Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Tomis Nord - Str. Suceava, 2 camere, etaj 2, mobilat, centrala pe gaz! Agentie - 0 comision - exclusivitate 48500 €
Tomis Nord - Str. Suceava, 2 camere, etaj 2, mobilat, centrala pe gaz! Lacul Tabacariei, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! TOMIS NORD - STR. SUCEAVA, 2 CAMERE, ETAJ 2, MOBILAT, CENTRALA PE GAZ! Cartier linistit, aproape de Parcul Tabacariei, Universitatea Ovidius si Statiunea Mamaia. O locuinta curata, economica, cu potential ridicat pentru inchiriat dar si pentru rezidenta. Bloc retras fata de aglomeratie, inconjurat de copaci si locuri de parcare. Interior luminos, incadrat, mobilat utilat complet, vedere stradala.

48500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Centru - Policlinica cu Plata, 2 camere, 48 MP utili! Agentie - 0 comision - exclusivitate 52000 €
Centru - Policlinica cu Plata, 2 camere, 48 MP utili! Tomis 1, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! CENTRU - POLICLINICA CU PLATA, 2 CAMERE, 48 MP UTILI! Locatie ultracentrala, chiar pe Str. I.G. Duca Nr. 10, vizavi de Carrefour Market si la 2 pasi de Policlinica cu Plata si Liceul Ioan Roman. Locuinta deosebita, gata de personalizat, cu toate facilitatile la indemana. Bloc din caramida, scara cu numai 12 apartamente. Interior luminos, living spatios cu balcon, bucatarie de 10 mp, baie cu geam.

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Tomis Nord - Str. Tulcei, 3 camere, 72 mp, etaj 1, centrala gaz! Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
Tomis Nord - Str. Tulcei, 3 camere, 72 mp, etaj 1, centrala gaz! Tomis Nord, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! TOMIS NORD - STR. TULCEI, 3 CAMERE, 72 MP, ETAJ 1, CENTRALA GAZ! Strada linistita, la doi pasi de Bd. Tomis, Piata Brotacei si cu acces facil la scoli, gradinite, parc, centre comerciale. Locuinta confortabila, economica, ideala pentru o familie cu copii. Bloc solid, cu scara curata si cu dublu acces. Interior decomandat, camere spatioase, bucatarie cu balcon, 2 bai si hol cu spatii de depozitare.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Tomis Nord - Brotacei, 2 camere, parter, 40 mp utili plus boxa! Agentie - 0 comision - exclusivitate 55500 €
Tomis Nord - Brotacei, 2 camere, parter, 40 mp utili plus boxa! Tomis Nord, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! TOMIS NORD - BROTACEI, 2 CAMERE, PARTER, 40 MP UTILI PLUS BOXA! Locatie linistita, foarte aproape de Piata Brotacei si de Liceul Teoretic George Calinescu. O locuinta cu toate facilitatile la indemana, ideala pentru persoane in varsta dar si pentru investitie. Bloc retras fata de aglomeratie si scara racordata deja la gaz. Interior gata de personalizat, incadrat, baie cu geam si boxa de 9 mp.

55500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dacia - 2 camere, parter cu acces separat, 53 mp utili! Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
Dacia - 2 camere, parter cu acces separat, 53 mp utili! Anadalchioi, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! DACIA - 2 CAMERE, PARTER CU ACCES SEPARAT, 53 MP UTILI! Locatie exclusivista, chiar pe Bulevardul Lapusneanu, vizavi de Fiziozone si la doi pasi de Scoala Spectrum. Apartament cu potential ridicat atat pentru business cat si pentru locuit. Bloc stradal, racordat la gaz si cu acces rapid la orice punct de interes. Interior primitor, camere spatioase si proiect de modificare in spatiu comercial.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila de vanzare Faleza Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 580000 €
Vila de vanzare Faleza Nord Delfinariu, Constanta , jud. Constanta

