Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Hunedoara, Vata de Jos  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Vata de Jos - 20000 EURO Vata de Jos, Vata de Jos , jud. Hunedoara

Casa cu etaj, 3 camere, camara, 3 holuri,gradina mare. Mai multe detalii la telefon

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Hunedoara, Vata de Jos  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Vata de Jos - 40000 EURO Vata de Jos, Vata de Jos , jud. Hunedoara

Casa se afla intr-o stare foarte buna, in ultimii ani s-au efectuat reparatii si amenajari in ceea ce priveste intreaga proprietate si este localizata in Judetul Hunedoara, comuna Vata de Jos, sat Basarabasa (Țara Zarandului). Casa este compusa din: - 3 camere spatioase renovate anul trecut; - hol; - bucatarie interioara; - bucatarie de vara; - baie; - pod ( este foarte spatios si poate fi folosit pentru depozitarea tuicii in special ); - 2 terase; - beci. Langa casa se afla doua anexe care cuprind: - atelier de scule spatios; - afumatoare; - doua spatii de magazie; - pod; - sopru cu loc de cazan de tuica; - cotet pentru gaini; - tarc pentru gaini; - aici se afla si o vie care produce anual, in medie, 100 l de vin; - in spatele anexelor exista o cotarca (loc pentru depozitarea porumbului); In fata casei se afla o sura mare, care se vede din poze, un sopron pentru depozitarea lemnelor iar in spatele acesteia se afla un grajd pentru 3 vaci, loc pentru depozitarea balegarului amenajat din beton si un spatiu de depozitare cu pod. In spatele casei sunt amenajate 3 gradini separate fiecare prin garduri pentru a putea fi folosite in diverse scopuri, iar imediat dupa aceste gradini se afla o bucata de teren de 3 hectare, dupa cum reiese din poze. Tereneul este perfect pentru a fi folosit ca si livada, sau avand o priveliste superba catre rasarit si muntele Biharia, poate fi un loc grozav pentru un loc de camping! Pe intreg dealul mai sunt 2 vecini, dintre care doar unul mai locuieste in mod efectiv acolo, iar celalata casa este cumparata de o familie grozava care planuieste sa se mute din oras acolo in ceva timp. Actele proprietatii sunt aproape finalizate, mai dureaza 2 saptamani si poate fi cumparata! Pret: 40.000 euro!

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Hunedoara, Vata de Jos  - 30000 EURO Proprietar 30000 €

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.