Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vand Apartament 2 camere  1 Decembrie 1918 ,  Constanta  - 79500 EURO; Proprietar 79500 €
Vand Apartament 2 camere 1 Decembrie 1918 , Constanta - 79500 EURO; 1 Decembrie 1918, Constanta , jud. Constanta

Va propunem spre vanzare un apartament elegant cu 2 camere, decomandat balcon inchis, situatla etajul 1 din 4, cu au o suprafata utila intre 50- 54 mp, cu vedere superba pe partea pietonala a strazii Stefan cel Mare, langa Tomis Mall, la 200 m de plaja Modern. Are centrala pe gaz si aer conditionat nou in sufragerie, mobilat si utilat A fost renovat si s-au schimbat instalatia electrica si cea sanitara. Este o buna investitie pentru sezonul estival!

79500 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Tomis IV - Cambridge School - Parc Tabacarie, 2 camere, 49 mp, etaj 2! Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
Tomis IV - Cambridge School - Parc Tabacarie, 2 camere, 49 mp, etaj 2! Lacul Tabacariei, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! TOMIS IV - CAMBRIDGE SCHOOL - PARC TABACARIE, 2 CAMERE, 49 MP, ETAJ 2! Bloc situat chiar vizavi de Cambridge School, la doi pasi de Bd. Lapusneanu, Parcul Tabacariei si City Park Mall. O locuinta cu potential ridicat pentru inchiriat dar si rezidenta. Bloc inconjurat de mult spatiu verde si racordat la gaz. Interior primitor, living cu balcon, dormitor de 12 mp, bucatarie spatioasa, baie cu geam.

67000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Tomis Nord - Aleea Nufarului, 2 camere, parter! Agentie - 0 comision - exclusivitate 38000 €
Tomis Nord - Aleea Nufarului, 2 camere, parter! Tomis Nord, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! TOMIS NORD - ALEEA NUFARULUI, 2 CAMERE, PARTER! Strada linistita situata chiar in spatele Scolii Nr. 29, aproape de Universitatea Ovidius, scoli, piete, gradinite si Parcul Tabacariei. O locuinta cu potential ridicat pentru inchiriat dar si rezidenta. Bloc retras fata de aglomeratie si inconjurat de copaci. Interior amenajat, incadrat, scurgere separata, baie cu cada si izolatie exterioara.

38000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila de vanzare Faleza Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 580000 €
Vila de vanzare Faleza Nord Delfinariu, Constanta , jud. Constanta

Vila 7 camere la MALUL MARII in Constanta-Faleza Nord -suprafata teren: 394mp -deschidere: 12m - amprenta la sol: 180mp - suprafata totala construita: 460mp - P+E+M - parter: hol, living, 2 camere, 1baie, 1 bucatarie, 1 camera tehnica, 1 garaj pt 2 masini -etaj: 3 camere, 2 bai, hol, camera tehnica, terasa -mansarda: 1 camera open space, 1 baie -an constructie: 2008 -materiale constructie:bca (25cm) -utilitati: curent, apa, canalizare -pret 580.000Euro Va prezint o proprietate situata la doar 3 minute de plaja, intr-o zona rezidentiala linistita, de case, departe de aglomeratia orasului. Pozitionarea ei este optima in conditiile in care desi aproape de centrul orasului si punctele de maxim interes( spitale, scoli, gradinite, mall, parcuri) ofera linistea si intimitatea unei zone rezide...Citeşte mai mult Un produs cu design modern, vila este construita in anul 2008 de catre primii si actualii proprietari, care nu au facut nici un compromis in ceea ce priveste materialele de constructie ale structurii cat si a finisajelor ulterioare sub indrumarea unui renumit designer de interior. Proprietatea se desfasoara pe un teren in suprafata de 394 mp, amenajat curte atat in fata casei cat si o zona linistita in spatele casei, ideala pentru o familie care isi doreste sa se bucure de intimitate in propria curte. Vila este structurata pe 3 niveluri, respectiv , parter 180 mp compus din garaj cu 2 locuri de parcare, living, camera tehnica, spatii de depozitare, bucatarie, 2 camere, hol, 1 baie, etaj 1: 160 mp compus din: hol mare, 3 dormitoare, din care unul cu baie proprie, baie pe hol, terasa mare, mansarda 120mp compusa din open space, baie, spatii depozitare. In afara de beneficiile legate de nivelul calitativ al finisajelor proprietatea se face remarcata printr-o compartimentare optima si confortabila a spatiilor, foarte luminoasa si primitoare. Sper ca am reusit sa va starnesc curiozitatea si va invit cu drag sa o descoperiti personal. Pentru detalii si alte informatii, nu ezitati sa ma contactati. Telefon: 0725.480.800 Luminita Constantinescu

580000 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Tomis Nord - Piata Tic-Tac, 2 camere decomandate, 52 mp, centrala gaz! Agentie - 0 comision - exclusivitate 73000 €
Tomis Nord - Piata Tic-Tac, 2 camere decomandate, 52 mp, centrala gaz! Tomis Nord, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! TOMIS NORD - PIATA TIC-TAC, 2 CAMERE DECOMANDATE, 52 MP, CENTRALA GAZ! Strada cu sens unic, cu absolut orice la indemana, piata, supermarketuri, gradinita, scoli, licee, banci si parc. O locuinta cu potential ridicat pentru inchiriat dar si rezidenta. Bloc ferit de aglomeratie, scara cu lift nou si cu copaci in fata. Interior primitor, living cu balcon, bucatarie mobilata utilata, baie cu geam.

