Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


STEFANESTII DE JOS - KENTAUROS MEDIA - VILA 266 MP, TEREN 1542 MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 259000 €
STEFANESTII DE JOS - KENTAUROS MEDIA - VILA 266 MP, TEREN 1542 MP! KENTAUROS MEDIA, Stefanestii de Jos , jud. Ilfov

Localizata la intrare in Stefanestii de jos, pe un drum privat retras de la soseaua principala, cu acces rapid la A3, Soseaua de Centura si zona Pipera - Andronache. Casa eleganta pentru o familie cu copii care cauta confort, liniste si relaxare. Curte imensa cu vegetatie matura, foisor, zona de joaca si relaxare cat si o gradina de legume si anexe. Interior spatios si luminos, living si bucatarie cu iesire pe terasa inchisa si incalzita, 4 dormitoare, dressing-uri, 4 bai, spatii de depozitare, garaj atasat si incalzit. Proprietatea este excelent intretinuta. Casa cu parter si etaj bine compartimentata si cu finisaje calitative. Parterul cuprinde livingul si bucataria inchisa care au acces la terasa de 30 mp incalzita si vitrata, dormitor, baie, spatii de depozitare, camara si garaj incalzit pentru 2 masini. Etajul este decomandat, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing spatios, 2 dormitoare separate deservite de o baie si un dresing, acces la pod pentru depozitare. Curte libera 1.340 mp, imprejmuita cu gard inalt, amenajata cu gazon, peste 40 de pomi si arbusti, zmeura, fragi, mure, gradina de legume, anexe, foisor conectat la utilitati si spatii de joaca.

259000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(