Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

GARA - SPITAL, 3 CAMERE 80 MP, CENTRALA PE GAZ, 3 BALCOANE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 79000 €
GARA - SPITAL, 3 CAMERE 80 MP, CENTRALA PE GAZ, 3 BALCOANE! Gara, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! GARA - SPITAL, 3 CAMERE 80 MP, CENTRALA PE GAZ, 3 BALCOANE! Locatie de prestigiu langa Parcul Garii, aproape de centru. O locuinta eleganta, amenajata, cu o panorama splendida. Bloc impozant, cu locuri de parcare, inconjurat de copaci si spatii verzi. Interior spatios, luminos, living generos, camere cu acces la balcoane, bucatarie mare cu loc de servit masa si centrala pe gaz, vedere bilaterala.

79000 €

   Apartament

Vezi Detalii
DELFINARIU - TABACARIE, CASA DE FAMILIE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
DELFINARIU - TABACARIE, CASA DE FAMILIE! Faleza Nord, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! DELFINARIU - TABACARIE, CASA DE FAMILIE! Cartier sigur si strada linistita, intre B-dul Mamaia si Lidl, aproape de scoli, gradinite, plaja si Policlinica Regina Maria. O locuinta confortabila, ideala pentru o familie cu un copil. Curte in fata cu loc de relaxare, imprejmuita cu gard si vita de vie. Interior amenajat, 2 dormitoare plus un birou, baie plus grup sanitar, bucatarie cu centrala pe gaz.

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Garsoniera Zona Miga Agentie - 0 comision - exclusivitate 26000 €
Garsoniera Zona Miga 1 Decembrie 1918, Constanta , jud. Constanta

REMAX PRESTIGE Constanta va propune spre vanzare un studio in zona Miga la 100 de metri de Piata Ovidiu si la 100 de metri de plaja Modern. Studio-ul este format din doua camere (dormitor si bucatarie), trecerea facandu-se printr-un hol comun, dispunde de 2 balcoane, gresie, faianta, parchet, mobilat si utilat clasic. Gazele sunt in fata blocului. Scara blocului necesita reparatii. Ideal investitie fiind situata intr-o zona de maxim interes, cu un randament mare la inchiriere.

26000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere zona Faleza Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Apartament cu 3 camere zona Faleza Nord Faleza Nord, Constanta , jud. Constanta

Re/Max Prestige Constanta va propune spre vanzare un apartament de lux situat foarte aproape de plaja si restaurantul Reyna. Apartamentul se afla pozitionat intr-o zona la mare cautare, in Faleza Nord, aproape atat de plaja cat si de punctele de interes, scoli, gradinite, Delfinariu. Acesta se afla intr-un imobil nou, de 4 nivele, receptia fiind facuta in anul 2015. Apartamentul are o compartimentare decomandata, fiind compus din 2 dormitoare, living , dining room cu bucatarie open space. Renovat recent, proprietatea se bucura de finisaje rafinate(gresie, marmura, parchet, tamplarie PVC de inalta calitate) si de instalatii electrice si termice de ultima generatie. Un mare avantaj al imobilullui il prezinta locul de parcare propriu in regim subteran. Orientat catre Est, proprietatea prezinta avantajul unui rasarit aproape de malul marii. Proprietatea este racordata la reteaua de gaze naturale, fiind dotata cu centrala proprie marca Buderus, detinand si sistem de racire (AC)pe condensare, pentru dupa amiezile calduroase de vara. Se poate vinde utilat la 120 000 euro, sau complet mobilat si utilat la pretul de 135 000 euro. Re/Max Prestige va propune vanzare in reprezentare exclusiva proprietar, comision 0, pachet de facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. CADOU: Asigurarea Facultativa All Risk pentru imobil, bunuri si continut valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere la cheie in JT TOWER Agentie - 0 comision - exclusivitate 89500 €
Apartament cu 3 camere la cheie in JT TOWER 1 Decembrie 1918, Constanta , jud. Constanta

