Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  11.6 ha Cluj, Pruni  - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare terenuri agricol 11.6 ha Cluj, Pruni - 8000 EURO Pruni, Pruni , jud. Cluj

Vand 11600mp teren arabil in Bobilna cu125mp livada in Pruni , jud. Cluj. Terenul mare este incadrat de un drum de tara si parau. Se dau doar impreuna pret total 8000 euro. Ambele au cadastru si intabulare. Accept si schimb cu Bucuresti., suprafata totala: 11725, Accept schimburi Accept schimburi: da , Suprafata terenului: 11725,0 m2,

8000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Cluj, Pruni  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Pruni - 15000 EURO Pruni, Pruni , jud. Cluj

Vand casa la munte unde curge raul in spatele casei si caprioarele mananca din palma in zona de munte in judetul Cluj.Casa este compusa din trei camere ,hol si camara fundatia din piatra de munte,casa din caramida si o casa din lemn cu fundatie de piatra de munte cu doua camere si camara.Casa nu este locuita.Actele sunt in regula .Casa are o livada frumoasa cu pomi fructiferi :meri peri pruni visini nuci zmeura etc.Suprafata prevazuta de teren este de 2ha.constribil.Este o zona superba si un peisaj de vis.

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.