Vila 7 camere la MALUL MARII in Constanta-Faleza Nord -suprafata teren: 394mp -deschidere: 12m - amprenta la sol: 180mp - suprafata totala construita: 460mp - P+E+M - parter: hol, living, 2 camere, 1baie, 1 bucatarie, 1 camera tehnica, 1 garaj pt 2 masini -etaj: 3 camere, 2 bai, hol, camera tehnica, terasa -mansarda: 1 camera open space, 1 baie -an constructie: 2008 -materiale constructie:bca (25cm) -utilitati: curent, apa, canalizare -pret 580.000Euro Va prezint o proprietate situata la doar 3 minute de plaja, intr-o zona rezidentiala linistita, de case, departe de aglomeratia orasului. Pozitionarea ei este optima in conditiile in care desi aproape de centrul orasului si punctele de maxim interes( spitale, scoli, gradinite, mall, parcuri) ofera linistea si intimitatea unei zone rezide...Citeşte mai mult Un produs cu design modern, vila este construita in anul 2008 de catre primii si actualii proprietari, care nu au facut nici un compromis in ceea ce priveste materialele de constructie ale structurii cat si a finisajelor ulterioare sub indrumarea unui renumit designer de interior. Proprietatea se desfasoara pe un teren in suprafata de 394 mp, amenajat curte atat in fata casei cat si o zona linistita in spatele casei, ideala pentru o familie care isi doreste sa se bucure de intimitate in propria curte. Vila este structurata pe 3 niveluri, respectiv , parter 180 mp compus din garaj cu 2 locuri de parcare, living, camera tehnica, spatii de depozitare, bucatarie, 2 camere, hol, 1 baie, etaj 1: 160 mp compus din: hol mare, 3 dormitoare, din care unul cu baie proprie, baie pe hol, terasa mare, mansarda 120mp compusa din open space, baie, spatii depozitare. In afara de beneficiile legate de nivelul calitativ al finisajelor proprietatea se face remarcata printr-o compartimentare optima si confortabila a spatiilor, foarte luminoasa si primitoare. Sper ca am reusit sa va starnesc curiozitatea si va invit cu drag sa o descoperiti personal. Pentru detalii si alte informatii, nu ezitati sa ma contactati. Telefon: 0725.480.800 Luminita Constantinescu

580000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Faleza Nord - Str. Muncel nr.34, teren 143 mp! Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Faleza Nord - Str. Muncel nr.34, teren 143 mp! Faleza Nord, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! FALEZA NORD - STR. MUNCEL NR.34, TEREN 143 MP! Zona exclusivista de case, aproape de mare, intre Str. Unirii si Str. Pescarilor. Strada linistita cu trafic auto redus si cu acces rapid la scoli, gradinite, facultati si plaja. Teren cu o constructie din caramida, lot de 143 mp, cu front stradal de 4.43 metri si regim de inaltime maxim aprobat P+2E.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Compozitorilor - 3 camere 73 mp, parter inalt, mobilat utilat modern! Agentie - 0 comision - exclusivitate 89500 €
Compozitorilor - 3 camere 73 mp, parter inalt, mobilat utilat modern! Compozitori, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! COMPOZITORILOR - 3 CAMERE, 73 MP, PARTER INALT, MOBILAT UTILAT MODERN! Zona linistita, Str. C-tin Bobescu, situata la 600 m de Baba Novac si Lidl. O locuinta exclusivista, dotata complet, cu amenajari de calitate. Bloc din 2014, cu locuri de parcare, curte, plus garaje. Interior elegant, dormitoare mari, living cu acvariu de 1000 litri, bucatarie cu centrala pe gaz, balcon si 2 locuri de parcare.

89500 €

   Apartament

Vezi Detalii
VIILE NOI - STR. DEMOCRATIEI, CASA SOLIDA, TEREN 300 MP, CENTRALA GAZ! Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
VIILE NOI - STR. DEMOCRATIEI, CASA SOLIDA, TEREN 300 MP, CENTRALA GAZ! Viile Noi, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! VIILE NOI - STR. DEMOCRATIEI, CASA SOLIDA, TEREN 300 MP, CENTRALA GAZ! Zona linistita de case, la doi pasi de scoala, gradinita si licee. Casa de familie, constructie solida din piatra si caramida, acoperis nou si izolatie exterioara. Curte fata si spate, cu spatii de relaxare si parcare. Interior insorit, living spatios, dormitor cu dressing, baie cu geam si bucatarie cu centrala pe gaz.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(