RE/MAX Prestige va propune in exclusivitate un apartament cu 3 camere situat in Constanta, pe bdul IC Bratianu, la etajul 8 din 10 al blocului J.T. TOWER. Imobilul este cu predare la cheie, totul este nou, finisat cu materiale de calitate, centrala cu gaz marca Feroli, usi interioare lemn, baie utilata. Camerele sunt luminate, spatioase, comfortabile, blocul este nou, intr-o zona centrala a Constantei, el putand fi si o oportunitate investitionala, atat pentru inchiriere permananta cat si in regim hotelier. Proprietatea se vinde cu comision 0%, facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. CADOU : Asigurarea facultativa All Risk, valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

89500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Duplex de lux in vilă in Faleza Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 342000 €
Duplex de lux in vilă in Faleza Nord Faleza Nord, Constanta , jud. Constanta

RE/MAX Prestige Constanta va propune spre vanzare un duplex remarcabil din toate punctele de vedere, situat intr-un imobil de lux in Faleza Nord, cea mai cautata si apreciata zona a Constantei. Duplexul are o suprafata de utila de 224 m.p., fiind compus din 3 dormitoare fiecare cu baie si balcon individuale si un living generos + bucatarie la primul nivel, si un spatiu deschis (cu posibilitati de compartimentare) + baie si bucatarie la nivelul superior. Tot la nivelul superior se gaseste o terasa deschisa, in a carei suprafata larga poti petrece momente de reala destindere,din centrul unei privesisti panoramice superbe. Accesul intre etaje se face pe o scara solida si deosebita ca arhitectura, care asigura intimitate si individualitate fiecarui etaj, precum si pe o scara interioara de lemn. Proprietatea are centrala individuala pe gaz, aparate de climatizare, pachet complet de electrocasnice de ultima generatie, finisaje si utilitati de o calitate exceptionala atat functional cat si estetic. Se vinde in totalitate mobilata cu piese de calitate si de valoare exclusivista. O oprtunitate pentru ,fie o locuinta deosebita, fie o solutie investitionala cu un randament certificat de zona si de eficienta inchirierilor in regim hotelier sau pe termen indelungat. RE/MAX Prestige va propune vanzare in reprezentare exclusiva proprietar, comision 0, facilitati si solutii de finantare pentru comparator. CADOU : Asigurarea facultativa ALL RISK pentru cladire, bunuri si continut, valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

342000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vilă unica in Faleza Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 695000 €
Vilă unica in Faleza Nord Faleza Nord, Constanta , jud. Constanta

RE/MAX Prestige Constanta va propune in reprezentare exclusiva o vila deosebita cu potential REAL de pensiune, sediu pentru birouri, cabinete medicale, in zona Faleza Nord la 100 de metri de Plaja Trei Papuci. Situata pe Strada Grozesti, in vecinatatea unor pensiuni de notorietate, si a unor cladiri de birouri de maxima importanta, vila are un potential real de pensiune, atat pentru inchirieri pe timpul verii cat si pentru activitati hoteliere cu caracter permanent, prezentand totodata si avantajul unui spatiu individual de locuit pentru proprietari. Imobilul este impartit pe trei etaje si parter, fiecare etaj are bucatarie si living, fiecare dormitor are baie individuala, plus o baie in living. Accesul la etaje se face pe o scara solida si deosebita ca arhitectura, care asigura intimitate si individualitate fiecarui etaj. Cladirea are un regim P+3E si o terasa de 40 mp, bucurandu-se de spatii generoase si de o compartimentare deosebita, dupa cum urmeaza : PARTER : Living, bucatarie, baie, birou, dormitor oaspeti,scara interioara, hol cu casa scarilor. ETAJ 1 : 1 dormitor cu scara interioara si dressing, 2 dormitoare cu baie, living cu baie, o bucatarie mica, hol cu casa scarii ETAJ 2 : 3 dormitoare cu baie,living, debara/bucatarie, 3 balcoane, Etajul 3- este open space cu ferestre mari si bucatarie utilata, baie, terasa frumos amenajata de 40 mp Intreaga vila beneficiaza de finisaje interioare de lux, instalatii electrice si sanitare de ultima generatie, si de dotari complete : aer conditionat, 2 centrale pe gaz, contorizarea pentru parter si etaj, precum si pentru etajul 2 si 3, se face individual. O locuinta deosebita intr-o zona de prim interes in Constanta, dar si o oportunitate pentru o afacere in turism intr-un vad cu eficienta garantata pentru inchirieri. Proprietatea se vinde cu comision 0%, facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. CADOU : Asigurarea facultativa All Risk, valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

