drumul principal DJ 24C. Constructia a fost executata in 2015, open space, cu structura portanta, zidarie din BCA, termoizolatie exterioara, acoperis cu sarpanta din lemn si invelitoare din tabla tip"Lindab". La interior, spatiul este open space, cu inaltime de 4,25 m pana la streasina si 6,31 m la coama si pardoseli placate cu gresie. Este prevazuta cu 2 intrari principale plus o intrare secundara pentru aprovizionare, grupuri sanitare barbati-femei finisate cu gresie si faianta precum si obiecte sanitare, cat si alte dotari sau compartimentari usoare(rigips) specifice destinatiei actuale. Imobilul este racordat la curent electric(trifazic-380 V), alimentat cu apa din sursa proprie(fantana cu hidrofor) si canalizare la fosa septica(bazin vidanjabil).In exterior este amenajata o terasa betonata, descoperita, cu suprafata de 100 mp care poate fi utilizata ca si rampa de incarcare-descarcare, precum si 2 grupuri sanitare functionale. Terenul in suprafata totala de 3000 mp este incadrat in totalitate in categoria intravilan Popricani "CC-curti constructii" si prin certificatul de urbanism este permis un POT de 50%, oferind practic posibilitatea extinderii imobilului construit functie de interesul urmarit. Este drept, cu forma regulata-dreptunghiulara, cu deschidere la drum de 39 m(latura mica) si latura mare de 76,66 m. Este imprejmuit complet cu gard realizat din placi de tabla ondulata, accesul fiind asigurat inclusiv pentru auto idiferent de capacitate prin poarta instalata pe role. Parcarea autovehiculelor cat si eventuala depozitare a unor bunuri materiale este asigurata in curte, platforma betonata existenta avand o suprafata de cca.1500 mp, intreaga proprietate fiind securizata cu sistem de camere video conectat la un dispecerat al unei firme de paza existand inclusiv un sistem perimetral de iluminat nocturn. Accesul catre proprietate este facil atat dinspre Iasi, cat si dinspre vama Sculeni- punct trecere frontiera cu Rep.Moldova ,care este situata la doar 15 km ,inclusiv cu mijloace de transport greu -TIR (din drumul E58 cu intrare pe drumul DJ 24C) existand legaturi rutiere accesibile si spre iesirea din Iasi catre zona de sud si vest-Bacau, Bucuresti pe relatia E58-248 B prin proximitatea localitatilor Horlesti-Bogonos-Letcani. Pretul este negociabil iar proprietarul-persoana juridica accepta si varianta de vanzare cu plata in rate a pretului. Aceasta oferta imobiliara face parte din portofoliul exclusiv al companiei imobiliare Casa Ta Iasi. Pentru orice informatii suplimentare ori planificarea unor vizionari contactati consilierul nostru imobiliar dl.Nedea Lucian la nr.de telefon 0732117434. Casa Ta...atat de aproape de tine!

129900 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(