Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vile cu ponton si terasa | In Izvorani | deschidere lac 70ml Agentie - 0 comision - exclusivitate 690000 €
Vile cu ponton si terasa | In Izvorani | deschidere lac 70ml Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

Va prezentam in exclusivitate doua vile rustice pe un teren de 1896 mp in zona Izvorani - Sangov cu o deschidere la lac de 70 ml si terasa 120mp cu ponton. VIla 1 si vila 2 : S.Construita desfasurata 849 mp, S.utila 650 mp Alte constructii pe teren : Terasa 1045 mp . Utilitati : gaze naturale, curent electric, apa din put de mare adancime. Pentru detalii suplimentare sau vizionare va asteptam cu un telefon Puncte forte : deschidere la lac 70 ml , suprafata teren 1896, constructii existente solide. Vecini de exceptie. Vilele au fost construite in 2000. Toate actele pregatite de vanzare : Titlu de proprietate teren, autorizatii de constructie, cadastru si intabulare, procese verbale de recepetie de la primarie . Se preteaza pentru un complex de vile exclusiviste , centru de evenimente ( nunti, botezuri , corporate ), rezidential. Pentru detalii suplimentare sau vizionare va asteptam cu un telefon la nr din anunt.

690000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila | Piscina | Terase | Garaj | Snagov- Izvorani | Teren 4100 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 590000 €
Vila | Piscina | Terase | Garaj | Snagov- Izvorani | Teren 4100 mp Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

Va prezentam in exclusivitate o vila rustica cu suprafata utila de 500 mp, pe un teren de 4100 mp in zona Izvorani - Sangov. Vila 1 : S.Utila fara terase sau anexe 500 mp S.Construita desfasurata 750 mp S.terase 120 mp, piscina , garaj , casa menajera, bar, toaleta, bucatarie de vara, faisor Se poate achizitiona si impreuna cu un alt teren de 7000 mp si inca 900 mp utili impartiti intre alte doua vile. ( pretul difera) Utilitati : gaze naturale, curent electric, apa din put de mare adancime. Pentru detalii suplimentare sau vizionare va asteptam cu un telefon Vecini de exceptie. Vilele au fost construite in 2000. Toate actele pregatite de vanzare : Titlu de proprietate teren, autorizatii de constructie, cadastru si intabulare, procese verbale de recepetie de la primarie . Se preteaza pentru un complex de vile exclusiviste , centru de evenimente ( nunti, botezuri , corporate ), rezidential. Pentru detalii suplimentare sau vizionare va asteptam cu un telefon la nr din anunt.

590000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa de Vacanta Izvorani Agentie - 0 comision - exclusivitate 82000 €
Casa de Vacanta Izvorani Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

Casa de vacanta din lemn la intrarea in Izvorani, Ciolpani, la 33 Km de Bucuresti Suprafata utila 85mp,desfasurata 110mp,suprafata construita 125mp casa are 3camere ,3 bai,bucatarie ,terasa. Suprafata teren 2350 mp,deschidere la strada 9m si in spate 17m. Structura de rezistenta lemn. Utilitati:curent electric,apa retea,put la 40m,fosa ecologica mare,gaze la poarta,sistem de incalzire/climatizare(Invertor),boilar electric 150l Bucataria mobilata . Usa intrare metalica. Proprietatea are livada(meri,pruni,visini), tei,salcie si este imprejmuita cu gard din plasa de sarma. IMOBILUL SE AFLA SITUAT LA INTRAREA IN IZVORANI, INTR-O ZONA LINISTITA, CIVILIZATA CU MULTA VERDEATA.