695000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere City Park- Filicori Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Apartament 2 camere City Park- Filicori 1 Decembrie 1918, Constanta , jud. Constanta

RE/MAX Prestige Constanta va propune spre vanzare un apartament deosebit situat in zona Filicori. Apartamentul se afla pozitionat intr-un imobil de calitate, intr-o zona extrem de bine pozitionata in raport cu scoli, gradinite, locuri de joaca,centre comerciale, banci,restaurante, baruri, mijloace de transport, avand totodata avantajul proximitatii de City Park Mall si Parcul Tabacariei. Apartamentul are o compartimentare decomandata fiind compus din 2 camere, hol, baie si bucatarie. Renovat recent, proprietatea se bucura de finisaje rafinate(piatra naturala, gresie, parchet, tamplarie pvc) si de instalatii sanitare si electrice de ultima generatie, de o calitate deosebita, atat functional cat si estetic. Cu orientare catre est, apartamentul prezinta atat avantajul unei atmosfere racoroase in timpul dupa-amiezelor cat si pe cel imbatabil a unei vederi frontale panoramice neobstructionata si neobstructionabila la lacul Tabacariei si la mare. Blocul este racordat la gaze naturale. RE/MAX Prestige va propune vanzare in reprezentare exclusiva proprietar, comision 0, pachet de facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. CADOU: Asigurarea Facultativa All Risk pentru imobil, bunuri si continut valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere în zona Tomis Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 51500 €
Apartament cu 2 camere în zona Tomis Nord Tomis Nord, Constanta , jud. Constanta

REMAX PRESTIGE va propune pentru vanzare un apartament situat in Zona Tomis Nord, aproape de campusul universitar. Apartamentul este intr-un bloc inconjurat de puncte de interes maxim: centre comerciale, banci, farmacii, baruri, scoala , gradinita si la foarte mica distanta de Parcul Tabacariei si City Park Mall. Imobilul are 2 camere , este utilat si mobilat, curat, renovat in 2107, are centrala pe gaz, centrala este noua , in garantie. Apartamentul se vinde utilat cu plita si cuptor, frigider, televizor, masina de spalat,aer conditionat si este o oportunitate investitionala de maxim interes. Comision 0%, facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. CADOU : Asigurarea facultativa ALL RISK cu valabilitate un an de la data tranzactionarii.

51500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament Lux Coralia Residence Mamaia Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
Apartament Lux Coralia Residence Mamaia 1 Decembrie 1918, Constanta , jud. Constanta

RE/MAX Prestige Constanta va propune spre vanzare un apartament LUX situat in cadrul Coralia Residence Mamaia, intr-o zona de mare anvergura, la 100 metri de Satul de Vacanta, foarte aproape de Plaja Malibu, cu o vedere superba spre Bulevardul Mamaia , Pavilionul Expozitional si Satul de vacanta.Teatrul de vară din Mamaia se află la 400 de metri de Apartamente Coralia Mamaia, iar parcul acvatic Aqua Magic este situat la 500 de metri. Imobilul poate fi o locuinta personala de exceptie, dar si o oportunitate de afacere sigura fara risc, avand un randament investitional de 11.25 % (ceea ce inseamna dublul unui randament investitional bun pe piata), el putand fi inchiriat pe tot parcusul anului, cat si pe parcursul sezonului estival in regim hotelier. Apartamentul detine o compartimentare moderna si adecvata , mobilat si utilat complet , cu mobilier si echipamente(tv lcd frigider, aragaz,cuptor,masina de spalat) de ultima generatie si beneficieaza de un sistem performant de ventilatie(incalzire/AC) prin plafon pe toata suprafata si totodata de incalzire prin pardoseala in baie si bucatarie. Apartamentul dispune de o terasa generoasa cu o vedere extraordinara , direct in centrul actiunii. Posibilitatea unui loc de parcare individual subteran sau suprateran. RE/MAX Prestige va propune vanzare in reprezentare exclusiva proprietar, comision 0 , facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. CADOU : Asigurarea facultativa All Risk, valabila un an de zile de la data tranzactionarii

