Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  30 ha Salaj, Cozla  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare terenuri agricol 30 ha Salaj, Cozla - 35000 EURO Cozla, Cozla , jud. Salaj

In sat Cozla, comuna Letca, judetul Salaj Detin CF pe intreaga suprafata Teren cu vegetatie, partial impadurit. Harta atasata reflecta clar gradul de impadurire. Suprafata este formata din 2 loturi ( 50324 + 50525 ) lipite si are categoria de folosinta faneata Exista un izvor pe una din laturi (cea inalta) care se poate capta/folosi. Zona calcaroasa, bogata in minerale, ideala pentru pomi fructiferi si/sau arbusti fructiferi. Satele din zona (Ciula, Cozla, Letca) sunt linistite si fara hoti. Mai detin si alte loturi (mai mici) de pamant si plantatii de pomi/arbusti fructiferi in zona Vizitati portalul ANCPI pentru localizarea si hartile orto: http://geoportal.ancpi.ro/geoportal/imobile/Harta.html Judet: Salaj UAT: Lecta Numar cadastral: 50324 Coordonate: https://www.google.com/maps/dir/47.3589899,23.4065974/ In acest pret este inclusa si o parcela de 7880mp (0,78ha), arabil, situat in apropierea celuilalt lot, dar acesta avand acces direct de la drumul practicat de tractoare. Se poate vedea in planul orto de pe geoportal ca lotul se desfasoara chiar de-a lungul acelui drum. Nr cadastral 50522 + 50327.

35000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.