Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Pallady-Lukoil,imobil nou,deosebit Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Pallady-Lukoil,imobil nou,deosebit Titan - Balta Albă, Bucuresti

Aleea Mizil 9(acces din strada Lemnisorului),vezi harta Metrou 1 Decembrie-Lukoil(imobil situat la 150m de Th Pallady) ,Evocasa Swiss Cottage garsoniera confort sporit, parter inalt cu demisolul locuit, intrare foarte spatioasa in imobil, suprafata 40 mp utili, mobilata, complet utilata: frigider, cuptor, plita, hota, storuri la ferestre Doua dressinguri, bucatarie 11,5 mp. Centrala proprie imobil. Imobilul este situat in cartierul Titan, zona Theodor Pallady - Trapezului, intr-un complex rezidential securizat,compus din 2 blocuri, Metrou 1 Decembrie la 5 minute de mers In apropiere se afla diverse unitati comerciale si supermarket-uri (IKEA,Metro,Mega Image, Lidl, Penny Market la 2minute ). Inchiriere termen un an pentru chiriasi de calitate. Detalii/chei Marius Marcu -0737174779

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(