Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere casa Prahova, Paulestii Noi - 5000 EURO lunar Proprietar 5000 €
Inchiriere casa Prahova, Paulestii Noi - 5000 EURO lunar Paulestii Noi, Paulestii Noi , jud. Prahova

Locuinta D+P+M Strada Veche nr 1, Paulestii Noi, Com Paulesti, Jud Prahova Suprafata utila : Subsol 140 mp (multiple camere de depozitare, crama, parcare subterana). Parter 152 mp mp ( multiple camere, sufragerie deschisa, 3 puncte de acces, baie, bucatarie, holuri, spatii depozitare, balcon frontal, posibilitate de compartimentare suplimentara, spatii depozitare etc. ) Mansarda 141 mp (baie, bucatarie, terasa deschisa spate, balcon frontal + plus spatiu depozitare, 3 camere, holuri de acces separate, etc. Gradina + curte 900 mp (posibilitate parcare 4 - 5 masini, spatiu verde, acces parcare subterana, gradina spate cu plantatii diverse) Acces din drumul principal vizavi de Mega Image, Piata Artizante. Se poate utiliza pentru 2 familii, sediu de firma, depozite, clinica medicala. Telefoane contact : Iacob Dragos 07******48 Iacob Toma 07********62 Case de inchiriat - Paulestii Noi , Case de inchiriat - Prahova

5000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere Prahova, Paulestii Noi - 41500 EURO Proprietar 41500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Prahova, Paulestii Noi - 41500 EURO Paulestii Noi, Paulestii Noi , jud. Prahova

Dragos Margaritaru Apartament de Vanzare 2 camere zona Nord Se vinde apartament doua camere.- Direct proprietar;- Apartament cu 2 camere la etaj 4 unui bloc de 4 etaje;- Blocul a fost finalizat in anul 1967 si are structura de caramida cu stalpi si centuri de beton armat ;- Situat in zona de nord a Ploiestiului (complex Mestesugaresc) pe intrarea Petuniei, o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, parcuri, magazine si alte puncte de interes;- Semidecomandat;- Renovat de la zero;- Apometre apa calda + rece - baie si bucatarie noi clasa C cu citire Bluetooth , contor curent nou;-Instalatia sanitara refacuta complet pe cupru, instalatia electrica refacuta pe cupru, calorifere noi cu certificat de garantie 24 luni;- Apartamentul are geam la baie;- Vecini pe cinste;- CompartimentareSuprafata construita: 60,58 mpSuprafata utila: 44,27 mp + Balcon Logie: 3,86 mp .Hol+Debara cu instalatie facuta pentru a monta masina de spalat rufe intre living si dormitor - baie- Corpuri de iluminat pe led + spoturi led pentru a reduce consumul de energie;- Usa metalica intrare apartament - Usi de interior Super Dor;- Toate actele sunt la zi;- Se accepta atat plata cash cat si prin credit bancar;Pret 51000 euro Telefon:

41500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa Prahova, Paulestii Noi - 195000 EURO Proprietar 195000 €
Vanzare casa Prahova, Paulestii Noi - 195000 EURO Paulestii Noi, Paulestii Noi , jud. Prahova

Descriere Detalii : - Tabla tip tigla KORAL MATICE 50 microni cu garantie 30 ani la culoare si 50 ani la otel. -Tamplarie PVC Salamander brugman 73 , antracit , ROTO NX Titan , sticla 44mm, lowe-clar-4S, arg. -Caramida Porotherm Confort 25 Robust -Polistiren Caparol EPS 80 grosime 10 cm -Structurata CT175 tencuiala Silicon silicatica -Incalzire prin pardoseala ( parter ) -etaj calorifere -teren 466mp Utilitati : -internet fibra optica -apa -canalizare -lumina -gaz casa este compartimentata : Parter : -1 living -1 bucatarie -1 camera tehnica -1 baie -1 birou/dormitor Etaj : -3 dormitoare -1 baie Case de vanzare - Paulestii Noi , Case de vanzare - Prahova

195000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere casa 5 camere Prahova, Paulestii Noi - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere casa 5 camere Prahova, Paulestii Noi - 1000 EURO lunar Paulestii Noi, Paulestii Noi , jud. Prahova

Mihai Nitu inchiriez casa Paulesti -nemobilata- casa noua 2022 !Parter:BucatarieBaieLivingDormitor birouetaj:3 dormitoare1 baie

1000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Prahova, Paulestii Noi - 289000 EURO Proprietar 289000 €
Vanzare casa Prahova, Paulestii Noi - 289000 EURO Paulestii Noi, Paulestii Noi , jud. Prahova

