Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere teren constructii Giurgiului, Bucuresti Proprietar 2000 €
Inchiriere teren constructii Giurgiului, Bucuresti Giurgiului, Bucuresti

Particular, închiriez teren în sectorul 4, strada Anghel Moldoveanu. Suprafața disponibilă este de 2000 mp, chiria de 1 euro/mp. Utilități: curent electric, canalizare/apă, gaz.

2000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere teren constructii Giurgiului, Bucuresti Proprietar 3000 €
Inchiriere teren constructii Giurgiului, Bucuresti Giurgiului, Bucuresti

Particular, închiriez teren în sectorul 4, strada Orăștie. Suprafața disponibilă este de 3000 de mp, chiria de 1 euro/mp. Utilități: curent electric, canalizare/apă, gaz.

3000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
De vanzare apartament 2 camere 48 mp Giurgiului Vigoniei, 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 63000 €
De vanzare apartament 2 camere 48 mp Giurgiului Vigoniei, 0% comision Giurgiului, Bucuresti

Apartamentul este amplasat in imediata vecinatate a cimitirului Evreiesc, pe strada Vigoniei, in dreptul statiei STB "Drumul Gazarului". Predare imediata, se accepta credit, documetele sunt pregatite. In apropiere vom gasi: Mega Image, Lidl, Oficiul Postal 7, cateva gradinite si scoli, parc in fata blocului, Piata Progresul la 12 minute de mers pe jos, statie STB 418, 419, 420, 465, N107, tramvaie 7, 19, 25, un timp de 16 min de mers cu mijloacele de transport in comun pana la statia de metrou Tineretului. Apartamentul este decomandat, renovat complet in anul 2008 si fatada izolata termic pe exterior de catre proprietar. Se preda mobilat partial si utilat, conform imaginilor din prezentare. Incalzire RADET, exista un aparat de aer conditionat in stare excelenta de functionare. Nu necesita investitii suplimentare, poate fi imediat locuit. Clasa Energetica A ; Consum anual specific de energie: 141 [kWh/m2an] ; Indice de emisii echivalent CO2: 38.6 [kgCO2/m2an] ; Consum anual specific de energie din surse regenerabile: 0 [kWh/m2an]. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Se ofera comision pentru colaborare tuturor colegilor din domeniul imobiliar.

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(