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament duplex in Complex ARIADNA, plaja TREI PAPUCI Agentie - 0 comision - exclusivitate 240000 €
Apartament duplex in Complex ARIADNA, plaja TREI PAPUCI Faleza Nord, Constanta , jud. Constanta

RE/MAX Prestige Constanta va propune spre vanzare un duplex in cea mai cautata zona de plaja din Constanta. Proprietatea cu o suprafata totala de 240 mp, se gaseste la etajele superioare ale Complexului Rezidential ARIADNA, un imobil de o calitate exceptionala, pozitionat langa plaja Trei Papuci, pe strada Belvedere , in cea mai cautata si apreciata zona din Faleza Nord. Vecinatati de calitate , 30 metri pana la plaja, imagine si pliveliste unice, atat la plaja, mare cat si la oras. Oportunitati deosebite pentru un apartament exclusivist intr-o zona a Constantei a carei valoare comerciala se afla intr-o crestere exponentiala reala in ultimii ani. RE/MAX Prestige Constanta va propune vanzare in reprezentare exclusiva, cu comision 0, facilitati si solutii finantare cumparator.

240000 €

   Apartament

Vezi Detalii
ULTRACENTRAL, apartament de lux. Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
ULTRACENTRAL, apartament de lux. 1 Decembrie 1918, Constanta , jud. Constanta

RE/MAX Prestige va propune spre vanzare un apartament exclusivist de o calitate exceptionala situat in zona ultracentrala a Constantei cu o panorama superba la oras si la Portul Constanta. Beneficiind de suprafete generoase si de o compartimentare avantajoasa, apartamentul se compune din doua dormitoare, living si o camera de zi foarte spatioasa, rezultata prin modificarea inteligenta a fostei bucatarii. Intreaga locuinta se remarca printr-un lux extrem, cu finisaje de o calitate superioara, atat functional cat si estetic . Incalzirea este asigurata atat prin calorifere si centrala electrica proprie cat si printr-un sistem rafinat de panouri radiante in absolut toate incaperile. Intreaga proprietate este monitorizata video si supravegheata prin sisteme de alarma. Apartamentul se vinde in totalitate mobilat cu piese de mobilier rare si exclusiviste si utilat cu absolut toate electrocasnicele de ultima generatie. RE/MAX Prestige va propune vanzare in reprezentare exclusiva proprietar, comision 0 , facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. CADOU : Asigurarea facultativa All Risk, valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARSONIERA SPATIOASA Zona Brotacei Agentie - 0 comision - exclusivitate 37300 €
GARSONIERA SPATIOASA Zona Brotacei Brotacei, Constanta , jud. Constanta

RE/MAX PRESTIGE Constanta va propune spre vanzare o garsoniera pe strada Adamclisi intr-o zona recunoscuta pentru calitatea si confortul apartamentelor si pentru excelenta pozitionare in raport cu spatii comerciale, banci, piata agroalimentara, gradinita, scoala, restaurante, spatii de agrement, toate in imediata apropiere de City Park Mall si de Parcul Tabacariei. O zona ideala pentru locuit dar si o zona cautata pentru oportunitati de inchiriere, atat pe termen indelungat cat si (mai ales) inchirieri de sezon. Situata intr-un bloc de calitate cu un spatiu larg de parcare, garsoniera prezinta avantajele unei suprafete generoasa si datorita etajului superior, a unei privelisti panoramice unica si a unei vederi exceptionale la lac, Parcul Tabacariei si nu in ultimul rand mare. Finisaje : parchet, marmura, faianta, vopsea lavabila. Garsoniera se vinde in reprezentare exclusiva proprietar si cu comision 0, facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. CADOU : Asigurarea facultativa All Risk, valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

37300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere  la pret de 2 camere în zona I. C. Bratianu Agentie - 0 comision - exclusivitate 45000 €
Apartament cu 3 camere la pret de 2 camere în zona I. C. Bratianu I.C. Bratianu, Constanta , jud. Constanta