Vanzare vila 5 camere, constructie noua, in Paulestii Noi. Disponibil si un teren de 1000 de mp in continuarea proprietatii care se poate vinde separat...nu este inclus in pret Imobilul se afla intr-o zona de vile nou construite, pe o strada fara trafic auto intens. Este construit in anul 2023, avand fundatia de beton armat izolata termic cu polistiren extrudat si hidroizolata, structura pe cadre de beton, peretii din caramida Porotherm (30 cm), placa de beton pe fiecare nivel (parter/ etaj), acoperis din tabla tip Lindab izolat cu spuma poliuretanica, tencuit la interior si izolat termic la exterior cu polistiren de 10 cm EPS 120. Amprenta casei este de 208.50 mp, suprafata construita desfasurata 323 mp, suprafata utila 248.39 mp compartimentata astfel: Parter: hol, camera tehnica, living, bucatarie, dinning, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, dormitor 2, baie, dormitor 3 si baie cu acces din exterior; Etaj: Hobby room open space, terasa acoperita si posibilitate de amenajare baie; Terenul are o suprafata de 700 mp, deschiderea stradala 32 ml. Dotari exterioare: imprejmuire cu gard de beton, panouri metalice si plasa bordurata, porti actionate electric, camere de supraveghere, curte betonata si pavata (Elis Pavaje), gazon tip mocheta, piscina extarioara, usa din lemn stratificat, vopsea decorativa etc. Dotari interioare: usi din lemn, tamplarie PVC cu geam tripan, centrala termica proprie Viessmann cu boiler, distribuitor de caldura pe fiecare nivel, incalzire in pardoseala parter/ etaj, gresie, parchet laminat, plinta MDF, vopsea epoxidica in bai, obiecte sanitare , scara metalica cu vang central si sticla securizata, balustrada din fier, prize si intrerupatoare GEWISS etc. Vecinatati: supermarket Maya, Mega Image, Pepco, scoala Angels etc. Utilitati: apa, gaz, canalizare, curent. Se vinde mobilata si utilata Case de vanzare - Paulesti , Case de vanzare - Prahova

289000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Prahova, Paulestii Noi - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Prahova, Paulestii Noi - 50000 EURO Paulestii Noi, Paulestii Noi , jud. Prahova

Ionela M. Teren extravilan 2000 mp Teren extravilan de vanzare in jud Prahova, 2000 mp, parcelabil. Deschidere aproximativ 40 m, stradal, access drum secundar, acces la utilitati. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare vila 5 camere, mobilata si utilata, in Paulestii Noi Agentie - 0 comision - exclusivitate 255000 €
Vanzare vila 5 camere, mobilata si utilata, in Paulestii Noi Paulestii Noi, Paulestii Noi , jud. Prahova

Agentia imobiliara Mirva Imobiliara, va ofera spre vanzare, IN EXLUSIVITATE, COMISION ZERO, o vila cu 5 camere, regim de inaltime de P+1E, localizata in Paulestii Noi. Este amplasata intr-o zona extrem de linistita. Se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detaliile cu care a fost construita. Finisajele sale de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de curtea generoasa amenajata, terasele inchise, zona de gratar si de relaxare. Exteriorul, luminile de ambient si suprafetele vitrate extrem de generoase, ii sporeste farmecul. Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent electric, fosa septica, gaze, apa, centrala termica pe gaze, calorifere, incalzire in pardoseala la parter, izolatie termica interioara si exterioara, supraveghere video, alarma, video-interfon. A fost construita in anul 2012. Incalzire casei se face cu centrala termica pe gaze si boiler, cu calorifere la etaj si incalzire in pardoseala la parter. Usa de la intrarea din fata este din lemn masiv, iar la intrarea din spate este din PVC. Usile interioare sunt din lemn. Geamurile sunt din termopan. Peretii sunt acoperiti cu vopsea lavabila, tapet si faianta, podeaua cu parchet si gresie. Vila se vinde complet mobilata si utilata. Parterul este format din living cu semineu, bucatarie cu dinning, dormitor, baie, spatiu de depozitare sub scara, un hol generos si o terasa inchisa. Etajul este format din doua dormitoare, un birou, baie, o terasa inchisa, un balcon si un hol generos. Vila este amplasata pe un teren cu suprafata de 600 mp, avand deschiderea la strada de 20,15 ml. Are amprenta la sol de 119,25 mp, suprafata utila a casei este de 171,97 mp si suprafata construita a casei este de 220,75 mp. Intre etaje exista placa de beton. Podul este izolat cu spuma ignifuga, fiind inalt, poate fi locuibil. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar dorit!

255000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(