Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  1050 mp Alba, Drambar  - 2500 EURO Proprietar 2500 €
Vanzare terenuri agricol 1050 mp Alba, Drambar - 2500 EURO Drambar, Drambar , jud. Alba

Suprafata: 1.050 m2. Terenul este situat langa raul Mures, in apropiere de Drambar. Terenul are intrare de pe drum si se termina in rau. Deschiderea este de 4.99 m. Pret: 2.500 Euro.

2500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Alba, Drambar  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Drambar - 25000 EURO Drambar, Drambar , jud. Alba

Teren intravilan locatie destinata conform certificat urbanism Constructie de Case! Demersuri facute pt obtinere autorizatii, ridicare topo, dosar pregatit pt gaz, scos certificat urbanism si discutat la primarie pt obtinere Autorizatie Constructie! Terenul este la Sosea, case construite in stanga si in dreapta! Zona in continua dezvoltare dupa terenul de golf se construiesti si debarcader modern! Motivul vanzarii mutare din localitate!

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Alba, Drambar  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Alba, Drambar - 0 EURO Drambar, Drambar , jud. Alba

Vand teren intravilan intre Teleac si Hapria pe strada Soarelui, avand o suprafata de 1700 mp si deschiderea de 22 m.Terenul are acces la drumul judetean. Utilitati: apa, gaz si curent. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon: 0767/263.580

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.