Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vand Casa/vila Piata Sfatului, Brasov - 260000 EURO; Proprietar 260000 €
Vand Casa/vila Piata Sfatului, Brasov - 260000 EURO; Piata Sfatului, Brasov , jud. Brasov

Proprietar, vand pensiune in functiune, 5 camere, 5 bai, totul nou ( 3 stele ), spalatorie proprie, situata in Brasov, la cativa metrii de Piata Sfatului. Am chirias termen lung, la 2000 euro/luna

260000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proiect case individuale, la pret de apartament, Brasov. Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Proiect case individuale, la pret de apartament, Brasov. Bartolomeu, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central va propune spre vanzare un complex de case noi, denumit Scala Village, in Brasov, foarte aproape de Centrul Istoric si de zonele de interes public. Proiectul este conceput pentru o optimizare maxima a spatiului, dar in acelasi timp ofera intimitate fiecarui proprietar. Casele sunt amplasate pe o suprafata de teren de 200 mp si cu o suprafata utila de 103 mp, dispuse pe parter si etaj si alcatuite din living, bucatarie, trei dormitoare si doua grupuri sanitare. Casele vor avea toate utilitatile: curent, gaz, canalizare, apa, vor fi dotate cu centrala proprie, tamplarie pvc cu geamuri termopan, izolate exterior cu polistiren de 10 cm. Casele vor fi predate la cheie, sunt construite din caramida si acoperite cu tigla, materialele folosite in amenajarile interioare fiind de calitate superioara si putand fi alese de potentialii cumparatori dintr-o gama pusa la dispozitie de dezvoltator. Garantia lucrarilor este oferita de faptul ca dezvoltatorul are un istoric bogat in piata, cu lucrari de caliate si seriozitate.

79900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Hala 460 mp de închiriat în zona Triaj Agentie - 0 comision - exclusivitate 1472 €
Hala 460 mp de închiriat în zona Triaj Triaj, Brasov , jud. Brasov

REPREZENTARE EXLUSIVA ! Comision 0% la inchiriere! RE/MAX Central va propune spre inchiriere un modul de hala cu suprafata de 460 mp, situat in zona industriala a Triajului. Avand in vedere ca hala are si un spatiu pentru birou, vestiar, dus, 2 grupuri sanitare, aceasta permite desfasurarea activitatii fara a necesita modificari/investitii. Spatiul este renovat integral si dispune de urmatoarele imbunatatiri: geamuri din termopan, luminatoare, centrala termica pe lemne, camere video, alarma, curet trifazic (putere instalata 15 KWA). Hala este luminata natural cat si artificial, iar pardoseala este elicoptata. Pozitia langa centura permite accesul facil atat transportului greu cat si clientilor/colaboratorilor. De remarcat suplimentar este spatiul exterior generos (aproximativ 1000 mp platforma betonata), in foarte multe incinte fiind o problema reala zona de parcare si manevra. Spatiu se preteaza pentru activitati de productie usoara/ depozitare. Proprietarul prefera semnarea unui contract pe termen lung.

1472 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Casa / Vila cu 6 camere de vanzare, comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 210000 €
Casa / Vila cu 6 camere de vanzare, comision 0% Aurel Vlaicu, Brasov , jud. Brasov

Va propun spre vanzare o casa cu 6 camere situata pe strada Aurel Vlaicu, imobil cu un regim de inalitme de tip P+1E+M Structura din: Demisol- boxa la subsol cu o suprafata de 16 mp. Parter - Living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, 2 saune, bar, spatii de depozitare si acces auto in curte. Etaj I - 2 dormitoare, hol, grup sanitar cu jacuzzi, balcon. Mansarda o camera open space, cu o suprafata de 70 mp, cu bucatarie si balcon. Teren cu o suprafata de 480 mp, spatii verzi ample si gradina amenajata si pavata, spatiu de gratar, poarta automatizata cu telecomanda, suprafata construita este de 360 mp, respectiv 300 mp utili, detine beci la subsol, izolatie termica exterioara de 10 cm cu densitate de 80, anvelopata in 2010, constructie: fundatie din beton armat, grinzi si stalpi de rezistenta solide, zidarie caramida porotherm. Casa detine finisaje de calitate superioara: parchet din lemn laminat, placaje de gresie si faianta, tamplarie exterioara din PVC, cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant, usi interior PVC, dispune de incalzire proprie prin centrale termice pe gaz, cate una pe fiecare nivel. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Imobilul se afla intr-o zona Centrala, insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun.