REMAX Prestige va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere la pret de 2 camere, situat in zona IC Bratianu, in spate la restaurant Sabroso, intr-un cartier linistit, aproape de gradinita, scoala si cu piata in apropriere. Apartamentul este la etajul 3 din 4, este izolat termic si are imbunatatiri decente. Este curat, intretinut are gresie, faianta, lavabil, parchet, tamplarie pvc. Are suprafata de 40 mp, cu balcon spre o zona linistita. Imobilul este inconjurat de verdeata si de locuri de parcare. Reprezentare exclusiva proprietar, comision 0 , facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. Cadou: Asigurarea facultativa ALL RISK valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vilă  în zona Tomis III 659 mp teren, 211 mp constructie Agentie - 0 comision - exclusivitate 235000 €
Vilă în zona Tomis III 659 mp teren, 211 mp constructie 1 Decembrie 1918, Constanta , jud. Constanta

REMAX Prestige va propune spre vanzare un imobil deosebit construit pe un teren de 659 mp in Constanta, str. Ion Alexandrescu. Imobilul are o suprafata construita de 211 mp, compus din 7 camere, 2 bai si o bucatarie, precum si o bucatarie de vara si anexe gospodaresti in curte. Constructia este deosebit de solida, din beton si caramida, izolata termic. Are 2 terase spatioase si o curte mare. Imobilul este racordat la reteaua de gaze si are si centrala pe combustibil solid. Este situat in apropiere de Tomis III, supermarket Lidl si City Park Mall. Este o oportunitate pentru investitori, dataorita terenului generos. Reprezentare exclusiva proprietar, comision 0 , facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. Cadou: Asigurarea facultativa ALL RISK valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

235000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casă  cu 5 camere în zona Bratianu Agentie - 0 comision - exclusivitate 125000 €
Casă cu 5 camere în zona Bratianu 1 Decembrie 1918, Constanta , jud. Constanta

Remax Prestige va prezinta spre vanzare o proprietate deosebita situata in Constanta, intr-o zona linistita aproape de gradinita, scoala si supermarket Lidl. Casa este compusa din 5 dormitoare, living open-space, 2 bai si spatii de depozitare atat in casa cat si in curte in diverse anexe frumos amenajate, pivnita, pod si garaj. Imobilul este contruit pe un teren de 316 mp, are si o baie in curte si un garaj. Amenajarile si finisajele interioare sunt de calitate si bine intretinute, usile sunt din lemn masiv, parchet din lemn, tamplarie pvc. Reprezentare exclusiva proprietar, comision 0 , facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. Cadou: Asigurarea facultativa ALL RISK valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila cu potential de pensiune la 200 metri de plaja Agentie - 0 comision - exclusivitate 258000 €
Vila cu potential de pensiune la 200 metri de plaja Faleza Nord, Constanta , jud. Constanta

RE/MAX Prestige Constanta va propune in reprezentare exclusiva o vila deosebita cu potential REAL de pensiune, in zona Faleza Nord la 200 de metri de Plaja Trei Papuci. Situata pe Strada Timisanei, in vecinatatea unor pensiuni de notorietate, si a unor cladiri de birouri de maxima importanta, vila are un potential real de pensiune, atat pentru inchirieri pe timpul verii cat si pentru activitati hoteliere cu caracter permanent, prezentand totodata si avantajul unui spatiu individual de locuit pentru proprietari. Cladirea are un regim P+2E si un pod spatios cu posibilitati de amenajare, bucurandu-se de spatii generoase si de o compartimentare deosebita, dupa cum urmeaza : PARTER : Living, bucatarie, baie, debara, hol cu casa scarilor. ETAJ 1 : 3 dormitoare + dresing si baie ETAJ 2 : 3 dormitoare, dresing si doua bai. Accesul intre nivele se face printr-o scara interioara deosebita, atat estetic cat si functional. Intreaga vila beneficiaza de finisaje interioare de calitate si de instalatii electrice si sanitare de ultima generatie, si de dotari complete : aer conditionat, centrala pe gaz Saunier Duval de 35 kw, boiler. O locuinta deosebita intr-o zona de prim interes in Constanta, dar si o oportunitate pentru o afacere in turism intr-un vad cu eficienta garantata pentru inchirieri. Proprietatea se vinde cu comision 0%, facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori, putand fi luate in discutie si variante de rate, sau schimb cu diferenta din partea cumparatorului. CADOU : Asigurarea facultativa All Risk, valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

