Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren intravilan, 31,780mp, zona Stupini, Brasov Agentie - 0 comision - exclusivitate 540260 €
Teren intravilan, 31,780mp, zona Stupini, Brasov Stupini, Brasov , jud. Brasov

Casazela va propune spre vanzare un teren intravilan situat in zona periferica de nord a municipiului Brasov, in apropiere de Centura Brasov, intr-o zona mixta, rezidentiala si industriala, caracterizata atat prin unitati locative si spatii industriale, cat si loturi libere de teren. Terenul intravilan arabil, cu o suprafata totala de 31.780 mp, este situat în nordul Brașovului - drumul de acces către Transilvania. Are o deschidere de 82 m spre drumul principal (strada Bressan) si beneficiaza de urmatoarele utilitati: energie electrica si gaze naturale. ​ Conform ultimului certificat de urbanism și a documentației de urbanism, terenul este situat în subzona M3, zona cu funcțiuni comerciale, logistice și industrial. Pentru construire este necesar PUZ.​ Regimul maxim de înălțime permis: P+2-3​ POT: intre 35% - 60%​ CUT: intre 0,8 – 2,4​ Preț cerut: 17 Euro / mp + TVA Proprietatea se vinde in procedura de faliment, prin negociere directa.

540260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(