210000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 camere in zona Coresi Agentie - 0 comision - exclusivitate 93900 €
Apartament 3 camere in zona Coresi Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Proiectul Blue Residence 2, este gandit si proiectat dupa cerintele si nevoile actuale ale clientilor, avand in spate experienta celor 4 blocuri care au cuprins 110 apartamente deja construite si predate noilor proprietari. Amplasamentul noului proiect rezidential este in cea mai dinamica zona de dezvoltare urbana a orasului, pe strada Ioan Popasu, nr. 35, la 2 minute Coresi Shoping Resort, 7 minute de centrul orasului si de principalele puncte de interes, in apropiere de DN1/E 68,iesirea spre Sanpetru cu acces rapid catre ocolitoarea Brasovului. FACILITATI Deosebirea dintre Blue Residence si alte proiecte se regaseste in calitatea materialelor de constructie si in varietatea apartamentelor gandite si proiectate pentru toate tipologiile de clienti. Constructia va fi una atipica in pas cu cele mai noi trenduri cu arhitectura neliniara si cuprinde 3 nivele de inaltime: trei, cinci si opt etaje si va avea in componenta garsoniere, studiouri, apartamente 2 camere, 3 camere plus un penthouse. Proiectul este extrem de ingenios din punct de vedere tehnologic, cuprizand o aplicatie de tip “Smart Home”, pentru eficientizarea consumului. Vor fi 2 tipuri de parcari: supraterana si subterana, plus boxe. Gandim spre viitor iar astfel ca, in parcarea subterana instalam statie de incarcare pentru autoturismele electrice/hibrid. Proiectul va impresiona cu o terasa extrem de generoasa cu suprafata de 220 mp, amenajata cu vegetatie si gazon pe acoperisul cladirii, o zona pentru relaxare. Va propunem spre vanzare apartament de 3 camere cu o suprafata utila de 94.70 mp, aflat la etajul 5 al proiectului, compus din: living cu iesire pe o terasa de 19.25 mp, bucatarie, hol, spatiu depozitare, dormitor, baie si dormitorul matrimonial cu baie proprie, dressing si iesire pe o logie de 4 mp. Finisajele vor fi de calitate superioara: geamuri si usi de balcon din tamplarie Salamander cu 7 camere, usi de interioare Jeld Wen (Germania), obiecte sanitare marca Geberit si baterii Grohe, parchet laminat de 12 mm, izolatie fonica intre nivele, izolatia termica a fatadelor realizata cu placi rigide de vata bazaltica Rockwool. Centrala termica de bloc pentru randament ce se va regasi in costul incalzirii. Clientii isi pot alege parchetul, faianta si gresia de la Conrep, in limita unui buget de 60 Lei/mp. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

93900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere, Urban Residence. Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 68000 €
Vanzare apartament cu 2 camere, Urban Residence. Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in cartierul rezidential Urban Invest, langa Coresi, fiind unul dintre proiectele premium, ale Brasovului, care nu face rabat la calitate. Proprietatea propusa spre vanzare este foarte luminoasa, fiind orientata spre partea sudica cu vedere spre Tampa si are o structura de 57 mp utili compartimentati astfel: living cu o bucatarie deschisa, un dormitor si o baie. Imobilul dispune si de un balcon de 6 mp, iar in pret sunt incluse si urmatoarele extraoptiuni: incalzirea in pardoseala, un loc de parcarea cu CF separat si o boxa-beci tot cu CF separat. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Penthouse, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Agentie - 0 comision - exclusivitate 288354 €
Penthouse, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

STEJERIȘ este o comunitate cu acces controlat, formată din 8 vile cu regim mic de înălţime, spaţii verzi private şi comune, alei interioare şi locuri de parcare în subteran. Clădirile sunt aşezate în jurul unui spaţiu verde central comun, care include un loc de relaxare, un loc de joacă pentru copii, precum şi o pasarelă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra Centrului Istoric al Braşovului. Locatia este dominata de spaţii verzi, prin grădini private, jardiniere şi grădină comuna, ceea ce face ca peste 50% din teren să rămână acoperit de vegetaţie. Proiectul va cuprinde un mix de apartamente speciale format din locuinţe cu 2, 3 si 4 camere, duplexuri cu grădini private şi penthouse-uri pe unul sau două niveluri. Toate apartamentele sunt orientate către sud, cu vedere spre Muntele Tampa, centrul Brasovului şi Varful Postăvaru. Apartamentele de tip Penthouse sunt locuinte premium, exclusiviste, cu suprafete foarte mari, spatii deschise, ferestre inalte si cea mai buna priveliste catre oras. Zona de zi, bucatarie - living - dining depaseste 60 mp utili, ajungand chiar si la suprafete utile de 90 mp, creand un spatiu flexibil si confortabil. Terasele proprii au suprafete mai mult decat generoase, acestea fiind amenajate cu vegetatie plantata si zone de piatra si lemn de deck. Finisajele interioare reprezintă o etapă integrantă a procesului de dezvoltare, iar alegerea lor se face în concordanţă cu întregul concept. VARIANTE MULTIPLE DE FINISAJE ușor de adaptat stilurilor personale EXTRA-OPȚIUNE DESIGN INTERIOR – designer interior dedicat, soluții suplimentare de finisaje, detaliere completă, inclusiv mobilier şi accesorii. Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.

288354 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 Camere, Gradina Proprie, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Agentie - 0 comision - exclusivitate 167946 €
Apartament 3 Camere, Gradina Proprie, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

