Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Arges, Valcelele - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare casa 3 camere Arges, Valcelele - 26000 EURO Valcelele, Valcelele , jud. Arges

Vand casa de vancanta la tara cu teren 3.000 mp in sat Valcelele, Judetul Arges, aflat intre Pitesti si Curtea de Arges. Casa este realizata din lemn tratat, cu izolatie termica, furnir complet la interior. Casa este realizata de o firma specializata: http://www.borzont.ro/index.php/ro/ . Parter deschis, baie, bucatarie. Mansarda, dormitor, este realizata pe jumatate din suprata parterului. Utilitati: curent, put apa cu hidrofor, fosa septica. Terenul este marginit de padurice, care da spre parau si se afla la aprox 200m de biserica satului. Pe teren sunt nuci, stejari, ciresi salbatici, salcami. Recent a fost plantata o livada in jurul casei.

26000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Arges, Valcelele - 39999 EURO Proprietar 39999 €
Vanzare casa 3 camere Arges, Valcelele - 39999 EURO Valcelele, Valcelele , jud. Arges

Casa este situata in loc Valcelele com Merisani. Este construita in conditii foarte bune, asa cum se poate observa. Este compusa din doua dormitoare la etaj cu posibilitatea de a mai face un unul din cele doua. La parter are Living +bucatarie. Are beci +doua garaje Teren 2700 mp Curent electric.

39999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Arges, Valcelele - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 4 camere Arges, Valcelele - 40000 EURO Valcelele, Valcelele , jud. Arges

Etaj casa 100 mp utili , compusa din 4 camere si hol cu intrare separata. Utilitati, energie electrica, put forat in curte. Gaz la poarta. Teren - gradina, 1000 mp din suprafata totala de 3400 mp. Casa este situata la 20 km de Pitesti si 18 km de Curtea de Arges . Sat Valcele. Imobilul poate fi achizitionat in rate sau poate fi inchiriat unei familii care nu are locuinta pentru suma de 100 euro/ luna, negociabil.

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Arges, Valcelele - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa 4 camere Arges, Valcelele - 10000 EURO Valcelele, Valcelele , jud. Arges

Etaj casa 4 camere, utilitati. ETAJ Casa, 100 mp. Casa este situata la 20 km de Pitesti si 18 km de Curtea de Arges . Sat Valcele. Imobil OFERIT CADOU PENTRU O PERIOADA NEDETERMINATA UNEI FAMILII FARA LOCUINTA.

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 2 mp Arges, Valcelele - 15 EURO Proprietar 15 €
Vanzare terenuri agricol 2 mp Arges, Valcelele - 15 EURO Valcelele, Valcelele , jud. Arges

Judetul Calarasi, com. Valcelele, sat Floroaica Judetul Calarasi, com. Valcelele, sat Floroaica, vand teren arabil intravilan, situat central (zona bisericii), d. la strada, gard - vecini pe 3 laturi, fara constructii, la 200 m de soseaua nationala asfaltata, curent electric, canalizare, apa curenta, intabulat si cadastru. Pret negociabil,

15 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.