Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Dolj, Predesti  - 2 EURO Proprietar 2 €
Vanzare terenuri constructii Dolj, Predesti - 2 EURO Predesti, Predesti , jud. Dolj

Faceti oferta !!! , accepta schimburi cu masini, plata in rate cu ipoteca, schimburi cu apartamente, case... Livada cu meri, sunt 5560 mp exista cadastru, mai sunt cateva pensiuni construite in zona, Merii sunt pe rod , locatia aceasta face parte dintr o livada de peste 17000 mp . Se pot accesa si fonduri pentru reintinerirea livezii,zona este rurala la intrarea in localitatea Predesti dinspre Craiova pe partea stanga . Sunt vecini care au casele langa terenul nostru, unul din vecini este chiar langa noi . Terenul este in Intravilan se pot construi case pe el,fost modificat PUZ ul primariei anul acesta in 2019 , drumul din asfalt si pana aproape de teren este pietruit , distanta de la asfalt de Appx 7/800 metri liniari Ultimul pret 2,90 euro !!!

2 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Dolj, Predesti  - 14678 EURO Proprietar 14678 €
Vanzare casa 3 camere Dolj, Predesti - 14678 EURO Predesti, Predesti , jud. Dolj

Casa de vanzare in com. Predesti jud. Dolj. Casa este situata la strada la iesire din Predesti, in curte se afla fantana, magazie veche, gard de beton si o gradina foarte spatioasa

14678 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Dolj, Predesti  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Dolj, Predesti - 0 EURO Predesti, Predesti , jud. Dolj

Vand teren intravilan in com Predesti.suprafata 2500m/2 . Deschidere 9m .terenul este situat langa curtea biserici a doua parcela

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Dolj, Predesti  - 3 EURO Proprietar 3 €
Vanzare terenuri agricol Dolj, Predesti - 3 EURO Predesti, Predesti , jud. Dolj

Livada cu meri, sunt 5500 mp exista cadastru, mai sunt cateva pensiuni construite in zona, Merii sunt pe rod , locatia aceasta face parte dintr o livada de peste 17000 mp . Se pot accesa si fonduri pentru reintinerirea livezii,zona este rurala la intrarea in localitatea Predesti dinspre Craiova pe partea stanga .

3 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.