STEJERIȘ este o comunitate cu acces controlat, formată din 8 vile cu regim mic de înălţime, spaţii verzi private şi comune, alei interioare şi locuri de parcare în subteran. Clădirile sunt aşezate în jurul unui spaţiu verde central comun, care include un loc de relaxare, un loc de joacă pentru copii, precum şi o pasarelă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra Centrului Istoric al Braşovului. Locatia este dominata de spaţii verzi, prin grădini private, jardiniere şi grădină comuna, ceea ce face ca peste 50% din teren să rămână acoperit de vegetaţie. Proiectul va cuprinde un mix de apartamente speciale format din locuinţe cu 2, 3 si 4 camere, duplexuri cu grădini private şi penthouse-uri pe unul sau două niveluri. Toate apartamentele sunt orientate către sud, cu vedere spre Muntele Tampa, centrul Brasovului şi Varful Postăvaru. Apartamentele de 3 camere din STEJERIS au o zona de zi spatioasa, de pana la 43 mp utili. Spaţiul este flexibil şi poate fi compartimentat prin pereţi de sticlă printr-o structură metalică de tip glasvand. Bucătăria poate fi amenajată cu o insulă multifuncţională şi loc de servit masa. Zona de dining poate fi îmbinată cu un spaţiu de lectură prin amenajarea unei biblioteci pe peretele lateral. Zona de noapte este compusa din 2 dormitoare, oferind atat intimitate cat si utilitate spatiului. Gradinile si terasele proprii vor fi amenajate cu vegetatie plantata si zone de piatra si deck de lemn. Finisajele interioare reprezintă o etapă integrantă a procesului de dezvoltare, iar alegerea lor se face în concordanţă cu întregul concept. VARIANTE MULTIPLE DE FINISAJE ușor de adaptat stilurilor personale EXTRA-OPȚIUNE DESIGN INTERIOR – designer interior dedicat, soluții suplimentare de finisaje, detaliere completă, inclusiv mobilier şi accesorii. Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.

167946 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Agentie - 0 comision - exclusivitate 89415 €
Apartament 2 Camere, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

STEJERIȘ este o comunitate cu acces controlat, formată din 8 vile cu regim mic de înălţime, spaţii verzi private şi comune, alei interioare şi locuri de parcare în subteran. Clădirile sunt aşezate în jurul unui spaţiu verde central comun, care include un loc de relaxare, un loc de joacă pentru copii, precum şi o pasarelă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra Centrului Istoric al Braşovului. Locatia este dominata de spaţii verzi, prin grădini private, jardiniere şi grădină comuna, ceea ce face ca peste 50% din teren să rămână acoperit de vegetaţie. Proiectul va cuprinde un mix de apartamente speciale format din locuinţe cu 2, 3 si 4 camere, duplexuri cu grădini private şi penthouse-uri pe unul sau două niveluri. Toate apartamentele sunt orientate către sud, cu vedere spre Muntele Tampa, centrul Brasovului şi Varful Postăvaru. Apartamentele de 2 camere din STEJERIS au o zona de zi spatioasa, de pana la 35 mp utili. Livingul comunica printr-o fereastra larga, pe toata lungimea sa, cu terasa orientata spre sud, cu priveliste spre oras si Muntele Tampa. Dormitorul de 18 mp utili ofera intimitate si relaxare, o bancheta comoda poate fi amplasata in dreptul ferestrei. Optional, spatiul de zi poate fi compartimentat printr-un geam montat pe structura metalica, de tip glasvand. Amenajarea este flexibila, cu doua variante de amplasare a bucatariei. Suprafetele utile ale apartamentelor cu 2 camere sunt intre 54 si 59 mp, cu terase de 9 sau 12 mp. Finisajele interioare reprezintă o etapă integrantă a procesului de dezvoltare, iar alegerea lor se face în concordanţă cu întregul concept. VARIANTE MULTIPLE DE FINISAJE ușor de adaptat stilurilor personale EXTRA-OPȚIUNE DESIGN INTERIOR – designer interior dedicat, soluții suplimentare de finisaje, detaliere completă, inclusiv mobilier şi accesorii. Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.

89415 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 Camere, Gradina Proprie, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Agentie - 0 comision - exclusivitate 167946 €
Apartament 3 Camere, Gradina Proprie, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

STEJERIȘ este o comunitate cu acces controlat, formată din 8 vile cu regim mic de înălţime, spaţii verzi private şi comune, alei interioare şi locuri de parcare în subteran. Clădirile sunt aşezate în jurul unui spaţiu verde central comun, care include un loc de relaxare, un loc de joacă pentru copii, precum şi o pasarelă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra Centrului Istoric al Braşovului. Locatia este dominata de spaţii verzi, prin grădini private, jardiniere şi grădină comuna, ceea ce face ca peste 50% din teren să rămână acoperit de vegetaţie. Proiectul va cuprinde un mix de apartamente speciale format din locuinţe cu 2, 3 si 4 camere, duplexuri cu grădini private şi penthouse-uri pe unul sau două niveluri. Toate apartamentele sunt orientate către sud, cu vedere spre Muntele Tampa, centrul Brasovului şi Varful Postăvaru. Apartamentele de 3 camere din STEJERIS au o zona de zi spatioasa, de pana la 43 mp utili. Spaţiul este flexibil şi poate fi compartimentat prin pereţi de sticlă printr-o structură metalică de tip glasvand. Bucătăria poate fi amenajată cu o insulă multifuncţională şi loc de servit masa. Zona de dining poate fi îmbinată cu un spaţiu de lectură prin amenajarea unei biblioteci pe peretele lateral. Zona de noapte este compusa din 2 dormitoare, oferind atat intimitate cat si utilitate spatiului. Gradinile si terasele proprii vor fi amenajate cu vegetatie plantata si zone de piatra si deck de lemn. Finisajele interioare reprezintă o etapă integrantă a procesului de dezvoltare, iar alegerea lor se face în concordanţă cu întregul concept. VARIANTE MULTIPLE DE FINISAJE ușor de adaptat stilurilor personale EXTRA-OPȚIUNE DESIGN INTERIOR – designer interior dedicat, soluții suplimentare de finisaje, detaliere completă, inclusiv mobilier şi accesorii. Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.

