Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Arges, Valcelele  - 29000 EURO Proprietar 29000 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Valcelele - 29000 EURO Valcelele, Valcelele , jud. Arges

Radu Ioan Orghidan Teren + casa de vanzare Teren de 6100 mp, imprejmuit cu borne de hotar + casa suprafata construita 65mp. Terenul se afla pe un versant cu panta domoala, cu vedere la lacul Valcelele si dealurile care il imprejoara. Orientarea colinei este spre est. Se afla la o ora jumatate de mers cu masina de Bucuresti; in curand si mai putin, deoarece autostrada Bucuresti-Pitesti va avea un nod rutier la doar 5 km de teren.Terenul are o forma naturala, usor dreptunghiulara, cu o suprafata generoasa potrivita pentru orice planuri ati avea pentru el. Dpdv cadastral, este impartit in:1000 mp intravilan CC2000 mp intravilan arabil3000 mp intravilan faneataPortiunea intravilan cu destinatie alta decat curti-constructii este trecuta automat in aceasta categorie odata cu obtinerea unei autorizatii de construire pe portiunea deja incadrata ca CC, daca proprietarul nu cere specific sa nu se faca reincadrarea.Actele de proprietate sunt in regula, si terenul este inscris in cartea funciara. Exista si un studiu geotehnic relativ recent, care identifica zonele optime pentru constructii si solutiile tehnice necesare adaptarii la geologia terenului - foarte important avand in vedere ca terenul este usor inclinat.Exista si o casa pe teren, inregistrata si ea in cartea funciara. Este foarte pitoreasca, dar probabil ar fi optim sa fie inlocuita cu o constructie mai trainica si moderna.Casa deja existenta este racordata la curent electric (nu am contractul cu furnizorul de electricitate). Exista si un put cu apa pe proprietate, care nu a mai fost intretinut demult.Pitestiul este la 23 km (30 min), si Curtea de Arges la 18km (20-25 minute)Este o proprietate excelenta pentru o casa de vacanta sau chiar de locuit, pentru cei care vor sa se mute din oras intr-un colt pitoresc de natura, fara sa sacrifice accesul usor la facilitatile urbane.

29000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(