82000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Conac  cu 3 vile | Ponton | Terase | Garaje | Izvorani - Snagov Agentie - 0 comision - exclusivitate 2330000 €
Conac cu 3 vile | Ponton | Terase | Garaje | Izvorani - Snagov Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

Va prezentam in exclusivitate un conac desfasurat pe un teren de 11669 mp in zona Izvorani - Sangov cu o deschidere la lac de 120 ml . Vila 1 : S.Construita desfasurata 750 mp VIla 2 si vila 3 : S.Construita desfasurata 849 mp Alte constructii pe teren : Terase 200 mp , faisor, piscina, bucatarie de vara, bar, toaleta, casa menajera , garaj. Utilitati : gaze naturale, curent electric, apa din put de mare adancime. Pentru detalii suplimentare sau vizionare va asteptam cu un telefon Puncte forte : deschidere la lac 120 ml , suprafata teren 11669, constructii existente solide. Vecini de exceptie. Vilele au fost construite in 1996-2000, conform autorizatiei de constructie. Toate actele pregatite de vanzare : Titlu de proprietate teren, autorizatii de constructie, cadastru si intabulare, procese verbale de recepetie de la primarie . Se preteaza pentru un complex de vile exclusiviste , centru de evenimente ( nunti, botezuri , corporate ), rezidential. Pentru detalii suplimentare sau vizionare va asteptam cu un telefon la nr din anunt.

2330000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Izvorani -DJ111 vanzare  teren intravilan Agentie - 0 comision - exclusivitate 29900 €
Izvorani -DJ111 vanzare teren intravilan Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

Teren intravilan situat in zona Izvorani in suprafata de 1150mp, front stradal 20ml, strada asfaltata, utilitati langa teren ,apa,curent,potential investitie.

29900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Izvorani langa padure Agentie - 0 comision - exclusivitate 23100 €
Izvorani langa padure Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

K Imobiliare Consult va propune spre vanzare un teren situat in intavilanul localitatii Izvorani. Accesul la teren se face doar pe sosea asfaltata. Toate utilitatile sunt in fata acestuia. Ideal in vederea construirii unei locuinte sau casa de vacanta. La nevoie se mai pot vinde inca 1000 mp.

23100 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Snagov Izvorani vanzare vila Agentie - 0 comision - exclusivitate 220000 €
Snagov Izvorani vanzare vila Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

Vila p+1+m, suprafata utila 400 mp , amprenta 120 mp. Vila este construita in anul 2010, pe un teren in suprafata de 1380 mp, Constructia este din caramida , izolata termic, dispune de living + 6 camere + dressing, bucatarie, 3 bai,, mansarda open space , camera tehnica, camara , spalatorie, garaj pentru 2 masini, terasa de 45 mp cu iesire din living. Dispune de centrala termica , gaze, canalizare, apa, electricitate. Livingul este placat cu marmura , camerele sant decomandate, placate cu parchet stejar , usile sant din lemn masiv, cu vitralii pe comanda. Exista si autorizatie pentru construire piscna . Pretiul este de 1219000 euro negociabil. Filmare va rugam sa accesati si link-ul : https://youtu.be/fuGtb-tZ_dA Este recomandata pentru rezidential

220000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Snagov Izvorani vanzare vila Agentie - 0 comision - exclusivitate 227999 €
Snagov Izvorani vanzare vila Izvorani, Izvorani , jud. Ilfov

Vila p+1+m, suprafata utila 320 mp , amprenta 110 mp. Vila este construita in anul 2015, pe un teren in suprafata de 1380 mp, Constructia este din caramida , izolata termic, dispune de living + 6 camere + dressing, bucatarie, 3 bai,, mansarda open space , camera tehnica, camara , spalatorie, garaj pentru 2 masini, terasa de 45 mp cu iesire din living. Dispune de centrala termica , gaze, canalizare, apa, electricitate. Livingul este placat cu marmura , camerele sant decomandate, placate cu parchet stejar , usile sant din lemn masiv, cu vitralii pe comanda. Exista si autorizatie pentru construire piscna . Pretiul este de 229000 euro negociabil. Filmare va rugam sa accesati si link-ul : https://youtu.be/fuGtb-tZ_dA Este recomandata pentru rezidential

227999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(