Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  spatii comercial Suceava, Gara  - 1 EURO lunar Proprietar 1 €
Inchiriere spatii comercial Suceava, Gara - 1 EURO lunar Gara, Gara , jud. Suceava

inchiriere spatiu comercial 255mp inchiriere spatiu comercial 255mp, complet renovat - gara burdujeni\\r\\nsuprafata utila : 255mp\\r\\nspatiul comercial se afla situat pe strada nicolae iorga nr. 16, vis-a-vis de gara burdujeni, la parterul unui bloc existent. spatiul este recent renovat si reabilitat energetic. \\r\\nspatiul este liber de orice sarcina, iar accesul in spatiul comercial se face prin 4 intrari (2 principale prin partea din fata iar 2 prin partea din spate pentru aprovizionare). \\r\\nspatiul comercial este renovat si reabilitat energetic recent cu sisteme si tehnologii eficiente energetic pentru a avea un consum redus de energie pentru incalzire, climatizare si iluminare.\\r\\ndotari : tamplarie anti-efractie low-e, centrala pe gaz viessmann, ac gree, ventilare mecanica, prize industriale, routere, finisaje si instalatii complet noi de inalta calitate.\\r\\npret de inchiriere: 11euro/mp sau 2800 de euro pentru toata locatia\\r\\npentru alte detalii, tel: 0756304385

1 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.