Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Tineretului - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Tineretului - 500 EURO lunar Tineretului, Bucuresti

Visteanu Adrian Birouri, sedii sociale, magazine online, sali cursuri Oferim spre inchiriere birouri mici si medii pentru sedii sociale, firme cu activitate de birou, HUB-uri, magazine online, sali de cursuri sau expuneri, workshopuri etc. Birourile sunt mobilate, semimobilate sau goale, grupuri sanitare pe fiecare etaj, bucatarie la parter. Zona este centrala si foarte aproape de statia metrou Tineretului, si statiile principalelor linii de transport in comun ce fac legatura cu centrul si sudul capitalei, iar preturile cu siguranta foarte avantajoase. Maxima seriozitate.

500 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Tineretului - 199000 EURO Proprietar 199000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Tineretului - 199000 EURO Tineretului, Bucuresti

Petre Cristian Ofer spre vanzare Spatiu Comercial 170mp + 70mp Parcare Vand spatiu comercial 240 m (170 m utili + 70m parcare)Spatiul este dimensionat 13,5m * 12,5m-Spatiul contine : Granit , tavan fals , grup sanitar , contorizat individual lumina-gaze inclusiv 380V- Fata in fata cu statia de STB.- 5 locuri de parcare Strada Tineretului 58 Militari ResidenceDetalii extra:

199000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Tineretului - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Tineretului - 25000 EURO Tineretului, Bucuresti

Francis Vanzare sau Inchiriere Vanzare sau inchiriere restaurant la cheie - va invitam la negociere!Oferim spre vanzare restaurant la cheie, cu activitate de peste 2 ani si jumatate, situat pe bd. Pieptanari nr. 47, in vecinatatea Parcului Tineretului.Desigur, poate fi vorba si de inchirierea spatiului. Tot ce ai nevoie pentru a porni vanzarile este sa iti aduci echipa si sa ai buget pentru materia prima.Pretul de vanzare este de 25.000 negociabil!Restaurantul are totul pus la punct: restaurant (indoor) + terasa in curte interioara, mobilat complet bucatarie utilata complet pizzerie utilata complet (cuptor cu lemne) site functional, legat la social media prin Meta pixel - www.trattoriacapris.ro pagini de social media cu business account si toate setarile facute pentru a rula campanii de Meta Ads - am facut anuntul din pagina restaurantului pentru a fi usor de gasit pe social media contracte cu Tazz si Glovo, dar poate functiona si cu livrator personal (noi am mers si pe varianta asta)Pentru transparenta, va lasam si o lista din investitia care a fost facuta in tehnica si mobilier: Masa pizza Frigider mare Frigider mic Gratar vulcan Aragaze Masa de lucru inox cu chiuveta * 2 Masa inox * 4 Feliator Tocator Cuptor cu lemn Aer conditionat * 2 Hota Bucatarie Motor hota Centrala termica Pentru alte detalii si oferte contactati proprietarul restaurantului -

25000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Tineretului - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Tineretului - 1000 EURO lunar Tineretului, Bucuresti

George-Daniel Balosin Inchiriere Unirii sala activitati sportive(arte martiale)/coregrafice(dans sportiv, teatru, yoga) Bucuresti Sector 5 Tineretului

1000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Tineretului - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Tineretului - 1000 EURO lunar Tineretului, Bucuresti

George-Daniel Balosin Inchiriere Unirii sala activitati sportive(arte martiale)/coregrafice(dans sportiv, teatru, yoga) Inchiriez intervale orare in Bucuresti - Unirii in sala spatioasa, 100mp, parchet, AC, oglinzi, vestiare, toalete, receptie.Bara balet, parcare.www.saladuplex.roPretabil pentru: activitati sportive (antrenamente arte martiale, autoaparare, karate), samdcoregrafii diverse, sincroane, k-pop, balet, repetitii, dans modern, dans sportiv samd activitati sociale (reuniuni, activitati religioase, teatru, yoga).Tarife intre 40 si 70 de lei pe ora, in functie de numar de participanti, activitate, moment zi, cerere.

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Tineretului - 158000 EURO Proprietar 158000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Tineretului - 158000 EURO Tineretului, Berceni

Apartament 3 camere Tineretului confort 1 decomandat Va propunem spre achizitie un apartament cu 3 camere ce are suprafata utila de 76 mp, decomandat, etaj 1, constructie 1985, situat in zona Tineretului, intre cele doua guri de metrou, Timpuri noi si Gh. Sincai Apartamentul dispune de 2 bai,o debara, 2 balcoane izolate exterior interior,beneficiaza de un spatiu depozitare pe scara blocului, o boxa chiar langa intrarea in apartament. Acesta se vinde complet mobilat exact ca in poze, dispune si de un loc de parcare platit la primarie. In vecinatate se afla scoala generala nr . 97, colegiul tehnic Petru Rares si facultatea Titu Maiorescu si Dimitrie Cantemir. 3 camere - Berceni , 3 camere - Bucuresti - Ilfov

158000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(