Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


vanzare apartament 2 camere, Stefanesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 57450 €
vanzare apartament 2 camere, Stefanesti Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

Apartament de 2 camere in suprafata utila de 65 mp la etajul 2 dinSP+ 3 al unui in bloc finalizat in anul 2022 in zona Stefanestii de Jos. Imobilul, este confort 1, decomandat. Loc de parcare obligatoriu 5000 euro inclusiv tva pret apartament 71100euro inclusiv tva

57450 €

   Apartament

Vezi Detalii
vanzare apartament 2 camere, Stefanesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 57450 €
vanzare apartament 2 camere, Stefanesti Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

Apartament de 2 camere in suprafata utila de 52 mp la etajul 1 din P+ 3 al unui in bloc finalizat in anul 2022 in zona Stefanestii de Jos. Imobilul, este confort 1, decomandat. Loc de parcare obligatoriu 5000 euro inclusiv tva pret apartament 57450 inclusiv tva

57450 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 camere Tip B2 , etajele 1-3, comision 0 % Agentie - 0 comision - exclusivitate 48665 €
2 camere Tip B2 , etajele 1-3, comision 0 % Stefanestii de Jos, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

Apartament nr 10 , 2 camere Tip B2 , pret : 48.665 + tva Apartament nr 16 , 2 camere Tip B2 , pret : 48.665 + tva Aapartament nr 22 , 2 camere Tip B2 , pret : 48.980 + tva Imobilul este format din S+P+3E, si pune la dispozitia viitorilor rezidenti un numar de 24 de unitati locative structurate intr-o mare varietate de tipuri , dupa cum urmeaza : 1 tip de garsoniera , 4 tipuri de apartamente cu 2 camere si 7 tipuri de apartamente cu 3 camere . Proiectul beneficiază de o arhitectură modernă cu suprafețe vitrate generoase, balcoane și terase spațioase, structură solidă și o compartimentare de excepție pentru a pune în valuare spațiul util creat. Apartamentele situate la parterul imobilului dispun de balcoane dar si de curti proprii , pentru un plus de confort . Condominiul are structura de rezistenta din cadre(stalpi si grinzi ) de beton armat si diafragme de beton armat, compartimentari din caramida porotherm, de 30 cm exterior, 20 cm între apartamente, 12 cm în interiorul apartamentelor, placate pe ambele fete cu un strat de tencuiala-glet lucrat mecanizat si vopsea lavabila de cea mai buna calitate. Exteriorul este placat cu polistiren de grosime 10cm , protejat cu tencuială decorativă siliconata. Curtea exterioara, respectiv parcari si cai de acces, vor fi amenajate cu pavele de cea mai buna calitate rezistente la trafic, uzura si intemperii. De asemenea toata incinta va fi iluminata . Fiecare unitate locativa va fi predata la cheie, beneficiind de central termica proprie în condensare, tâmplărie tripan Salamander, feronerie Germania, interfon, va fi branşata individual la toate utilităţile (curent electric, gaze, apă, canalizare) şi va dispune de finisaje personalizate (gresie, faianţă, parchet, uşă metalică la intrare, uşi de interior, obiecte sanitare + accesorii). Există şi posibilitatea de predare la gri. Dotari si finisaje: - Usi de metal Mega Door Ekoplus 9000 Antracit - Usi interior Mega Door - Ferestre Salamander, cu profile cu 5 camere, geam Saint Gobain tripan - Parchet laminat de 8 mm, clasa superioara 32 - Gresie si faianta italiana - Obiecte sanitare Cersanit linia President - Peretii gletuiti, dati cu lavabila - Bucataria nu este dotata - Centrala termica Ariston 24 kw Zona linistita dar si apropierea de principalele artere rutiere , sporesc calitatea locuirii . Astfel , in cateva minute ajungem la autostrada urbana sau la soseaua de centura a Bucurestiului , iar de acolo catre numeroase puncte de interes ale oraşului. În imediata vecinătate există scoala , supermarketuri, farmacii, benzinării. Ne straduim sa venim in intampinarea dvs cu cel mai bun raport calitate- pret .

48665 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(