Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Apartament 3 camere la cheie , Tomis Nord, comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 93500 €
Apartament 3 camere la cheie , Tomis Nord, comision 0% Tomis Nord, Constanta , jud. Constanta

TOMIS NORD – PENNY – 3 CAMERE, 83,24 MP, LA CHEIE! O locuinta impecabila , la cheie si disponibila imediat, ideala pentru o familie moderna . Pozitie excelenta , aproape de piata, gradinita, scoala, universitate, supermarketul Penny. Bloc solid, racordat la gaz, scara curata, lift , parcare mare . Interior spatios si luminos, decomandat, mobilat si utilat complet . Panorama superba catre lac si statiunea Mamaia .

93500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 cam. decomandat, lux - Delfinariu - comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
Apartament 3 cam. decomandat, lux - Delfinariu - comision 0% Delfinariu, Constanta , jud. Constanta

Va propunem spre achizionare un apartament spatios si ultramodern, situat intr-o zona rezidentiala de mare interes a orasului, cu vedere laterala la Delfinariu format din 3 camere - decomandat - avand o suprafata de 71,48 mp. Daca va regasiti ca fiind o persoana foarte atenta la detalii, la finisaje de foarte buna calitate si durabile, care doreste sa investeasca intr-un apartament amenajat cu bun gust, cu o cromatica neutra, placuta vizual , fara a mai face investitii ulterioare achizitiei, atunci merita sa vizionati acest apartament. Dotari: rulouri electrice,tâmplărie PVC de ultima generație, instalație electrică și sanitara noua (cupru), renovat ultramodern ,uși lemn late Porta Doors, centrală Buderus, gresie, lavabil ,tapet , jacuzzi, alarma Zip Escort, usa intrare antiefracție- antiglonț, aer condiționat ( 2 aparate), instalația sanitara și electrică este prin pardoseala! Apartamentul este renovat complet de la placa!

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila pe malul lacului, Palazu Mare, comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 230000 €
Vila pe malul lacului, Palazu Mare, comision 0% Palazu Mare, Constanta , jud. Constanta

CONSTANTA – PALAZU MARE - VILA IN STIL MEDITERANEEAN PE MALUL LACULUI Situata in prima linie pe malul lacului Siutghiol , beneficiind de o panorama superba la lac si statiunea Mamaia , este optiunea perfecta a oricarei familii care-si doreste aer curat si verdeata dar si confortul urban modern. Un proiect deosebit avand la baza ideea de autonomie energetica 100% , foarte aproape momentan prin investitiile existente – o turbina eoliana pentru producerea curentului electric si un put forat la adancimea de 60 m. Realizarea acestei vile a plecat de la premiza delimitarii spatiului de zi cu cel de noapte , cu o compartimentare inteligenta , cu spatii interioare generoase si suprafete vitrate largi ce pun in evidenta pozitionarea de exceptie a proprietatii.

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 4 camere decomandat , Eden , comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 84000 €
Apartament 4 camere decomandat , Eden , comision 0% Inel 1, Constanta , jud. Constanta

SOVEJA - EDEN - APARTAMENT 4 CAMERE DECOMANDAT Zona rezidentiala de mare interes , langa Complexul Eden, magazine alimentare, banci si mijloace de transport. Bloc aflat in al doilea rand de la strada , parcare larga , scara curata, vecini civilizati . Un camin confortabil si primitor, cu finisaje de ultima generatie , mobilat si utilat lux , perfect pentru o familie cu gusturi rafinate. Incalzire pe gaze , centrala termica Immergas , calorifere orizontale moderne din fonta si un calorifer vertical din aluminiu , instalatie electrica noua , prize si comutatoare de la Gewiss.

84000 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMPOZITORILOR - LIDL, APARTAMENT 3 CAMERE, 113 MP, 3 BALCOANE, ETAJ 2! Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
COMPOZITORILOR - LIDL, APARTAMENT 3 CAMERE, 113 MP, 3 BALCOANE, ETAJ 2! Compozitori, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! COMPOZITORILOR - LIDL, APARTAMENT 3 CAMERE, 113 MP, 3 BALCOANE, ETAJ 2! Locatie linistita si sigura, aproape de Baba Novac si Lidl. O locuinta impresionanta, cu amenajari si dotari premium. Bloc privat din 2013, cu scara moderna, racordata la gaz. Interior rafinat, living de 28 mp, bai cu incalzire in pardoseala, dormitoare cu dressinguri, bucatarie de 16 mp, 3 balcoane, mobilat utilat la cheie.

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
DACIA - BLOC LT 4, APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDAT, 58 MP, ETAJ 1! Agentie - 0 comision - exclusivitate 78500 €
DACIA - BLOC LT 4, APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDAT, 58 MP, ETAJ 1! Dacia, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! DACIA - BLOC LT 4, APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDAT, 58 MP, ETAJ 1! Locatie de prestigiu langa Mega Image, aproape de parc si City Mall. O locuinta rafinata, renovata, cu vedere stradala. Bloc impozant prin arhitectura si calitatea superioara, cu scara eleganta, racordata la gaz. Interior impresionant, living spatios, dormitor cu dressing, bucatarie utilata modern, cu loc de servit masa si balcon.

78500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament la mare-comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 140000 €
Apartament la mare-comision 0% Mamaia, Constanta , jud. Constanta

Situat intr-o zona de mare interes a statiunii Mamaia ,pe malul Marii Negre,acest apartament spatios poate fi alegerea ideala atat ca rezidenta permanenta cat si ca locuinta de vacanta .Apartamentul se vinde mobilat ,utilat .

140000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 5 camere in Inel 1 , Constanta , comision 0% Agentie - 0 comision 139000 €
Casa 5 camere in Inel 1 , Constanta , comision 0% Inel 1, Constanta , jud. Constanta

INEL 1 – ACADEMIA NAVALA Cartier linistit si civilizat , verdeata , magazine , mijloace de transport si acces facil catre toate punctele de interes ale orasului. Casa constructie mixta – caramida si bca, cu 5 camere , 2 bucatarii , 3 bai si 2 garaje , renovata acum cativa ani si teren cu suprafata de 430 mp . Casa este bransata la toate utilitatile – apa, curent , canalizare si gaze .Casa este bransata la toate utilitatile – apa, curent , canalizare si gaze .

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(