Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Gorj, Dragoeni  - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare terenuri constructii Gorj, Dragoeni - 42000 EURO Dragoeni, Dragoeni , jud. Gorj

Situat in cartierul Dragoieni, Tg Jiu. Langa "BIOS". Posibilitate de parcelare. Ideal pentru conructia unui depozit sau dezmembrari auto, etc. Terenul are cadastru. Sunt proprietar.

42000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Gorj, Dragoeni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Gorj, Dragoeni - 0 EURO Dragoeni, Dragoeni , jud. Gorj

Vand teren 4300 m2 situat in Preajba, terenul este ingradit avand latime 29 mt, iar deschidere la strada de 140 mt are cadastru facut. Accept si unele schimburi.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Gorj, Dragoeni  - 2 EURO Proprietar 2 €
Vanzare terenuri constructii Gorj, Dragoeni - 2 EURO Dragoeni, Dragoeni , jud. Gorj

Teren pentru casa pe strada Preajba Mare (strada pricipala) Cel mai mic pret din zona! Terenul se afla in mijlocul Loc. componente Preajba (Tg Jiu) avand vecini stanga/dreapta. Se vinde tot terenul, nu pe parcele! Toate untilitatile disponibile (Gaz, apa curenta, cablu TV, internet etc.) Sant betonat, podet de beton si trotuar asfaltat in fata terenului. Statie mijloc de transport in comun la 150m. Terenul are forma dreptunghiulara cu 2 iesiri: una pe strada Preajba Mare iar cealalta cu iesire la un drum ce duce spre Cartier UM Dragoieni. Toate detaliile telefonic.

2 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Gorj, Dragoeni  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Gorj, Dragoeni - 20000 EURO Dragoeni, Dragoeni , jud. Gorj

Terenul are 4000 m cu deschidere la strada de 16 m.Zona linistita langa padure.Acte la zi,cadastru,intabulare.Este situat la 12 km de centrul municipiului Tg Jiu,se afla in botesti(la iesire din pistesti din deal),drum asfaltat,apa,curent cablu.

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.