258000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren 27,950 mp Constanta - AUREL VLAICU, zona de interes. Agentie - 0 comision - exclusivitate 448000 €
Teren 27,950 mp Constanta - AUREL VLAICU, zona de interes. Aurel Vlaicu, Constanta , jud. Constanta

RE/MAX Prestige va propune in reprezentare exclusiva un teren de 27.950 mp, situat in randul doi de la Bulevardul Aurel Vlaicu. Avand toate utilitatile la hotar, terenul prezinta avantajul unei zone de maxim interes, aflandu-se in apropierea (maxim 1000 m.) unor centre de interes comercial (BlackSea, Jumbo, Leroy Merlin, VIVO Mall), zona remarcandu-se printr-un trafic intens si prin activitati comerciale variate. Terenul prezinta potential investitional maxim, fiind situat la granita cu intravilanul; la cca 100 m de teren se va construi primul Centru Office din Constanta. Proprietar persoana fizica; terenul se vinde in totalitate, cu comision 0%, facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori.

448000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietate deosebita : VILA (D+P+M) + CASA Agentie - 0 comision - exclusivitate 240000 €
Proprietate deosebita : VILA (D+P+M) + CASA Km 4-5, Constanta , jud. Constanta

MODERNISM, RAFINAMENT, CONFORT RE/MAX Prestige va propune, in reprezentare exclusiva, o proprietate deosebita, remarcabila prin modernismul si totodata rafinamentul arhitecturii, dotari si confort la standarde maxime. O oportunitate ideala pentru doua familii sau pentru o familie cu doua generatii care doresc sa locuiasca impreuna, beneficiind totodata de intimitatea propriei locuinte. Situata pe strada Pandurului la numarul 107, intr-o zona cu amenajare stradala deosebita, proprietatea are un teren de 510 m.p., pe care se gasesc: o vila D+P+M cu o suprafata construita la sol de 128 m.p si o suprafata totala de 326 m.p., si o casa cu o suprafata de 85 m.p. Finalizata in 2012, vila este compusa din 3 camere, living, bucatarie, 2 bai, si 3 debarale beneficiind totodata de 2 terase, cate una pentru fiecare nivel. Realmente deosebit, punctul forte al vilei il constituie livingul open space. Cu o suprafata extrem de generoasa, acesta are inaltimea intregii vile, cu vizibilitate si de la holul comun al mansardei. Corp comun cu bucataria deschisa, livingul beneficiaza de finisaje de o calitate deosebita : parchet de lemn masiv, gresie de generatie moderna, si placaje de piatra naturala. Elementul central il constituie un semineu care incalzeste, la propriu si la figurat, atmosfera vilei. Tot la parter se afla un dormitor cu dresing individual, doua debarale si o baie remarcabila de asemenea prin calitatea finisajelor. De un farmec diferit, scara interioara conduce la mansarda compusa dintr-un hol comun cu vizibilitate in, si din living, doua dormitoare cu acces la terasa, o debara si o baie. La fel ca intreaga vila, si mansarda se caracterizeaza prin modernism,farmec si calitatea finisajelor. Vila beneficiaza si de un subsol la care accesul se face din living printr-o platforma-lift, subsol spatios, la care se gasesc o camera de control a intregii aparaturi, dar si o incapere-crama de relaxare cu absolut toate elementele necesare pentru petrecerea de momente placute, toate de un pitoresc deosebit. Vila are un sistem de incalzire care are ca element central semineul, caldura precum si apa calda permanenta fiind asigurate de doua centrale termice, Saunier Duval de 28 kw si EdilKamih de 34 kw. Intreaga vila este supravegheata printr-un sistem de alarma cu monitorizare video. Cea de a doua casa, cu doua intrari separate, are o suprafata totala de 85 de m.p., fiind compusa din 5 camere , 2 bucatarii si doua bai, beneficiind in totalitate de finisaje de calitate (parchet, gresie, faianta, instalatii sanitare) atat funcional cat si estetic. Avand un aer cochet, curtea comuna se remarca prin vegetatie, prin liniste si prin farmec, beneficiind totodata de un foisor de 24 m.p. Tot in curte, cu acces direct din strada, se afla un garaj cu porti batante cu actionare pe telecomanda. Proprietatea se vinde in totalitate mobilata si echipata. Comision 0%, facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori. CADOU : Asigurarea facultativa all-risk.