167946 €

   Apartament

Vezi Detalii
Penthouse, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Agentie - 0 comision - exclusivitate 297656 €
Penthouse, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

STEJERIȘ este o comunitate cu acces controlat, formată din 8 vile cu regim mic de înălţime, spaţii verzi private şi comune, alei interioare şi locuri de parcare în subteran. Clădirile sunt aşezate în jurul unui spaţiu verde central comun, care include un loc de relaxare, un loc de joacă pentru copii, precum şi o pasarelă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra Centrului Istoric al Braşovului. Locatia este dominata de spaţii verzi, prin grădini private, jardiniere şi grădină comuna, ceea ce face ca peste 50% din teren să rămână acoperit de vegetaţie. Proiectul va cuprinde un mix de apartamente speciale format din locuinţe cu 2, 3 si 4 camere, duplexuri cu grădini private şi penthouse-uri pe unul sau două niveluri. Toate apartamentele sunt orientate către sud, cu vedere spre Muntele Tampa, centrul Brasovului şi Varful Postăvaru. Apartamentele de tip Penthouse sunt locuinte premium, exclusiviste, cu suprafete foarte mari, spatii deschise, ferestre inalte si cea mai buna priveliste catre oras. Zona de zi, bucatarie - living - dining depaseste 60 mp utili, ajungand chiar si la suprafete utile de 90 mp, creand un spatiu flexibil si confortabil. Terasele proprii au suprafete mai mult decat generoase, acestea fiind amenajate cu vegetatie plantata si zone de piatra si lemn de deck. Finisajele interioare reprezintă o etapă integrantă a procesului de dezvoltare, iar alegerea lor se face în concordanţă cu întregul concept. VARIANTE MULTIPLE DE FINISAJE ușor de adaptat stilurilor personale EXTRA-OPȚIUNE DESIGN INTERIOR – designer interior dedicat, soluții suplimentare de finisaje, detaliere completă, inclusiv mobilier şi accesorii. Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.

297656 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase,  Imobil Nou, Strada Nucului 40 Agentie - 0 comision - exclusivitate 76900 €
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase, Imobil Nou, Strada Nucului 40 Noua, Brasov , jud. Brasov

Cartierul Noua este unul dintre cartierele cu aerul cel mai curat din Romania. Nucului 40 are o amplasare foarte eficienta, cu distante mai mult decat convenabile pana la punctele de interes major. Te vei bucura de o zona verde extinsa. Nucului 40 are in plan realizarea unei curti retrase, cu o gradina si loc de joaca pentru copii. Toate apartamentele au incluse in plan ferestre sau suprafete vitrate ample. Oferim posibiliti de compartimentare personalizate si interactive. Apartamentul de 2 camere dispune de o suprafata utila generoasa de 70.96 mp fiind compus din zona de zi tip open space cu bucataria, dormitor cu grup sanitar propriu, hol si baie. Accesul spre a doua terasa se face din zona de zi si bucatarie. Atuul apartamentului este dat de suprafata mai mult decat generoasa care permite modificarea structurii din 2 camere in 3 camere. Structura blocului este din beton armat, caramida Siceram, avand izolatie exterioara de 10 cm grosime. Blocul va fi prevazut cu ascensor. Apartamentul va avea parchet laminat (hol, debara, living) si gresie (baie si bucatarie). Peretii bailor si ai bucatariilor in dreptul blatului de lucru vor fi placati cu faianta. Ferestrele si usile teraselor vor fi din termopan (alb la interior, gri la exterior), cu sticla triplustratificata (de 40 mm). Apartamentul va fi prevazut cu centrala individuala in condensare. Incalzirea se va face prin calorifere. Fiecare apartament va fi contorizat individual. Usa de intrare va fi metalica. Usile de interior vor fi din material lemnos. Fiecare apartament poate fi prevazut cu cablu Tv, internet si telefonie. Peretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila alba. PREDARE PRIMUL BLOC, FEBRUARIE 2019.

76900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 Camere, Suprafete Generoase,  Imobil Nou, Strada Nucului 40 Agentie - 0 comision - exclusivitate 97900 €
Apartament 3 Camere, Suprafete Generoase, Imobil Nou, Strada Nucului 40 Noua, Brasov , jud. Brasov

