Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare spatiu comercial in Dorohoi Agentie - 0 comision - exclusivitate 33500 €
Vanzare spatiu comercial in Dorohoi Dorohoi, Dorohoi , jud. Botosani

Agentia Casazela va propune o oportunitate de investitie , un spatiu comercial situat in zona cartierului Plevna localitatea Dorohoi , Jud. Botosani. Proprietatea este situata intr-o zona median-periferica a municipiului Dorohoi, pe o raza de 500-800 de metri gasindu-se urmatoarele: Piata Plevna, Supermarket Splendid, Agentie BRD, Liceul Regina Maria, Parcul Cholet, Scoala nr.7. Proprietatea este comupsa dintr-un spatiu comercial in suprafata utila de 123.72 mp si este situata la parterul unui bloc cu 4 etaje. Blocul la parterul caruia se afla spatiul comercial, este construit in jurul anului 1985 din cadre si plansee din beton armat si zidarie de caramida. Imobilul este racordat la reteaua de alimentare cu energie electrica, apa, canal, gaz. Dispune de tamplarie din profile PVC cu geam termopan, usa de acces principala fiind tot din profile PVC cu geam termopan iar usa secundara este metalica. Vanzarea proprietatii se face in procedura de executare silita, prin licitatie publica, avand pretul de pornire de 33.500 euro, reprezentand 75% din valoarea imobilului.

33500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(