Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare teren intravilan de 5000 mp, com. Frumusani, judetul Calarasi Agentie - 0 comision - exclusivitate 50000 €
Vanzare teren intravilan de 5000 mp, com. Frumusani, judetul Calarasi Postavari, Postavari , jud. Calarasi

Casazela va prezinta spre vanzare un teren intravilan in suprafata totala de 5 000 mp, situat in satul Postavari,comuna Frumusani, jud. Calarasi. Descrierea terenului Terenul intravilan inscris/intabulat in localitatea Frumusani. Cu o suprafata totala de 5 000 mp, are forma dreptunghiulara si o deschidere de 20 ml la strada asfaltata. Vecinatatiile proprietatii sunt reprezentate preponderent de terenuri libere. Regimul de inaltime al constructiilor situate in apropierea terenului este de maxim P+1E, zona in care se afla fiind ferita de pericole naturale sau poluare. Amplasare Terenul are acces direct la strada asfaltata la aproximativ 300 mp distanta de artera principala care faciliteaza accesul catre partea de sud-est a Bucurestiului, cartier Berceni. Proprietatea este situata in zona rurala, la o distanta de cca 10 km fata de centura Bucuresti. Pretul de vanzare al proprietatii este 50 000 euro.

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(