240000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Tomis 3/Soveja - Apartament compus din 4 camere confort 1 - Constanta Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
Tomis 3/Soveja - Apartament compus din 4 camere confort 1 - Constanta Tomis 3, Constanta , jud. Constanta

Va propunem spre vanzare un apartament compus din 4 camere decomandate confort 1, situat la etajul 2, intr-un bloc cu 4 nivele. Blocul este izolat termic, se afla amplasat in apropiere de piata Tomis 3, City Park Mall, Lidl, Mega Image, parc. Apartamentul este curat, dotat cu usa metalica la intrare, gresie, faianta, gazele sunt trase la usa. Are toate actele necesare pentru vanzare.

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
CASA DE CULTURA - 2 camere mobilat complet! Agentie - 0 comision 49500 €
CASA DE CULTURA - 2 camere mobilat complet! Casa de Cultura, Constanta , jud. Constanta

Poziționat pe o alee liniștită, intr-o zona cu multiple optiuni in imediata apropiere. Bloc inconjurat de copaci si spatii verzi cu o scara curata. Interior confortabil, camera de zi cu acces in balcon si aer conditionat, dormitor odihnitor si ferestre colorate ambiental de copaci! Este racordat la gaz, are parchet, gresie, faianta si termopane. Se vinde utilat/mobilat complet

49500 €

   Apartament

Vezi Detalii
INEL II - Complex Marvimex! Agentie - 0 comision 59000 €
INEL II - Complex Marvimex! Inel 2, Constanta , jud. Constanta

Amplasat pe o strada linistitia foarte aproape de market-uri, scoala, piata Brick si mijloace de transport. Bloc termoizolat, racordat la gaze cu scara civilizata si interfon, iar apartamentul este incadrat si orientat pe Sud. Interior foarte curat, confortabil, cu doua dormitoare plus camera de zi , baie si bucatarie mare cu spatiu de gatit mutat in balcon.

59000 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARA-apartament confortabil la etajul 2! Agentie - 0 comision 58000 €
GARA-apartament confortabil la etajul 2! Gara, Constanta , jud. Constanta

Amplasat stradal in apropiere de gara, parc, piata si market-uri. Bloc inconjurat de copaci si spatii verzi cu intrare securizata si scara curata. Interiorul este decomandat, foarte curat, cu finisaje de actualitate ideal pentru familii tinere. Are vedere stradala si este orientat pe vest!

58000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 5 camere in Inel 1 , Constanta , comision 0% Agentie - 0 comision 139000 €
Casa 5 camere in Inel 1 , Constanta , comision 0% Inel 1, Constanta , jud. Constanta

INEL 1 – ACADEMIA NAVALA Cartier linistit si civilizat , verdeata , magazine , mijloace de transport si acces facil catre toate punctele de interes ale orasului. Casa constructie mixta – caramida si bca, cu 5 camere , 2 bucatarii , 3 bai si 2 garaje , renovata acum cativa ani si teren cu suprafata de 430 mp . Casa este bransata la toate utilitatile – apa, curent , canalizare si gaze .Casa este bransata la toate utilitatile – apa, curent , canalizare si gaze .

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
DACIA-SCOALA SPECTRUM! Agentie - 0 comision 115000 €
DACIA-SCOALA SPECTRUM! Dacia, Constanta , jud. Constanta

Situat intr-o zona minunata langa piata, scoli, gradinite, supermarket, aproape de mall si parc. Apartamentul, aflat la etajul 2 al unui bloc cu scara curata si acces securizat, este curat, spatios, luminos, cu orientare principala sud. Interior decomandat cu balcon inchis, imbunatatiri recente, cu centrala proprie pe gaz si aer conditionat. O casa intretinuta, confortabila, ideala pentru familie.

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
ABATOR - 2 camere mobilat elegant! Agentie - 0 comision 57000 €
ABATOR - 2 camere mobilat elegant! Abator, Constanta , jud. Constanta

Amplasat stradal la doi pasi de complex, mijloace de transport, scoli, gradinite si parc. Bloc inconjurat de spatii verzi si copaci cu intrare securizata. Interior confortabil, de o calitate ireprosabila cu amenajari rafinate cu accent pe detalii, mobilat si utilat complet, la cheie. Daca conteaza calitatea pentru dvs sunati-ma!

