Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Hunedoara, Salasu de Sus  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Hunedoara, Salasu de Sus - 150000 EURO Salasu de Sus, Salasu de Sus , jud. Hunedoara

Vand pensiune turistica situalta in localitatea Salasu de Sus, jud. Hunedoara. Pensiunea este compusa din trei corpuri separate, doua cu spatii de cazare si unul administrativ. Primul corp este organizat pe doua nivele are suprafata totala de 100m2 si este format din doua apartamente cu cate doua camere si baie. Al doilea corp, organizat pe doua nivele, parter si mansarda, are suprafata totala de 276m2. La parter se afla un living + bucatarie si, avand intrari separate, doua camere, fiecare cu baie. La mansarda se afla trei camere cu baie proprie si un spatiu de relaxare. Acest corp dispune si de o terasa acoperita cu suprafata de 34m2. Ultimul corp are suprafata totala de 82m2 si este compus din: un birou + baie, o magazie. camera centrala termica, o bucatarie de vara deschisa cu gratar + plita. Suprafata totala a proprietatii este de aprox. 1500m2, dispunand de parcare si gradina cu pomi fructiferi(621m2). Pensiunea este racordata la reteaua de apa si canalizare si este dotata cu centrala termica pe combustibil solid si panouri solare pentru apa menajera. Este complet dotata si utilata, dispunand de 22 locuri de cazare. Din 2014, de cand a fost inaugurata, pensiunea a functionat cu succes devenind cunoscuta, apreciata si recomandata.

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Salasu de Sus  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Salasu de Sus - 70000 EURO Salasu de Sus, Salasu de Sus , jud. Hunedoara

La poalele muntilor retezat, intr'un sat frumos cu traditii vechi, pe un teren intravilan cu multi pomi, se vinde casa mare, cu teren mult dar cu nevoie de finisari. Potential mare de pensiune sau obiectiv turistic cu fonduri europene. Casa are doua apartamente, fiecare cu demisol, parter si etaj 1. - Demisol, conceput cu spalatorie, uscatorie, pivnita, intrare scara, hol acces - Parter, conceput cu bucatarie, baie, camara, camera de zi, hol scara, scara, podest intrare principala, terasa secundara - Etaj 1, conceput cu 2 dormitoare, baie, debara, hol scara, balcon logie, terasa posterioara - Total suprafata cu teren e 13, 500 m2, deci un hectar si ceva - Casa are canalizare si alimentare cu apa de la fintina Pretul e negociabil, sunati pe Radu sau trimiteti email pt mai multe informatii. Multumim!

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  1400 mp Hunedoara, Salasu de Sus  - 400 EURO Proprietar 400 €
Vanzare terenuri agricol 1400 mp Hunedoara, Salasu de Sus - 400 EURO Salasu de Sus, Salasu de Sus , jud. Hunedoara

Vand 2 terenuri extravilan,cu 400 euro pe /Ar, (adica 4 euro pe mp )la poalele muntelui Retezat,1 teren de 1426 mp,si celalalt de 2000 mp asfaltat,posibilitate pentru a face o cabana,pensiune,etc,peisajul este mirific,aer curat de munte,liniste, calea de acces se face prin satul Nucsoara ,comuna Salasu de Sus, ( Hunedoara) mai multe detalii la telefon.

400 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.