Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Mures, Sanpaul - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Sanpaul - 15000 EURO Sanpaul, Sanpaul , jud. Mures

Casa de vanzare in comuna sanpaul judetu mures mai multe informati la telefon

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Mures, Sanpaul - 41211 EURO Proprietar 41211 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Sanpaul - 41211 EURO Sanpaul, Sanpaul , jud. Mures

Dau la schimb sau vand casa situata in comuna Sanpaul cu apartament 2 camere in Tg Mures, preferabil in apropierea zonelor Dambu Pietros ,Gara ,Litoral, dar nu neaparat .Casa are 3 camere, bucatarie, baie , camara si doua holuri.Se afla chiar la marginea drumului national E 60. Necesita reparatii, nu a fost locuita permanent.Are apa, gaz, lumina .Centrala nu.Terenul aferent casei este de 14 arii in totalitate .Doresc si o mica diferenta in bani , necesara noii amenajarii a apartamentului.Cer si ofer seriozitate, nu deranjati inutil cu diverse nelamuriri.Multumesc!

41211 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Mures, Sanpaul - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Mures, Sanpaul - 0 EURO Sanpaul, Sanpaul , jud. Mures

Proprietatea oferita spre vinzare se afla in zona construibila a comunei Sanpaul (jud. Mures), in centrul Transilvaniei, linga E60 la 7 km de aeroportul Transilvania si doua intrari pe autostrada A3, 53 km de nodul autostrada A3-A10, si 91km sau 90 minute de Cluj Napoca. Terenul se preteaza contructiilor industriale, hale productie, spati depozitare si logistica, aqua park, parc tehnologic etc. Pe proprietate sau in imediata vecinatate; statie energie electrica mare putere, apa potabila si canalizare, gaz metan. raul Mures. Nu exista retele subterane care sa impiedice dezvoltarea imobiliara. Cu posibilitate de extindere a ofertei pina la 340.000 m² cu alte proprietati invecinate.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 1 camere Mures, Sanpaul - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 1 camere Mures, Sanpaul - 30000 EURO Sanpaul, Sanpaul , jud. Mures

Casa de vanzare in Dileu Nou, comuna Sanpaul construit in anul 2010 (cu acte la zi) Casa si terenul se afla in afara localitatii, zona de liniste cu privire spre raul Mures Casa este construita din caramida cu mansarda Compartimentare: Parter (suprafata utila 58mp): -teresa lemn acoperita -1 bucatarie -1 living generos -1 baie Mansarda (suprafata utila 58mp): -2 camere -1 baie Utilitati: -apa curenta, canalizare -usi si geamuri termopan din lemn -parchet lemn masiv -gresie ,faianta Sub locuinta (suprafata utila 58mp): - garaj generos, structura din beton. -pivnita -scari din beton In componenta proprietatii se mai regasesc : -curte interioara cu gazon ,gratar zidit si zona de relaxare -atelier (garaj) -gradina mare cu pomi fructiferi Ideala ca si locuinta, dar si pentru casa de weekend sau camin batrani

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Mures, Sanpaul - 62000 EURO Proprietar 62000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Sanpaul - 62000 EURO Sanpaul, Sanpaul , jud. Mures

Casa din caramida, renovat total, acoperisul schimbat, centrala termica pe gaz nou, are toate utilitatile, 3 camere ,bucatarie, baie, antreu, terasa, pivnita, locul depozitare, curte mare cu iarba si pomi fructiferi, gradina mare. Terenul are 14 ari. Este gata pentru locuit.

62000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Mures, Sanpaul - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Mures, Sanpaul - 0 EURO Sanpaul, Sanpaul , jud. Mures

Vand teren intravilan in satul Sintpaul jud Mures, zona industrial (langa uscator cereale). Pret 7 euro/mp negociabil. Ideal pt hala, moara,etc.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Mures, Sanpaul - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa Mures, Sanpaul - 20000 EURO Sanpaul, Sanpaul , jud. Mures

Vindem casa si gospodarie la tara in satul Dileu Nou, com Sanpaul, cu acte in regula intabulat pe un singur proprietar, legat la instalatii de: gaz, curent, apa, TV satelit, toate in stare de functionare. Cladiri: o casa din caramida cu 6 incaperi si pivnita, parter cca 100 mp, magazie si grajd din caramida, sura ptr garaj, si inca 3 constructii gospodaresti din lemn. Suprafata teren 3300 mp de la drum pana raul Mures compus din 3 parti : 1- gradina de flori si struguri intre casa si magazie, 2-Livada cu pomi si curtea de gospodarie cu grajd, sura mare pentru garaj , grajduri ptr porci si alte depozite, 3-Gradina ptr zarzavaturi si 30 pomi fructiferi cca 20 ari care se intinde pana raul Mures. Casele vecine sunt locuite.

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Mures, Sanpaul - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Sanpaul - 15000 EURO Sanpaul, Sanpaul , jud. Mures

Casa de vanzare. Constructie noua. Are curent electric racordat iar gazul si apa sunt foarte usor de racordat, trec pe la poarta. O camera este finisata iar restul este ridicat doar zidurile exterioare. Pret 15000 euro. Mai multe informatii la nr. 774 - arata telefon - .

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.