Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Vrancea, Vanatori  - 54600 EURO Proprietar 54600 €
Vanzare terenuri constructii Vrancea, Vanatori - 54600 EURO Vanatori, Vanatori , jud. Vrancea

Super-ocazie in Comuna Vanatori, sat Jorasti! Proprietar, vand doua loturi teren intravilan in Comuna Vanatori, sat Jorasti. Ideal pentru locuinta de vara si culturi pentru consum familial (si nu numai). Teren 1: suprafata 1.216 mp, plus casa individuala (an constructie 2007). Casa are 2 camere plus magazie unelte, suprafata totala utila 40 mp, spatiu de depozitare la mansarda, pivnita 9 mp. Alte facilitati: put forat si motor pentru irigare gradina, foisor pentru relaxare, gard de tabla cu fundatie la strada. Utilitati: astfalt la strada, current electric in casa, cablu TV. Plantatii: vie, legume, pomi fructiferi, capsuni. Pret teren 1: 29 EUR/mp Teren 2: suprafata 1.210 mp Alte facilitati: gard de tabla cu fundatie la strada, gard cu fundatie cu vecinii, access auto in curte. Utilitati: asfalt la strada Plantatii: legume, pomi fructiferi Pret teren 2: 16 EUR/mp Terenurile sunt alaturate, suprafata totala 2.426 mp, deschidere totala la strada: 17,20 ml. Proprietatea este situata in zona linistita de case, cu access usor la mijloacele de transport, supermarket, etc. Exista planuri ale administratiei locale pentru lucrari de modernizare, respectiv amenajare instalatie de gaz, apa si canalizare. Distanta fata de centrul orasului Focsani: aprox. 7km. Exclus intermediari Terenuri - Vanatori , Terenuri - Vrancea

54600 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Vrancea, Vanatori  - 112000 EURO Proprietar 112000 €
Vanzare casa Vrancea, Vanatori - 112000 EURO Vanatori, Vanatori , jud. Vrancea

Dragut Ionut Vand casa Vanatori Vrancea Vrancea Vanatori

112000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(