Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  2878 mp Cluj, Pruni  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare terenuri agricol 2878 mp Cluj, Pruni - 28000 EURO Pruni, Pruni , jud. Cluj

Teren intravilan, suprafata 2878 mp, front la strada 31,731 m, cu utilitati ( curent, gaz, apa, fantana). In fata este drum, in spate este teren agricol, in staga si in dreapta sunt terenuri cu case locuite. Pe teren mai exista o casa cu doua incaperi (in care este tras curentul si gazul), apa este introdusa in curte. Pe teren sunt plantati aproximativ 50 de pomi fructiferi ( majoritatea sunt pruni 30, restul sunt meri, 3 peri, 2 visini, 1 cires, 1 alun, 1 piersic), cativa butuci de vita de vie, restul gradina de legume, un mic solar si flori. Pamantul este foarte bun pentru agricultura, solarii.

28000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Cluj, Pruni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Cluj, Pruni - 0 EURO Pruni, Pruni , jud. Cluj

Vand URGENT teren in satul Hintesti, Smeura, in Pruni . Este situat la 2km de vile, fiind ideal pentru investitie, tinand cont ca este o zona in continua dezvoltare. Terenul este alcatuit din doua loturi ce in total au 5300 m2. Loturile nu se pot vinde separat. Pentru SCHIMB: apartament 2 camere decomandat Cluj +diferenta (in functie de zona, finisaje, mobilier etc) sau apartament 3 camere Cluj decomandat/semidecomandat la cheie.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.