Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  casa Prahova, Breaza de Sus  - 3500 EURO lunar Proprietar 3500 €
Inchiriere casa Prahova, Breaza de Sus - 3500 EURO lunar Breaza de Sus, Breaza de Sus , jud. Prahova

Nina Bucowschi Vila de inchiriat, Breaza Vila de inchiriat in Breaza.Vila este compusa din 7 dormitoare, 5 mari si doua mici, fiecare dormitor detine baie proprie.Vila dispune de 2 bucatarii, una dintre ele are acces spre zona de barbeque si 2 terase.Livingul este compus din zona de relaxare cu semineu si zona de luat masa, cu acces spre una dintre bucatarii.Se inchiriaza de la minim 3 nopti.

3500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Breaza de Sus  - 139000 EURO Proprietar 139000 €
Vanzare casa Prahova, Breaza de Sus - 139000 EURO Breaza de Sus, Breaza de Sus , jud. Prahova

Vand propriete in Breaza in vecinatatea Liceului Militar Proprietatea este compusa din doua imobile pe un teren 1335 metri patrati.Primul imobil are 100mp suprafata construita, P+M, 3 dormitoare, 1 living, 1 baie, 1 bucatarie, 2 spatii primire/depozitare, centrala proprie si utilitati.Al doilea imobil are 55 mp suprafata utila, 18 mp beci din beton -ventilat natural, P, 1 dormitor, 1 living + bucatarie deschisa, baie, camara, spatiu de primire/depozitare, centrala proprie si utilitati.Pe terenul neconstruit exista o zona de relaxare si livada cu pomi fructiferi.Relatii la tel.

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Breaza de Sus  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa Prahova, Breaza de Sus - 85000 EURO Breaza de Sus, Breaza de Sus , jud. Prahova

Casa 100m.p locuibili, 3 dormitoare, hol, bucatarie, baie, living nefinalizat. An 1989. 2 beciuri Bucatarie de vara Apa, gaze, canalizare, cablu. Suprafata terenului 660 m.p Caramida, tigla 85000 € 07******18/07******31 Case de vanzare - Breaza de Sus , Case de vanzare - Prahova

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Breaza de Sus  - 35500 EURO Proprietar 35500 €
Vanzare apartament Prahova, Breaza de Sus - 35500 EURO Breaza de Sus, Breaza de Sus , jud. Prahova

Sabo Corina Vand apartament 2 camere vand apartament 2 camere in curs de renovare etaj 4 , cu acoperis tip pod (lemn si tabla) fara probleme cu infiltratii. Instalatie sanitara si electrica noua. Termopane Rehau noi. Pereti si tavane baie ,bucatarie , dormitor si holuri complet renovate(necesar vopsea labila) Usa metalica intrare noua. Balcon inchis cu termopan nou. Necesar renovare pereti si parchet in sufragerie .Apartamentul se afla langa parc, liceu, gradinita, mega image, liceul militar. Bloc linistit, cu scara curata.

35500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(