Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Vultureni  - 11200 EURO Proprietar 11200 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Vultureni - 11200 EURO Vultureni, Vultureni , jud. Cluj

Acces auto facil si direct pe teren. Este situat intr-o zona frumoasa si linistita. Apropierea de sat, accesul usor si neingradit, din multiple directii constituie un avantaj foarte mare. Suprafata: 2800 mp. Lungime: 85 m. Latime (front - intrare pe teren): 35 m. Se afla pe deal, vizavi de drumul principal spre Vultureni si la 65 metri de parau. Acces din drumul principal (300 m) sau din sat (350 m). Terenul are o mica inclinatie de 10%. Ideal pentru cabana, casa de vacanta. Vedere frumoasa spre toata valea. La stanga pana spre Vultureni - Soimeni/Dealul Sinteului, la dreapta spre sat si spre Borsa. Momentan este pasune cu iarba verde si vegetatie specifica de pasune. Se poate intra pe teren cu masina, direct din drumul de pamant, fara a incalca proprietatea cuiva. Terenul este neobturat si insorit pe tot parcursul zilei. Toate actele la zi (CF, Cadastru), liber de sarcini, toate procedurile finalizate, se poate cumpara instant. Detin certificat de vanzare (se asteapta 100 zile dupa el). Se pot amplasa cabane pe piloni, tiny house cu roti, containere fara fundatie, chioscuri, tonete, cabine, spatii de expunere, anexe gospodaresti, precum si anexele gospodaresti ale exploatatiilor agricole situate in extravilan. Se poate crea o livada, se pot cultiva flori. Pamantul este fertil si propice plantelor. Zona este frumoasa, departe de agitatia orasului, plina de verdeata si cu un aer foarte curat. Pretul este 4 euro/metru patrat, este fix si nenegociabil. Satul se poate accesa prin 3 rute de 22/35/40 km fata de Cluj. Traseu de 30 - 40 minute. Drumuri oglinda, recent reabilitate. Cel scurt si cel mediu sunt aproape necirculate. Datorita reabilitarii drumurilor si cuprinderea satului in zona metropolitana, valoarea terenurilor va creste an dupa an. Terenuri - Ciumafaia , Terenuri - Cluj

11200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(