Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

GARA - SPITAL, 3 CAMERE 80 MP, CENTRALA PE GAZ, 3 BALCOANE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 79000 €
GARA - SPITAL, 3 CAMERE 80 MP, CENTRALA PE GAZ, 3 BALCOANE! Gara, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! GARA - SPITAL, 3 CAMERE 80 MP, CENTRALA PE GAZ, 3 BALCOANE! Locatie de prestigiu langa Parcul Garii, aproape de centru. O locuinta eleganta, amenajata, cu o panorama splendida. Bloc impozant, cu locuri de parcare, inconjurat de copaci si spatii verzi. Interior spatios, luminos, living generos, camere cu acces la balcoane, bucatarie mare cu loc de servit masa si centrala pe gaz, vedere bilaterala.

79000 €

   Apartament

Vezi Detalii
DELFINARIU - TABACARIE, CASA DE FAMILIE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
DELFINARIU - TABACARIE, CASA DE FAMILIE! Faleza Nord, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! DELFINARIU - TABACARIE, CASA DE FAMILIE! Cartier sigur si strada linistita, intre B-dul Mamaia si Lidl, aproape de scoli, gradinite, plaja si Policlinica Regina Maria. O locuinta confortabila, ideala pentru o familie cu un copil. Curte in fata cu loc de relaxare, imprejmuita cu gard si vita de vie. Interior amenajat, 2 dormitoare plus un birou, baie plus grup sanitar, bucatarie cu centrala pe gaz.

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere  la pret de 2 camere în zona I. C. Bratianu Agentie - 0 comision - exclusivitate 45000 €
Apartament cu 3 camere la pret de 2 camere în zona I. C. Bratianu I.C. Bratianu, Constanta , jud. Constanta

REMAX Prestige va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere la pret de 2 camere, situat in zona IC Bratianu, in spate la restaurant Sabroso, intr-un cartier linistit, aproape de gradinita, scoala si cu piata in apropriere. Apartamentul este la etajul 3 din 4, este izolat termic si are imbunatatiri decente. Este curat, intretinut are gresie, faianta, lavabil, parchet, tamplarie pvc. Are suprafata de 40 mp, cu balcon spre o zona linistita. Imobilul este inconjurat de verdeata si de locuri de parcare. Reprezentare exclusiva proprietar, comision 0 , facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. Cadou: Asigurarea facultativa ALL RISK valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 5 camere in Inel 1 , Constanta , comision 0% Agentie - 0 comision 139000 €
Casa 5 camere in Inel 1 , Constanta , comision 0% Inel 1, Constanta , jud. Constanta

INEL 1 – ACADEMIA NAVALA Cartier linistit si civilizat , verdeata , magazine , mijloace de transport si acces facil catre toate punctele de interes ale orasului. Casa constructie mixta – caramida si bca, cu 5 camere , 2 bucatarii , 3 bai si 2 garaje , renovata acum cativa ani si teren cu suprafata de 430 mp . Casa este bransata la toate utilitatile – apa, curent , canalizare si gaze .Casa este bransata la toate utilitatile – apa, curent , canalizare si gaze .

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
GARA - BCR, 3 CAMERE 91 MP, 2 BALCOANE, ETAJ 3! Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
GARA - BCR, 3 CAMERE 91 MP, 2 BALCOANE, ETAJ 3! Gara, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! GARA - BCR, 3 CAMERE 91 MP, 2 BALCOANE, ETAJ 3! Locatie de prestigiu langa Parcul Garii, aproape de centru. O locuinta rafinata, renovata complet, cu o panorama splendida. Bloc impozant prin arhitectura si calitatea superioara, scara monitorizata video si lift nou. Interior impresionant, living generos, compartimentare eleganta, dressing, 2 bai, bucatarie mare cu balcon si centrala pe gaz.

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Exclusivitate-Primo-Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 71500 €
Exclusivitate-Primo-Comision 0% Energia, Constanta , jud. Constanta

Rex Group va propune spre achizitie un apartament de 3 camere, situat in cartierul Primo- Strada Rapsodiei- intr-un imobil construit in 2015. Apartamentul are o suprafata construita de 105mp si o suprafata utila de 97mp. Constructia este finisata pe exterior, iar la interior este la rosu, avand toate instalatiile montate, geamuri termopan Veka. Blocul este locuit in procent de 80%. Este constituita asociatia de proprietari. Apartamentul este liber de sarcini si are toate actele pregatite pentru vanzare. Pentru mai multe detalii sau vizionari, va rugam sa ne contactati!

71500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(