Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Covasna, Bradet - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Covasna, Bradet - 0 EURO Bradet, Bradet , jud. Covasna

Vand teren extravilan situat in satul Bradet ,Covasna cu o suprafata de 8066 m2 .Terenul are deschidere la drum de aproximativ 10 m energia electrica, apa si canalizarea sunt la drum, langa drum/teren. Terenul se afla intr-o zona pitoreasca,linistita benefica pentru casa de vacanta, pensiune sau locuit.In apropiere se mai afla doua pensiuni, La 7 km se gaseste zona turistica de interes local Vama Buzaului, Rezervatia de Zimbri, cascada Urlatoarea si ceva mai departe muntii Ciucas. Orasul Brasov se afla la 36 km. Pretul este de 10 ron m2 negociabil Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 8066 mp Covasna, Bradet - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 8066 mp Covasna, Bradet - 0 EURO Bradet, Bradet , jud. Covasna

Vand teren extravilan situat in satul Bradet ,Covasna cu o suprafata de 8066 m2 .Terenul are deschidere la drum, energia electrica, apa si canalizarea sunt la drum, langa drum/teren. Terenul se afla intr-o zona pitoreasca,linistita benefica pentru casa de vacanta, pensiune sau locuit.In apropiere se mai afla doua pensiuni, La 7 km se gaseste zona turistica de interes local Vama Buzaului, Rezervatia de Zimbri, cascada Urlatoarea si ceva mai departe muntii Ciucas. Orasul Brasov se afla la 36 km. Pretul este de 2,5euro m2 negociabil Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Covasna, Bradet - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Covasna, Bradet - 0 EURO Bradet, Bradet , jud. Covasna

Vand teren extravilan situat in satul Bradet (CV) cu o suprafata de 8066 m2 .Terenul are deschidere la drum, energia electrica, apa si canalizarea sunt la drum, langa drum/teren. Terenul se afla intr-o zona pitoreasca,linistita benefica pentru casa de vacanta, pensiune sau locuit. La 7 km se gaseste zona turistica de interes local Vama Buzaului, Rezervatia de Zimbri, cascada Urlatoarea si ceva mai departe muntii Ciucas. Orasul Brasov se afla la 36 km. Pretul este de 3euro m2 negociabil Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Covasna, Bradet - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Covasna, Bradet - 300 EURO lunar Bradet, Bradet , jud. Covasna

Inchiriez apartament cu 2 camere mobilate .in Brasov zona steagul rosu. .pretul este in euro...

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Covasna, Bradet - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere spatii comercial Covasna, Bradet - 0 EURO lunar Bradet, Bradet , jud. Covasna

Ofer spre inchiriere spatiu comercial ,pretabil pentru orice fel de activitate .Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Covasna, Bradet - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Covasna, Bradet - 20000 EURO Bradet, Bradet , jud. Covasna

Terenul are 3000m cu loc de parcare pentru TIR, cladire de 120m a fost gandit initial pentru un Popas. 1 camera de dormit, o baie publica si una privata, bucatarie, bar si salon. Exista bazin de acumulare apa menajera si bazin vitanjabil. Accesul se face direct din DN10. Localizare DN10, la trecerea dintre judetul Brasov si Covasna, intre Brasov si Intorsura Buzaului. Persoana de contact este proprietarul Mircea Gaitan 799 - arata telefon -

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.