Cartierul Noua este unul dintre cartierele cu aerul cel mai curat din Romania. Nucului 40 are o amplasare foarte eficienta, cu distante mai mult decat convenabile pana la punctele de interes major. Te vei bucura de o zona verde extinsa. Nucului 40 are in plan realizarea unei curti retrase, cu o gradina si loc de joaca pentru copii. Toate apartamentele au incluse in plan ferestre sau suprafete vitrate ample. Oferim posibiliti de compartimentare personalizate si interactive. Apartamentul de 3 camere dispune de o suprafata utila generoasa de 101.55 mp fiind compus din zona de zi tip open space cu bucataria, dormitor cu grup sanitar propriu, dormitor cu terasa proprie, hol si baie. Accesul spre a doua terasa se face din zona de zi si bucatarie. Structura blocului este din beton armat, caramida Siceram, avand izolatie exterioara de 10 cm grosime. Blocul va fi prevazut cu ascensor. Apartamentul va avea parchet laminat (hol, debara, living) si gresie (baie si bucatarie). Peretii bailor si ai bucatariilor in dreptul blatului de lucru vor fi placati cu faianta. Ferestrele si usile teraselor vor fi din termopan (alb la interior, gri la exterior), cu sticla triplustratificata (de 40 mm). Apartamentul va fi prevazut cu centrala individuala in condensare. Incalzirea se va face prin calorifere. Fiecare apartament va fi contorizat individual. Usa de intrare va fi metalica. Usile de interior vor fi din material lemnos. Fiecare apartament poate fi prevazut cu cablu Tv, internet si telefonie. Peretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila alba. PREDARE PRIMUL BLOC, FEBRUARIE 2019.

97900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio 41 mp, Imobil Nou, Strada Nucului 40 Agentie - 0 comision - exclusivitate 38900 €
Studio 41 mp, Imobil Nou, Strada Nucului 40 Noua, Brasov , jud. Brasov

Cartierul Noua este unul dintre cartierele cu aerul cel mai curat din Romania. Nucului 40 are o amplasare foarte eficienta, cu distante mai mult decat convenabile pana la punctele de interes major. Te vei bucura de o zona verde extinsa. Nucului 40 are in plan realizarea unei curti retrase, cu o gradina si loc de joaca pentru copii. Toate apartamentele au incluse in plan ferestre sau suprafete vitrate ample. Oferim posibiliti de compartimentare personalizate si interactive. Apartamentele de tip studio dispun de o suprafata utila de 41 mp fiind compuse din living, bucatarie, hol, baie si terasa . Zona de zi are acces spre o terasa accesibila cu o suprafata de 7 mp. Structura blocului este din beton armat, caramida Siceram, avand izolatie exterioara de 10 cm grosime. Blocul va fi prevazut cu ascensor. Apartamentul va avea parchet laminat (hol, debara, living) si gresie (baie si bucatarie). Peretii bailor si ai bucatariilor in dreptul blatului de lucru vor fi placati cu faianta. Ferestrele si usile teraselor vor fi din termopan (alb la interior, gri la exterior), cu sticla triplustratificata (de 40 mm). Apartamentul va fi prevazut cu centrala individuala in condensare. Incalzirea se va face prin calorifere. Fiecare apartament va fi contorizat individual. Usa de intrare va fi metalica. Usile de interior vor fi din material lemnos. Fiecare apartament poate fi prevazut cu cablu Tv, internet si telefonie. Peretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila alba. PREDARE PRIMUL BLOC, FEBRUARIE 2019.

38900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 Camere, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Agentie - 0 comision - exclusivitate 157560 €
Apartament 3 Camere, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Brasovul Vechi, Brasov , jud. Brasov

STEJERIȘ este o comunitate cu acces controlat, formată din 8 vile cu regim mic de înălţime, spaţii verzi private şi comune, alei interioare şi locuri de parcare în subteran. Clădirile sunt aşezate în jurul unui spaţiu verde central comun, care include un loc de relaxare, un loc de joacă pentru copii, precum şi o pasarelă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra Centrului Istoric al Braşovului. Locatia este dominata de spaţii verzi, prin grădini private, jardiniere şi grădină comuna, ceea ce face ca peste 50% din teren să rămână acoperit de vegetaţie. Proiectul va cuprinde un mix de apartamente speciale format din locuinţe cu 2, 3 si 4 camere, duplexuri cu grădini private şi penthouse-uri pe unul sau două niveluri. Toate apartamentele sunt orientate către sud, cu vedere spre Muntele Tampa, centrul Brasovului şi Varful Postăvaru. Apartamentele de 3 camere din STEJERIS au o zona de zi spatioasa, de pana la 43 mp utili. Spaţiul este flexibil şi poate fi compartimentat prin pereţi de sticlă printr-o structură metalică de tip glasvand. Bucătăria poate fi amenajată cu o insulă multifuncţională şi loc de servit masa. Zona de dining poate fi îmbinată cu un spaţiu de lectură prin amenajarea unei biblioteci pe peretele lateral. Zona de noapte este compusa din 2 dormitoare, oferind atat intimitate cat si utilitate spatiului. Finisajele interioare reprezintă o etapă integrantă a procesului de dezvoltare, iar alegerea lor se face în concordanţă cu întregul concept. VARIANTE MULTIPLE DE FINISAJE ușor de adaptat stilurilor personale EXTRA-OPȚIUNE DESIGN INTERIOR – designer interior dedicat, soluții suplimentare de finisaje, detaliere completă, inclusiv mobilier şi accesorii. Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.

