Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Sibiu, Bradeni  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Bradeni - 28000 EURO Bradeni, Bradeni , jud. Sibiu

Casa de vanzare la 20 de kilometri de zighisoara comuna bradeni cu curte mare gradina mare sop garaj sura gradina plus 16 ari in spate casa ie conpusa 4 camere baie bucatarie pentru detali sunati la numaru de tel !! 0747965614 pret 27 de mi euro usor negogiabil

28000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Sibiu, Bradeni  - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa Sibiu, Bradeni - 16000 EURO Bradeni, Bradeni , jud. Sibiu

Casa se prezinta in conditii excelente, cumparatorul se poate muta in casa imediat, fara sa faca nicio lucrare in prealabil. Mobilierul din imagini ramane in casa. Imbunatatiri: acoperisul a fost verificat tigla cu tigla si inlocuit tot ce nu era ok, s-a tras glet pe peretii si tavanul din camerele de sus, instalatia electrica inlocuita (cu impamantare), placa turnata pentru baie cu scurgeri facute, decantor betonat cu tevile de scurgere trase (s-au bagat 92 de saci de ciment in decantor), mai multe placi de beton turnate pentru a impiedica infiltrarea apei in camerele de jos, anexele de langa casa refacute (acoperite cu tabla de aluminiu de 5mm si placa turnata pana la jumatate; se pot modifica inclusiv pentru a fi locuite), cotete pentru pasari si porci, toata curtea este ingradita cu plasa, terenul de langa casa arat in toamna, pregatit pentru cultivare, poarta nou-nouta (a costat 2800 de lei). Pretul include si: teren langa casa 900 de metrii patrati, inca un teren de 900- 1000 de metrii patrati undeva langa cimitir, 1.3 ha de teren in camp (dat in arenda, se poate lasa in arenda sau scoate daca aveti alte planuri cu el). Toate actele sunt ok si toate aceste terenuri trecute in acte, deci cumparatorul va deveni proprietar cu acte in regula pe tot ce am enumerat aici. Exista posibilitatea achitarii pretului in 2 transe, una acum si una anul viitor, in aceeasi perioada. Adresa completa: sat Retis, com. Bradeni, nr. 28.

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.