Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vand Apartament 2 camere ,  - 45000 EURO; PREMIUM Proprietar 45000 €
Vand Apartament 2 camere , - 45000 EURO; Apollo, Braila , jud. Braila

Nr camere : 2Confort : 1 NedecomandatEtaj : 4 din 4Oservatii : CT, flise, gresie, parchet obisnuit, termopane la bucatarie , baie , sufragerie , dormitoare , balcoane , usa/usi metal Alte detalii : termopan exterior, faianta si gresie in baie, izolat termic exterior, fara probleme cu hidroizolatia, toate actele la zi, pret 45.000 euro 221.000 Lei ID: 13798 Apartamentul 78 este un apartament luxos, cu balcon deschis la Park, cu vedere la școala și la copiii de la Grădinita. Apartamentul este acoperit la baie cu GresiE de cea mai buna calitate, are covoare albastre, Sufrageria este Foarte Mare si Încăpatoare. Dormitorul Este Albastru, și Este Spațios. Școala Copiilor este aproape, iar intrarea Scarii da in școala de Primară și Gimnasiu:::: I - VIII, Vasile Alecsandri.... Intrarea este o ușa din Fier Armat. Parchetul Maron, în afara Bucătariei, este în toate CAmereLE casei. Parchet Maron, este si în Sufrageria din Mijloc; parchet Maron Este și, în Dormitorul Albastru. La Baie sunt Montate apometre, și Există Centrala Termică cu conducte proprii, și Calorifer. Centrala Proprie a Apartamentului, și Conductele de Apă Caldă, Asigură Căldura Pe Vânt, Iarna și Căldura vara este Combătuta De aerul Conditionat montat Sufragerie. La Geamul din Sufragerie este montata Aerul condiționat, care este atașat Celor Două Straturi 5 CMCM.... Scârtâitoare. Termica, care Asigura Izolarea Termica și Fonica a Spațiului Din Apartament. Termopanele cu Geamuri Cvadruble asigură izolatia Termica Iarna Vant și caldura vara. Pe Timpul Iernii este Foarte cald, si Pe Timpul Verii este Foarte frig.

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(