Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Gorj, Petresti  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 2 camere Gorj, Petresti - 20000 EURO Petresti, Petresti , jud. Gorj

Gospodaria se compune din doua cladiri de locuit 4+2 camere, dependinte. Incalzirea cu gaze, exista apa curenta la poarta. Front stradal 26m. Suprafata de 6611mp se compune din gradina, vie, pruni, teren arabil si padurice. Informatii la tel. 722 - arata telefon -

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere  decomandat Gorj, Petresti  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Gorj, Petresti - 75000 EURO Petresti, Petresti , jud. Gorj

Vand apartament 2 camere, strada Petresti la 100m de parcul Coloanei Infinitului si 1km de magazinul Parang, blocul este finalizat in anul 2019,este alcatuit din 6 apartamente fiecare avand loc de parcare. In curand va fi finalizata si o magazie impartita pentru depozitare. Apartamentul dispune de un living openspace de 28,5m, dormitor de 14,5m,balcon de 6m,baie de 5m,are incalzire in pardosea, toata inspalatia si cablurile sunt trase prin pereti, geamuri termopan tripan marca Salamander, toata instalatia electrica este Gewiss, mobila facuta pe comanda, centrala pe gaz(Ariston), Frigider(Ariston)garantie extinsa 5 ani, masina de spalat cu uscator(Ariston) garantie extinsa 5 ani,cuptor electric si plita pe gaz marca Whirpool iXelium cu garantie de 2 ani. Apartamentul se vinde la cheie cu tot ce este in el, absolut tot ce este in apartament si materialele pentru finisaje sunt de foarte buna calitate(PREMIUM).Pentru mai multe detali, poze sau o vizita nu ezitati sa ma contactati.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.