157560 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Agentie - 0 comision - exclusivitate 89415 €
Apartament 2 Camere, Proiect Rezidential Stejeris, Priveliste Deosebita Brasovul Vechi, Brasov , jud. Brasov

STEJERIȘ este o comunitate cu acces controlat, formată din 8 vile cu regim mic de înălţime, formând o comunitate cu acces controlat, spaţii verzi private şi comune, alei interioare şi locuri de parcare în subteran. Clădirile sunt aşezate în jurul unui spaţiu verde central comun, care include un loc de relaxare, un loc de joacă pentru copii, precum şi o pasarelă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra Centrului Istoric al Braşovului. Locatia este dominata de spaţii verzi, prin grădini private, jardiniere şi grădină comuna, ceea ce face ca peste 50% din teren să rămână acoperit de vegetaţie. Proiectul va cuprinde un mix de apartamente speciale format din locuinţe cu 2, 3 si 4 camere, duplexuri cu grădini private şi penthouse-uri pe unul sau două niveluri. Toate apartamentele sunt orientate către sud, cu vedere spre Muntele Tampa, centrul Brasovului şi Varful Postăvaru. Apartamentele de 2 camere din STEJERIS au o zona de zi spatioasa, de pana la 35 mp utili. Livingul comunica printr-o fereastra larga, pe toata lungimea sa, cu terasa orientata spre sud, cu priveliste spre oras si Muntele Tampa. Dormitorul de 18 mp utili ofera intimitate si relaxare, o bancheta comoda poate fi amplasata in dreptul ferestrei. Optional, spatiul de zi poate fi compartimentat printr-un geam montat pe structura metalica, de tip glasvand. Amenajarea este flexibila, cu doua variante de amplasare a bucatariei. Suprafetele utile ale apartamentelor cu 2 camere sunt intre 54 si 59 mp, cu terase de 9 sau 12 mp. Finisajele interioare reprezintă o etapă integrantă a procesului de dezvoltare, iar alegerea lor se face în concordanţă cu întregul concept. VARIANTE MULTIPLE DE FINISAJE ușor de adaptat stilurilor personale EXTRA-OPȚIUNE DESIGN INTERIOR – designer interior dedicat, soluții suplimentare de finisaje, detaliere completă, inclusiv mobilier şi accesorii. Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.

89415 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase, Safety 2 Agentie - 0 comision - exclusivitate 48000 €
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase, Safety 2 Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Safety 2 este noul proiect rezidential, aflat in imediata apropiere a Safety Residence 1, compus din 3 blocuri cu regim mic de inaltime P+4, a cate 39 de apartamente fiecare( garsoniere, 2 sau 3 camere). Proiectul va fi cu circuit inchis, pentru cei care isi doresc un plus de intimitate, va dispune de locuinte cu suprafete generoase pentru un confort sporit, si va avea 93 de locuri de parcare subterane si 38 locuri de parcare supraterane. Apartamentul de doua camere dispune de o suprafata utila de 62.21 mp fiind compus din bucatarie, zona de zi, dormitor, baie, hol si terasa. Atat bucataria cat si zona de zi au acces spre terasa. Finisajele standard includ: tâmplărie PVC cu geam termopan Salamander, centrală termică proprie, uşă metalică la exterior. In plus, vă oferim posibilitatea de a va personaliza casa prin alegerea finisajelor de tip: parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare, uşi interior, în funcţie de bugetul stabilit de comun acord. LIVRARE PRIMUL BLOC MARTIE 2019. ***Pretul de lista se aplica in anumite conditii de plata.

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase,  Imobil Nou, Strada Nucului 40 Agentie - 0 comision 53900 €
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase, Imobil Nou, Strada Nucului 40 Noua, Brasov , jud. Brasov

Cartierul Noua este unul dintre cartierele cu aerul cel mai curat din Romania. Nucului 40 are o amplasare foarte eficienta, cu distante mai mult decat convenabile pana la punctele de interes major. Te vei bucura de o zona verde extinsa. Nucului 40 are in plan realizarea unei curti retrase, cu o gradina si loc de joaca pentru copii. Toate apartamentele au incluse in plan ferestre sau suprafete vitrate ample. Oferim posibiliti de compartimentare personalizate si interactive. Apartamentul de 2 camere dispune de o suprafata utila generoasa de 56.8 mp fiind compus din living, bucatarie, dormitor, hol, baie si spatiu de depozitare( camara). Accesul spre terasa se face din zona de zi si bucatarie. Structura blocului este din beton armat, caramida Siceram, avand izolatie exterioara de 10 cm grosime. Blocul va fi prevazut cu ascensor. Apartamentul va avea parchet laminat (hol, debara, living) si gresie (baie si bucatarie). Peretii bailor si ai bucatariilor in dreptul blatului de lucru vor fi placati cu faianta. Ferestrele si usile teraselor vor fi din termopan (alb la interior, gri la exterior), cu sticla triplustratificata (de 40 mm). Apartamentul va fi prevazut cu centrala individuala in condensare. Incalzirea se va face prin calorifere. Fiecare apartament va fi contorizat individual. Usa de intrare va fi metalica. Usile de interior vor fi din material lemnos. Fiecare apartament poate fi prevazut cu cablu Tv, internet si telefonie. Peretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila alba. PREDARE PRIMUL BLOC, FEBRUARIE 2019.

