Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Arad, Zimandcuz  - 13000 EURO Proprietar 13000 €
Vanzare terenuri constructii Arad, Zimandcuz - 13000 EURO Centru, Zimandcuz , jud. Arad

Vand parcela 560 mp. Intravilan in localitatea Zimandcuz. Toate utilitatile langa teren. Terenuri - Arad , Terenuri - Arad

13000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Arad, Zimandcuz  - 138500 EURO Proprietar 138500 €
Vanzare casa 4 camere Arad, Zimandcuz - 138500 EURO , Zimandcuz , jud. Arad

Mircea Casa Vila Zimandcuz Proprietar vand casa cu 4 camere in Zimandcuz,teren 300 mp.Dosar depus si aprobat pentru panouri fotovoltaice.Parterul este compus din:- Living spatios inalt,- Bucatarie deschisa,- Dinning room,- Baie,- Camara alimente,- Dormitor.La mansarda sunt:- 2 dormitoare,din care 1 cu iesire la balcon,- Balcon interior cu dressing,- Terasa,Proprietatea dispune de un garaj cu poarta electrica,pavaj ecologic in toata curtea,un foisor cu gratar,anexa mare cu baie de servici si loc pentru ceaun.Casa dispune de urmatoarele utilitati:- incalzire pe gaz cu centrala proprie si centrala pe lemne in paralel ceea ce inseamna costuri scazute la caldura.- Prister betonat,se lucreaza la canalizare,- Apa curenta,hidrofor,- Curent 220 si 380V ceea ce inseamna costuri scazute la energie.- Supraveghere video 24 7.- Becuri led in toata casa,- Podul este izolat cu vata si spuma pentru un comfort termic ridicat,- Usi interior din lemn moderne,Se vinde mobilata complet cu mobila de calitate adusa pe comanda din Germania.

138500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arad, Zimandcuz  - 138500 EURO Proprietar 138500 €
Vanzare casa Arad, Zimandcuz - 138500 EURO , Zimandcuz , jud. Arad

Proprietar vand casa cu 4 camere in Zimandcuz,teren 300 mp. Dosar depus si aprobat pentru panouri fotovoltaice. Parterul este compus din: - Living spatios inalt, - Bucatarie deschisa, - Dinning room, - Baie, - Camara alimente, - Dormitor. La mansarda sunt: - 2 dormitoare,din care 1 cu iesire la balcon, - Balcon interior cu dressing, - Terasa, Proprietatea dispune de un garaj cu poarta electrica,pavaj ecologic in toata curtea,un foisor cu gratar si loc pentru ceaun,anexa mare cu baie de servici. Casa dispune de urmatoarele utilitati: - incalzire pe gaz cu centrala proprie si centrala pe lemne in paralel ceea ce inseamna costuri scazute la caldura. - Prister betonat,acum se lucreaza pentru introducerea canalizarii, - Apa curenta,hidrofor, - Curent 220 si 380V ceea ce inseamna costuri scazute la energie. - Supraveghere video 24/7. - Becuri led in toata casa, - Podul este izolat cu vata si spuma pentru un comfort termic ridicat, - Usi interior din lemn moderne, Se vinde mobilata complet cu mobila de calitate adusa pe comanda din Germania. Pretul este usor negociabil,nu fac schimburi,nu doresc colaborare cu nici o agentie. Zero sapte trei sase sase opt doi zero zero patru. Case de vanzare - Zimandcuz , Case de vanzare - Arad

138500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(