Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Dambovita, Grozavesti - 6938 EURO Proprietar 6938 €
Vanzare casa 2 camere Dambovita, Grozavesti - 6938 EURO Grozavesti, Grozavesti , jud. Dambovita

Imobilul este situat pe linia principala a satului. 4 magazine in sat cel mai apropiat magazin la 2 minute distanta. 4 km pana la autostrada Bucuresti-Pitesti. Vecini linistiti, sat ingrijit. In sat exista scoala , gradinita , cabinet cu medic de familie , sectie de politie , un mic parculet. 1839 mp dintre care casa ocupa 18 m 2 dormitoare Bucatarie Hol de 7 m lungime si 1 m jumate latime Living 7mp Baie Curent electric Casa este construita in anul 2002 Sus exista balcon si loc pentru terasa . Pentru mai.multe detalii si intrebari va rog sa sunati la numarul de telefon din anunt

6938 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Dambovita, Grozavesti - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 3 camere Dambovita, Grozavesti - 25000 EURO Grozavesti, Grozavesti , jud. Dambovita

Vand casa sat Grozavesti,renovabila,teren 800 mp. Vand teren intravilan,intrare in satul Grozavesti,iesire la DN 61,deschidere 17,60 m la DN.suprafata totala 4860 mp,3e/mp.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri agricol Dambovita, Grozavesti - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri agricol Dambovita, Grozavesti - 0 EURO lunar Grozavesti, Grozavesti , jud. Dambovita

Teren extravilan in apropierea A1 langa vatra satului Ungureni, Corbii Mari jud.Dambovita.Terenul este cadastrat si intabulat.Ideal pentru o ferma,parc fotovoltaic(avand Lea 20kv langa drum acces),amenajare solarii(exista fantana la jumatatea terenului si canal irigatii la celalalt capat).etc...

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Dambovita, Grozavesti - 33000 EURO Proprietar 33000 €
Vanzare casa 3 camere Dambovita, Grozavesti - 33000 EURO Grozavesti, Grozavesti , jud. Dambovita

Casa este construita in 2013 are doua dormitoare baie, bucatarie open space, living garaj si curte de 600 mp, instalatie electrica si sanitara si este situata la km 50 pe autostrada Bucuresti Pitesti sat Obislav grozavesti.

33000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.