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
TOMIS 2 - CRISANEI! Agentie - 0 comision 51500 €
TOMIS 2 - CRISANEI! Tomis 2, Constanta , jud. Constanta

Apartament 2 camere, situat intr-o zona minunata, cu gradinite, scoli, liceu, parc, foarte aproape de plaja si statiunea Mamaia. Bloc din caramida, inconjurat de copaci, spatii verzi si locuri de joaca. Apartamentul este confortabil, curat, cu imbunatatiri modeste, interior semidecomandat, luminos, orientare Est, fiind ideal pentru rezidenta permanenta, investitie sau de vacanta.

51500 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARA - BCR, 3 CAMERE 91 MP, 2 BALCOANE, ETAJ 3! Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
GARA - BCR, 3 CAMERE 91 MP, 2 BALCOANE, ETAJ 3! Gara, Constanta , jud. Constanta

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! GARA - BCR, 3 CAMERE 91 MP, 2 BALCOANE, ETAJ 3! Locatie de prestigiu langa Parcul Garii, aproape de centru. O locuinta rafinata, renovata complet, cu o panorama splendida. Bloc impozant prin arhitectura si calitatea superioara, scara monitorizata video si lift nou. Interior impresionant, living generos, compartimentare eleganta, dressing, 2 bai, bucatarie mare cu balcon si centrala pe gaz.

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Mamaia Nord-Tabara Navodari Agentie - 0 comision 55900 €
Mamaia Nord-Tabara Navodari 1 Decembrie 1918, Constanta , jud. Constanta

Imobilul este amplasat in zona Mamaia Nord, zona Tabere si se afla la 150 metri de mare in zona plajei Vivid Beach , regimul de inaltime P+2 Etaje. Blocul va fi construit cu caramida Porotherm de 25 cm urmand a se aplica pe cladire si o termoizolatie de 10 cm. Termopanele sunt Salamander 4 camere 73 mm grosime. In imobil sunt 9 apartamente cu cate 2 camere cu suprafete cuprinse intre 57mp si 68mp . Acest lucru asigura linistea si intimitatea spre deosebire de ansamblurile rezidentiale mari . Imobilul este prevazute cu 6 locuri de parcare. Termen de finalizare septembrie 2018 . Apartamentele se vand la stadiul ,,alb’’ (usa intrare metalica, utilitatile la usa,instalatia electrica fara aparatura,termopane , sape trase,etc). Apartamentele de la parter vor beneficia pe langa terasa si de o bucata de gradina aferenta deschiderii apartamentului. Spatiile comune( casa scarii si holurile) se predau la gata .Acest apartament are o suprafata de 61.74 mp si o gradina de de 28 mp .Pretul acestui apartament este de 55.900 de euro.

55900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Mamaia Nord - Tabara Navodari Agentie - 0 comision 60000 €
Mamaia Nord - Tabara Navodari 1 Decembrie 1918, Constanta , jud. Constanta

Imobilul este amplasat in zona Mamaia Nord, zona Tabere si se afla la 150 metri de mare in zona plajei Vivid Beach , regimul de inaltime P+2 Etaje. Blocul va fi construit cu caramida Porotherm de 25 cm urmand a se aplica pe cladire si o termoizolatie de 10 cm. Termopanele sunt Salamander 4 camere 73 mm grosime. In imobil sunt 9 apartamente cu cate 2 camere cu suprafete cuprinse intre 57mp si 68mp . Acest lucru asigura linistea si intimitatea spre deosebire de ansamblurile rezidentiale mari . Imobilul este prevazute cu 6 locuri de parcare. Termen de finalizare septembrie 2018 . Apartamentele se vand la stadiul ,,alb’’ (usa intrare metalica, utilitatile la usa,instalatia electrica fara aparatura,termopane , sape trase,etc). Apartamentele de la parter vor beneficia pe langa terasa si de o bucata de gradina aferenta deschiderii apartamentului. Spatiile comune( casa scarii si holurile) se predau la gata .Acest apartament are o suprafata de 62.72 mp si garadina de 60 mp .Pretul este de 60.000 de euro

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(