53900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera 45 mp, Imobil Nou, Safety 2 Agentie - 0 comision 34100 €
Garsoniera 45 mp, Imobil Nou, Safety 2 Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Safety 2 este noul proiect rezidential, aflat in imediata apropiere a Safety Residence 1, compus din 3 blocuri cu regim mic de inaltime P+4, a cate 39 de apartamente fiecare( garsoniere, 2 sau 3 camere). Proiectul va fi cu circuit inchis, pentru cei care isi doresc un plus de intimitate, va dispune de locuinte cu suprafete generoase pentru un confort sporit, si va avea 93 de locuri de parcare subterane si 38 locuri de parcare supraterane. Garsoniera dispune de o suprafata utila de 45 mp fiind compusa din bucatarie, zona de zi, baie, hol si terasa. Finisajele standard includ: tâmplărie PVC cu geam termopan Salamander, centrală termică proprie, uşă metalică la exterior. In plus, vă oferim posibilitatea de a va personaliza casa prin alegerea finisajelor de tip: parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare, uşi interior, în funcţie de bugetul stabilit de comun acord. LIVRARE PRIMUL BLOC MARTIE 2019. ***Pretul de lista se aplica in anumite conditii de plata.

34100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 Camere, Suprafete Generoase, Imobil Nou, Safety2 Agentie - 0 comision 71300 €
Apartament 3 Camere, Suprafete Generoase, Imobil Nou, Safety2 Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Safety 2 este noul proiect rezidential, aflat in imediata apropiere a Safety Residence 1, compus din 3 blocuri cu regim mic de inaltime P+4, a cate 39 de apartamente fiecare( garsoniere, 2 sau 3 camere). Proiectul va fi cu circuit inchis, pentru cei care isi doresc un plus de intimitate, va dispune de locuinte cu suprafete generoase pentru un confort sporit, si va avea 93 de locuri de parcare subterane si 38 locuri de parcare supraterane. Apartamentul de trei camere dispune de o suprafata utila de 86.66 mp fiind compus din bucatarie, living, dormitor matrimonial cu baie si terasa proprie, dormitor, baie si hol. A doua terasa poate fi accesata atat din zona de zi cat si din bucatarie. Finisajele standard includ: tâmplărie PVC cu geam termopan Salamander, centrală termică proprie, uşă metalică la exterior. In plus, vă oferim posibilitatea de a va personaliza casa prin alegerea finisajelor de tip: parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare, uşi interior, în funcţie de bugetul stabilit de comun acord. LIVRARE PRIMUL BLOC MARTIE 2019 ***Pretul de lista se aplica in anumite conditii de plata.

71300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase,  Imobil Nou, Strada Nucului 40 Agentie - 0 comision 53900 €
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase, Imobil Nou, Strada Nucului 40 Noua, Brasov , jud. Brasov

Cartierul Noua este unul dintre cartierele cu aerul cel mai curat din Romania. Nucului 40 are o amplasare foarte eficienta, cu distante mai mult decat convenabile pana la punctele de interes major. Te vei bucura de o zona verde extinsa. Nucului 40 are in plan realizarea unei curti retrase, cu o gradina si loc de joaca pentru copii. Toate apartamentele au incluse in plan ferestre sau suprafete vitrate ample. Oferim posibiliti de compartimentare personalizate si interactive. Apartamentul de 2 camere dispune de o suprafata utila generoasa de 56.8 mp fiind compus din living, bucatarie, dormitor, hol, baie si spatiu de depozitare( camara). Accesul spre terasa se face din zona de zi si bucatarie. Structura blocului este din beton armat, caramida Siceram, avand izolatie exterioara din vata minerala de 10 cm grosime. Blocul va fi prevazut cu ascensor. Apartamentul va avea parchet laminat (hol, debara, living) si gresie (baie si bucatarie). Peretii bailor si ai bucatariilor in dreptul blatului de lucru vor fi placati cu faianta. Ferestrele si usile teraselor vor fi din termopan (alb la interior, gri la exterior), cu sticla triplustratificata (de 40 mm). Apartamentul va fi prevazut cu centrala individuala in condensare. Incalzirea se va face prin calorifere. Fiecare apartament va fi contorizat individual. Usa de intrare va fi metalica. Usile de interior vor fi din material lemnos. Fiecare apartament poate fi prevazut cu cablu Tv, internet si telefonie. Peretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila alba. Balcoanele si terasele vor fi placate cu Deck lemn. PREDARE PRIMUL BLOC, FEBRUARIE 2019.

53900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio 41 mp, Imobil Nou, Strada Nucului 40 Agentie - 0 comision 38900 €
Studio 41 mp, Imobil Nou, Strada Nucului 40 Noua, Brasov , jud. Brasov

Cartierul Noua este unul dintre cartierele cu aerul cel mai curat din Romania. Nucului 40 are o amplasare foarte eficienta, cu distante mai mult decat convenabile pana la punctele de interes major. Te vei bucura de o zona verde extinsa. Nucului 40 are in plan realizarea unei curti retrase, cu o gradina si loc de joaca pentru copii. Toate apartamentele au incluse in plan ferestre sau suprafete vitrate ample. Oferim posibiliti de compartimentare personalizate si interactive. Apartamentele de tip studio dispun de o suprafata utila de 41 mp fiind compuse din living, bucatarie, hol, baie si terasa . Zona de zi are acces spre o terasa accesibila cu o suprafata de 7 mp. Structura blocului este din beton armat, caramida Siceram, avand izolatie exterioara din vata minerala de 10 cm grosime. Blocul va fi prevazut cu ascensor. Apartamentul va avea parchet laminat (hol, debara, living) si gresie (baie si bucatarie). Peretii bailor si ai bucatariilor in dreptul blatului de lucru vor fi placati cu faianta. Ferestrele si usile teraselor vor fi din termopan (alb la interior, gri la exterior), cu sticla triplustratificata (de 40 mm). Apartamentul va fi prevazut cu centrala individuala in condensare. Incalzirea se va face prin calorifere. Fiecare apartament va fi contorizat individual. Usa de intrare va fi metalica. Usile de interior vor fi din material lemnos. Fiecare apartament poate fi prevazut cu cablu Tv, internet si telefonie. Peretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila alba. Balcoanele si terasele vor fi placate cu Deck lemn. PREDARE PRIMUL BLOC, FEBRUARIE 2019.