73000 €

   Apartament

Vezi Detalii
KM 4-5 - Lidl, 4 camere, 87 mp, 2 bai, etaj 1, bloc caramida, parcare! Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
KM 4-5 - Lidl, 4 camere, 87 mp, 2 bai, etaj 1, bloc caramida, parcare! Km. 4-5, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! KM 4-5 - LIDL, 4 CAMERE, 87 MP, 2 BAI, ETAJ 1, BLOC CARAMIDA, PARCARE! Locatie linistita, vizavi de Lidl si la doi pasi de Doraly Mall, gradinita, scoala si piata. Apartament exclusivist, mobilat utilat modern, ideal pentru o familie cu copii, eliberabil imediat. Bloc din caramida, cu scara spatioasa si lift performant. Interior rafinat, amenajari de calitate, dormitoare mari si hol cu dressing.

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Tomis Plus - Str. Zagreb, teren rezidential 352 mp, urbanism +4E Agentie - 0 comision - exclusivitate 125000 €
Tomis Plus - Str. Zagreb, teren rezidential 352 mp, urbanism +4E Tomis Plus, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! TOMIS PLUS - STR. ZAGREB, TEREN REZIDENTIAL 352 MP, URBANISM P+4E! Cartier rezidential in plina dezvoltare, strada cu toate utilitatile disponibile, respectiv curent, gaz, apa si canalizare. Teren rezidential excelent, aflat in zona de reglementare UTR 7, cu deschidere 15 metri, regim de inaltime variabil intre P+1E si P+4E, cu POT aprobat maxim 50% si CUT aprobat maxim 2.

125000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Statiunea Mamaia- Zona Butoaie, 2 camere, 64 mp, etaj 2! Agentie - 0 comision - exclusivitate 90000 €
Statiunea Mamaia- Zona Butoaie, 2 camere, 64 mp, etaj 2! Mamaia, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! STATIUNEA MAMAIA - ZONA BUTOAIE, 2 CAMERE, 64 MP, ETAJ 2! Locatie exclusivista chiar pe malul Lacului Siutghiol, vizavi de Butoaie si la doi pasi de plaja. Locuinta eleganta, mobilata utilata modern si disponibila imediat. Bloc din 2018, cu finisaje de calitate si lift performant. Apartament decomandat, living spatios, bucatarie cu centrala pe gaz, balcon deschis de 16 mp si cu vedere la lac.

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Faleza Nord - Str. Muncel nr.34, teren 143 mp! Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Faleza Nord - Str. Muncel nr.34, teren 143 mp! Faleza Nord, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! FALEZA NORD - STR. MUNCEL NR.34, TEREN 143 MP! Zona exclusivista de case, aproape de mare, intre Str. Unirii si Str. Pescarilor. Strada linistita cu trafic auto redus si cu acces rapid la scoli, gradinite, facultati si plaja. Teren cu o constructie din caramida, lot de 143 mp, cu front stradal de 4.43 metri si regim de inaltime maxim aprobat P+2E.

85000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Mamaia Nord - Scoica Land - casa de vacanta la malul marii! Agentie - 0 comision - exclusivitate 145000 €
Mamaia Nord - Scoica Land - casa de vacanta la malul marii! Mamaia, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! MAMAIA NORD - SCOICA LAND - CASA DE VACANTA LA MALUL MARII! Locatie exclusivista, la doi pasi de plaja si Phoenicia Resort, vizavi de Scoica Land. Vila P+1E, complet mobilata si utilata, intr-un complex privat de doar 9 vile, cu circuit inchis si cu potential turistic ridicat. Compartimentare moderna, living spatios de 26 mp, 2 dormitoare cu bai proprii, terasa de 40 mp si locuri de parcare.

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Compozitorilor - 3 camere 73 mp, parter inalt, mobilat utilat modern! Agentie - 0 comision - exclusivitate 89500 €
Compozitorilor - 3 camere 73 mp, parter inalt, mobilat utilat modern! Compozitori, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! COMPOZITORILOR - 3 CAMERE, 73 MP, PARTER INALT, MOBILAT UTILAT MODERN! Zona linistita, Str. C-tin Bobescu, situata la 600 m de Baba Novac si Lidl. O locuinta exclusivista, dotata complet, cu amenajari de calitate. Bloc din 2014, cu locuri de parcare, curte, plus garaje. Interior elegant, dormitoare mari, living cu acvariu de 1000 litri, bucatarie cu centrala pe gaz, balcon si 2 locuri de parcare.

89500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(