Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bistrita Nasaud, Cetate - 6500 EURO Proprietar 6500 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bistrita Nasaud, Cetate - 6500 EURO Cetate, Cetate , jud. Bistrita Nasaud

La doar 8 km de Bistrita vand Apartament 3 camere 60mp , neintabulat CF situat in Localitatea Orheiu-Bistritei (Ses) , comuna Cetate, bl.4 , sc.B ,etaj 1 , 3 camere+ bucatarie+baie+hol+ balcon bun dobandit in baza contract vanzare-cumparare de la SC Agroindustriala SA Jelna. Racordat Curent+apa+canalizare (contracte electrica+aquabis active), nu se poate locui fara o renovare serioasa (urmeaza sa pun poze). Fara schimburi, cer si ofer seriozitate, contactati-ma doar daca sunteti real interesati, prefer sa nu fiu contactat de agentii sau samsari imobiliari.

6500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Bistrita Nasaud, Cetate - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 2 camere Bistrita Nasaud, Cetate - 30000 EURO Cetate, Cetate , jud. Bistrita Nasaud

Vand casa in com.Cetate,sat.Petris,jud.Bistrita Nasaud, la 15 km de Bistrița,compusa din 2 camere mari , bucatarie,baie, plus bucatarie de vara.Se vinde cu tot cu acareturi.Casa este situata in centrul satului cu un spatiu extins in fata .Este racordata la apa.Dispune de o gradina si livada pe o suprafata de 29 ari.Pentru alte informatii ,la telefon. Suprafata terenului: 29,0 m2, Suprafata utila: 29,0 m2,

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bistrita Nasaud, Cetate - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare spatii comercial Bistrita Nasaud, Cetate - 180000 EURO Cetate, Cetate , jud. Bistrita Nasaud

Pensiune turistica,6 camere ultradotate,cu baie proprie,acces internet,cu utilitati,bucatarie dotata,cu teren aferent 1,5 ha,lac cu pesti intro zona linistita,apa curenta,cablu tv ,centrala proprie.Camerele au balcoane.An constructie 2016.Cu posibilitati de extindere,casute,langa lac pentru pescuit.

180000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 500 mp Bistrita Nasaud, Cetate - 3200 EURO Proprietar 3200 €
Vanzare terenuri agricol 500 mp Bistrita Nasaud, Cetate - 3200 EURO Cetate, Cetate , jud. Bistrita Nasaud

Vand 5 arii de teren situat pe Șesul Jelnei ,extravilan ,la aproximativ 200 m de sosea , doua cai de acces , ideal pt casa .

3200 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.