Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare teren 1.000 mp, Afumati – Domnita Ralu (Comision 0%) Agentie - 0 comision - exclusivitate 43500 €
Vanzare teren 1.000 mp, Afumati – Domnita Ralu (Comision 0%) Afumati, Afumati , jud. Ilfov

TEREN SITUAT INTR-O ZONA LINISTITA, APROAPE DE LAC Agentia Imperial aduce in atentia dvs. un teren situat intr-o zona nou dezvoltata a localitatii Afumati, ideala pentru cei ce vor sa locuiasca la cateva minute de Bucuresti. Terenul are o suprafata 1.000 mp cu deschidere 19 m la strada de 8 m latime. Este intravilan, pozitionat intr-o zona linistita de case si vile noi, cu acces imediat la strada asfaltata si utilitatile zonei: energie electrica, gaze si apa curenta. Locatia este ideala pentru a construi o rezidenta inconjurata de vegetatie si liniste. Pret: 43,50 €/mp Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imperial Imob - Comision 0%.

43500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
URGENT! Vila cu 6 camere, Afumati – adiacent DN2 (Comision 0%) Agentie - 0 comision 118000 €
URGENT! Vila cu 6 camere, Afumati – adiacent DN2 (Comision 0%) Afumati, Afumati , jud. Ilfov

VILA SPATIOASA, IDEALA PENTRU FAMILIA TA! Agentia Imperial Imob va prezinta o proprietate situata in localitatea Afumati, amplasata intr-o zona cu vecinatati case si vile noi, adiacent DN 2, la 300 m distanta de lac. Proprietatea este compusa dintr-o vila construita in anul 2014, desfasurata pe Parter, Etaj si Pod si o suprafata de teren de 380 mp (+cota de drum), cu deschidere 21 ml la strada privata cu circuit inchis. Constructia este realizata din cadre de beton armat si caramida, acoperita cu tabla Lindab, izolata si finisata la exterior, inchisa cu tamplarie PVC si geam termopan. Suprafata desfasurata a vilei este 245 mp compusa din: 6 camere, 3 bai si alte dependinte, dupa cum urmeaza: > Parterul are o suprafata construita de 113 mp + terasa acoperita 15 mp (90 mp utili), unde se afla un living de 27 mp cu iesire pe terasa, bucatarie 20 mp, camera tehnica, baie 4 mp, wc serviciu 3 mp, hol + casa scarii 15 mp si un dormitor de 20 mp. > La etaj, care are o suprafata totala de 132 mp (105 mp utili) regasim dormitorul matrimonial 23 mp cu dressing 6 mp si baie 4 mp, alte 3 dormitoare (13 mp, 17 mp si 19 mp), baie 6 mp, hol + casa scarii 15 mp si 3 balcoane. Numarul de camere permite instalarea unei familii numeroase, care doreste o locuinta spatioasa situata intr-o zona rezidentiala linistita si acces imediat catre capitala. Viitorul proprietar are posibilitatea de a-si personaliza casa cu finisajele dorite pentru a crea confortul de care are nevoie familia sa. Imobilul dispune de utilitati precum: gaze, apa (put forat), energie electrica la 50 m distanta. Daca se doreste o curte mai mare, exista posibilitatea de extindere pana la 750 mp. ->>> COMISION 0%

118000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(