Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Sinaia - 1 Mai, teren intravilan, suprafata 777 mp, ideal constructie vila Agentie - 0 comision - exclusivitate 39000 €
Sinaia - 1 Mai, teren intravilan, suprafata 777 mp, ideal constructie vila 1 Mai, Sinaia , jud. Prahova

Teren intravilan, suprafata 777 mp, ideal pentru construirea unei vile! Terenul in suprafata de 777 mp este situat in UTR 18 - LM 18a, are acces din strada Mihai Eminescu prin drum de acces proprietatea orasului Sinaia si posibilitati de racordare la retelele de apa potabila, energie electrica, gaze naturale, telefonie. Functiunea dominanta a zonei este cea de locuire, regimul de inaltime al cladirilor de locuit este parter + 2 etaje (eventual mansarda). Functiunile complementare: institutii si servicii publice. Procentul de ocupare al terenului: POT 40%, CUT 0.4 - 1.3 Terenul are o pozitie excelenta, are padurea in spate, este usor in panta si datorita formei avantajoase permite construirea unui imobil interesant. Zona este linistita, aproape de Hotel International. Pentru mai multe informatii sau pentru o eventuala vizionare, va rog sa ma contactati, voi raspunde cu promptitudine. Comisionul pentru cumparator este 0%!

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere , finisat in 2020 , Sinaia, Zona Izvor Agentie - 0 comision - exclusivitate 47000 €
Apartament 2 camere , finisat in 2020 , Sinaia, Zona Izvor Platoul Izvor, Sinaia , jud. Prahova

De vanzare apartament doua camere, decomandat, baie , bucatarie, balcon, terasa cu flori. Finisat modern in acest an , 2020, geamuri termopan, rulouri , parchet bambus, cu centrala noua Bosh, calorifere noi , calorifer si in balcon., gresie, faianta , instalatiile electrice si sanitare schimbate in intregime., baia cu geam. Apartamentul este foarte primitor , se sfla intr-o zona cu parc , magazine, gradinita, scoli, vecini linistiti, blocul fiind din caramida.Apartamentul este izolat atat la exterior cat si la interior.

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(