38900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase, Safety 2 Agentie - 0 comision 52900 €
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase, Safety 2 Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Safety 2 este noul proiect rezidential, aflat in imediata apropiere a Safety Residence 1, compus din 3 blocuri cu regim mic de inaltime P+4, a cate 39 de apartamente fiecare( garsoniere, 2 sau 3 camere). Proiectul va fi cu circuit inchis, pentru cei care isi doresc un plus de intimitate, va dispune de locuinte cu suprafete generoase pentru un confort sporit, si va avea 93 de locuri de parcare subterane si 38 locuri de parcare supraterane. Apartamentul de doua camere dispune de o suprafata utila de 62.21 mp fiind compus din bucatarie, zona de zi, dormitor, baie, hol si terasa. Atat bucataria cat si zona de zi au acces spre terasa. Finisajele standard includ: tâmplărie PVC cu geam termopan Salamander, centrală termică proprie, uşă metalică la exterior. In plus, vă oferim posibilitatea de a va personaliza casa prin alegerea finisajelor de tip: parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare, uşi interior, în funcţie de bugetul stabilit de comun acord. LIVRARE PRIMUL BLOC MARTIE 2019.

52900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase, Imobil Nou, Safety 2 Agentie - 0 comision 51900 €
Apartament 2 Camere, Suprafete Generoase, Imobil Nou, Safety 2 Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Safety 2 este noul proiect rezidential, aflat in imediata apropiere a Safety Residence 1, compus din 3 blocuri cu regim mic de inaltime P+4, a cate 39 de apartamente fiecare( garsoniere, 2 sau 3 camere). Proiectul va fi cu circuit inchis, pentru cei care isi doresc un plus de intimitate, va dispune de locuinte cu suprafete generoase pentru un confort sporit, si va avea 93 de locuri de parcare subterane si 38 locuri de parcare supraterane. Apartamentul de doua camere dispune de o suprafata utila de 60.70 mp fiind compus din bucatarie, living cu acces catre terasa, dormitor, baie si hol. Finisajele standard includ: tâmplărie PVC cu geam termopan Salamander, centrală termică proprie, ușă metalică la exterior. In plus, vă oferim posibilitatea de a va personaliza casa prin alegerea finisajelor de tip: parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare, uși interior, în funcţie de bugetul stabilit de comun acord. LIVRARE PRIMUL BLOC MARTIE 2019.

51900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera 38 mp, Imobil Nou, Safety 2 Agentie - 0 comision 29500 €
Garsoniera 38 mp, Imobil Nou, Safety 2 Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Safety 2 este noul proiect rezidential, aflat in imediata apropiere a Safety Residence 1, compus din 3 blocuri cu regim mic de inaltime P+4, a cate 39 de apartamente fiecare( garsoniere, 2 sau 3 camere). Proiectul va fi cu circuit inchis, pentru cei care isi doresc un plus de intimitate, va dispune de locuinte cu suprafete generoase pentru un confort sporit, si va avea 93 de locuri de parcare subterane si 38 locuri de parcare supraterane. Garsoniera dispune de o suprafata utila de 38 mp fiind compusa din bucatarie, zona de zi, baie, hol si terasa. Finisajele standard includ: tâmplărie PVC cu geam termopan Salamander, centrală termică proprie, uşă metalică la exterior. In plus, vă oferim posibilitatea de a va personaliza casa prin alegerea finisajelor de tip: parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare, uşi interior, în funcţie de bugetul stabilit de comun acord. Pretul de lista este calculat pentru plata in 2 sau 3 transe. LIVRARE PRIMUL BLOC MARTIE 2019.

29500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera 45 mp, Imobil Nou, Safety 2 Agentie - 0 comision 34100 €
Garsoniera 45 mp, Imobil Nou, Safety 2 Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Safety 2 este noul proiect rezidential, aflat in imediata apropiere a Safety Residence 1, compus din 3 blocuri cu regim mic de inaltime P+4, a cate 39 de apartamente fiecare( garsoniere, 2 sau 3 camere). Proiectul va fi cu circuit inchis, pentru cei care isi doresc un plus de intimitate, va dispune de locuinte cu suprafete generoase pentru un confort sporit, si va avea 93 de locuri de parcare subterane si 38 locuri de parcare supraterane. Garsoniera dispune de o suprafata utila de 45 mp fiind compusa din bucatarie, zona de zi, baie, hol si terasa. Finisajele standard includ: tâmplărie PVC cu geam termopan Salamander, centrală termică proprie, uşă metalică la exterior. In plus, vă oferim posibilitatea de a va personaliza casa prin alegerea finisajelor de tip: parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare, uşi interior, în funcţie de bugetul stabilit de comun acord. Pretul de lista este calculat pentru plata in 2 sau 3 transe. LIVRARE PRIMUL BLOC MARTIE 2019.

34100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(