Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Neamt, Potoci Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Neamt, Potoci Potoci, Potoci , jud. Neamt

Cazare intr-o zona mirifica, plina de energie pozitiva unde te poti relaxa si petrece timp de calitate (aniversari, petreceri) pozele pot vb de la sine Contacteaza pt detalii la nr. 745 - arata telefon -

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Neamt, Potoci - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Neamt, Potoci - 0 EURO Potoci, Potoci , jud. Neamt

Asezare superba, cale de acces din soseaua nationala DN 15, in fata vedere Masivul Ceahlau si Lacul Izvorul Muntelui (barajul Bicaz), in spate sunt mesteceni si cativa brazi incarcati de conuri. Terenul are utilitati -apa din panza freatica si curent electric fiind case in zona.Terenul se afla in apropierea bisericii din satul Potoci, ( biserica din Dealul Crucii), in apropiere sunt case din vatra satului. Terenul are forma unui trapez, este platou in mare parte si usor terasat spre mesteceni!

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Neamt, Potoci - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Neamt, Potoci - 0 EURO Potoci, Potoci , jud. Neamt

Terenul are vedere directa la Barajul Bicaz cu o priveliste la lac, superba! Terenul este situat in zona Potoci cu deschidere la DN de 60 m . Zona este deosebita! Ideala pt persoanele care doresc sa fie in mijlocul naturii si nu suporta aglomeratia statiunilor turistice! Pentru mai multe detalii puteti suna la (0726/522.931 / 754 - arata telefon - ) se poate vinde si parcelat

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Neamt, Potoci - 4000 EURO Proprietar 4000 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Neamt, Potoci - 4000 EURO Potoci, Potoci , jud. Neamt

Vand 1000m2 intravilan in Potoci Neamt la 150 m de Lac.Tel 724 - arata telefon - .

4000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 6 camere Neamt, Potoci - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 6 camere Neamt, Potoci - 40000 EURO Potoci, Potoci , jud. Neamt

Vand 2 case de vacanta la munte cu mansarda! Casa mare: 6-Camere 3-Holuri 1-Baie 1Bucatarie 1 camera depozitare Casa mica: 1-Bucatarie 2-camere 1-beci 1-camera(Bucatarie de vara) Incalzire sobe de teracota,boiler,gradina are 1200 m2 cu amenajari turistice,foisor,gratar,leagan, plus garaj pentru masina,drum accesibil forestier cu iesire la sosea,distanta 6 minute pe jos pana in zona lacului Bicaz...mai multe detalii la telefon.

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 4000 mp Neamt, Potoci - 44000 EURO Proprietar 44000 €
Vanzare terenuri constructii 4000 mp Neamt, Potoci - 44000 EURO Potoci, Potoci , jud. Neamt

Vand teren Bicaz Terenul are vedere directa la Barajul Bicaz cu o priveliste la lac, superba! Terenul este situat in zona Potoci cu deschidere la DN de 60 m . Zona este deosebita! Ideala pt persoanele care doresc sa fie in mijlocul naturii si nu suporta aglomeratia statiunilor turistice! Pentru mai multe detalii puteti suna la (0726/522.931 / 754 - arata telefon - ) se poate vinde si parcelat

44000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.