Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Alba, Drambar  - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Drambar - 8000 EURO Drambar, Drambar , jud. Alba

Vand teren intravilan in Drambar, in suprafata de 536 mp, front stradal 24 ml, panorama deosebita, fundatie pe teren, ideal pentru casa de vacanta sau locuit Posibilitate de schimb cu auto si diferenta dupa caz

8000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 4 camere Alba, Drambar  - 88000 EURO Proprietar 88000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Alba, Drambar - 88000 EURO Drambar, Drambar , jud. Alba

Vand apartament cu 4 camere transformat in 3 , zona Dacia, 2 balcoane inchise, 2 grupuri sanitare, suprafata utila fara balcoane este de 80,4 mp, suprafata utila cu balcoane este de 90 mp, parchet, gresie, faianta, rulouri exterioare, aer conditionat in dormitoare si sufragerie, centrala termica Viessmann proprie si gaze, izolatie termica, cadastru si intabulare. Se vinde nemobilat / neutilat. In vecinatate sunt scoala12, scoala Spectrum, farmacia non- stop Farmacris. Apartamentul este situat intr-o zona foarte buna, cu acces usor la mijloacele de transport. Pret 88.000 euro negociabil. Comisionul este inclus in pret. Proprietar : 737 - arata telefon -

88000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.