Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Arges, Vacarea  - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare casa 3 camere Arges, Vacarea - 32000 EURO Vacarea, Vacarea , jud. Arges

casa cu etaj in zona linistita. sat VACAREA com. MIHAESTI. cara are 2 corpuri , ambele cu etaj din lemn, partea din fata (functioneaza ca magazin alimentar), are o amprenta de 9/6, iar partea din spate este de 10/10. constructia este din 1999, din boltari. are 3 camere , baie, bucatarie, hol mare beci. etajul nu este finisat. (optional: gradina de 800mp). este racordata la apa si canalizare , in plus are si sistem de apa prin cadere. teava de gaz este la poarta , drumul este asfaltat. este situata la 4 km de drumul national 73. pretul este negociabil. tel. 0741526492.

32000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.