Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare teren constructii Fundeni Proprietar 310000 €
Vanzare teren constructii Fundeni Fundeni, Fundeni , jud. Ilfov

Terenul in suprafata cumulata de 1245 mp situat in intravilanul Municipiului Bucuresti, Aleea Buridava, sector 2, Fundeni, este compus din doua loturi, cu acces din doua strazi, cu deschidere 23 ml stradal. lot 1 626 mp lot 2 619 mp Aleea Buridava se afla in cartierul Fundeni in sensul de mers dinspre Soseaua Colentina spre Soseaua Pantelimon in zona Institutului Oncologic Fundeni, in apropierea pasajului de cale ferata si a lacului Fundeni. Accesul se face din soseaua Fundeni prin str. Aleea Suridava. Cartierul este dotat cu strazi modernizate, utilate cu retele urbane curente iar terenul in suprafata cumulate de 1245 mp are forma aproximativ dreptunghiulara cu un perimetru de 101,3 ml, este plat si cu utilitatiile la limita proprietatii. Persoana juridica.

310000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(