Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Calarasi, Fantana Doamnei - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Calarasi, Fantana Doamnei - 0 EURO Fantana Doamnei, Fantana Doamnei , jud. Calarasi

Va propunem spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 1937 mp amplasat exact in mijlocul satului Fantana Doamnei, pe strada Lalelei, cu deschidere ampla la drum, pe 2 laturi de 40 si 34 m, la 300 m de lac. Coordonate: 55 km de Bucuresti, la 2 Km de autostrada Bucuresti-Constanta. Posibilitati de acces: Autostrada A2 cu iesirea la Fundulea ori Lehliu-gara sau DN 1 Bucuresti Lehliu-sat, drumul fiind asfaltat si refacut proaspat pana la scoala din sat. Pina la teren drum pietruit cu sprijin european. 2 km distanta pana la gara CFR Preasna. La marginea satului sunt 3 balti in care se practica pescuit sportiv. Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, regina, caras, fitofag. Terenul este Ideal pentru investitie (camping pescuit) sau casa. Terenul are toate actele la zi. Pretul este usor negociabil.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Calarasi, Fantana Doamnei - 7500 EURO Proprietar 7500 €
Vanzare casa 2 camere Calarasi, Fantana Doamnei - 7500 EURO Fantana Doamnei, Fantana Doamnei , jud. Calarasi

nu este demolabila...necesita investitii in finisaje... o camera este proaspat renovata.Baie cu cada +un hol + o bucatarie trebuiesc finisate ...per total apa in casa + apa calda + wc cu dotarile aferente Casa are si instalatia trasa pentru calorifere si centrala Am toate actele la zi ,...casa necesita tencuieli usoare/medii, finisaje si aprox.20mp sape ...

7500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Calarasi, Fantana Doamnei - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa 2 camere Calarasi, Fantana Doamnei - 16000 EURO Fantana Doamnei, Fantana Doamnei , jud. Calarasi

casa are doua camere, doua holuri,bucatarie, si camara,,curtea are 1875mp,in curte exista o fantana si o magazie de lemne,precum si numerosi pomi fructiferi.casa este la cca 300m.de balta cu peste

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Calarasi, Fantana Doamnei - 10545 EURO Proprietar 10545 €
Vanzare casa 3 camere Calarasi, Fantana Doamnei - 10545 EURO Fantana Doamnei, Fantana Doamnei , jud. Calarasi

Vand casa la aproximativ 80 km de Bucuresti,comuna Nicolae Balcescu, sat Fantana Doamnei, suprafata 2000 mp, 3 camere, bucatarie, anexe gospodaresti, vie, pomi fructiferi, plantatie de salcami. Casa se vinde mobilata si utilata . Facilitati: curent electric si fantana cu apa. Alte informatii la telefon.

10545 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1800 mp Calarasi, Fantana Doamnei - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1800 mp Calarasi, Fantana Doamnei - 0 EURO Fantana Doamnei, Fantana Doamnei , jud. Calarasi

Oferta! Teren intravilan 1800mp, deschidere 30ml, in vatra satului care este inconjurat de lacuri, ideal pentru casa de vacanta si nu numai, cu plantatie de salcam si vecini buni. Merita vazut!

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.