Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Gorj, Balanesti  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Gorj, Balanesti - 0 EURO Balanesti, Balanesti , jud. Gorj

Vand teren pentru casa in sat. Glodeni, com. Balanesti, la 19km de centrul orasului Tg Jiu. Terenul are 2000mp, din care 1000mp de vie. In sat exista apa curenta si canalizare, iar in viitorul apropiat se vor instala gaze. Terenul este chiar in centrul localitatii, la cca 100m de caminul cultural, scoala si biserica. Curtea are iesire si in partea din spate pe alta artera de circulatie. Pretul este de 5euro pe mp.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Gorj, Balanesti  - 74000 EURO Proprietar 74000 €
Vanzare casa Gorj, Balanesti - 74000 EURO Balanesti, Balanesti , jud. Gorj

Vand casa in com. Balanesti, la o distanta de 10 km de orasul Tg-Jiu, constructie 2010! Casa are amprenta la sol de 120 m patrati si 100 m etajul unu. La parter dispune de un living f generos, bucatarie, baie, hol, garaj si camera centralei iar la etaj sunt trei dormitoare spatioase (doua au si balcon) baie si hol. In spatele casei este o curte f mare cu un foisor si magazie pt lemne. Incalzirea este asigurata de centrala pe lemne! Casa este construita din materiale de calitate, foarte bine lucrata. Zona este foarte frumoasa, dispune de toate utilitalile (apa, canalizare, internet/tv, mijloc de transport in comun).

74000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  terenuri constructii Gorj, Balanesti  - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Gorj, Balanesti - 0 EURO lunar Balanesti, Balanesti , jud. Gorj

Execut lucrari de defrisari si amenajari de terenuri in zona Tg Jiu,Novaci.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.