Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  1242 mp Giurgiu, Petru Rares  - 5000 EURO Proprietar 5000 €
Vanzare terenuri constructii 1242 mp Giurgiu, Petru Rares - 5000 EURO Petru Rares, Petru Rares , jud. Giurgiu

Teren intravilan 1242 m2, cadastru si acte proprietate. Put in curte. Drum asfaltat prin Naipu pana la intrarea in sat. In poza de pe google maps ce este cu negru, acolo este localizat terenul.

5000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Giurgiu, Petru Rares  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 2 camere Giurgiu, Petru Rares - 25000 EURO Petru Rares, Petru Rares , jud. Giurgiu

Vand casa structura paianta, consolidata, la tara, sat Petru Rares, teren 850 m2, cadastru si acte proprietate. Casa are 2 camera, hol, locuibil, bucatarie, baie in anexa. Anexe; 3 magazii + 1 garaj + Foisor de lemn luat masa + WC curte. Vita de vie in spate. Apa din put, doua puturi, instalatie de apa in curte, cu incalzire solara din rezervor. Stare buna. Drum asfaltat prin Naipu pana la intrarea in sat. Curent electric, fara gaze. Fosa septica.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.