Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere, langa Parcul Si Metroul Tineretului Agentie - 0 comision - exclusivitate 119900 €
Apartament 3 camere, langa Parcul Si Metroul Tineretului Tineretului, Bucuresti

Compania Imobiliara Eugene Estate va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in zona Tineretului, in vecinatatea parcului Tineretului. Imobilul se afla intr-un bloc de apartamente, construit in anul 1974, fara risc seismic, la etajul 6 din 10, detine o suprafata totala de 64 m.p, din care suprafata utila este 62 si balcon in suprafata de 2 m.p. Locuinta este alcatuita din 2 dormitoare, un living, o bucatarie open-space, o baie, 3 holuri, o debara si un balcon. Apartamentul este renovat si se vinde mobilat, utilat. Confortul termic este realizat de la reteaua edilitara de termoficare. In imediata apropiere se intalnesc puncte farmaceutice, medicale, comerciale, educationale, de divertisment, bancare, parcuri si piete. Accesul la mijloacele de transport in comun facil: 2 minute pana la statia de metrou Tineretului si 7 minute pana la statia de metrou Timpuri Noi, 1 minut pana la statia de autobuz, troleibuz si 2 minute pana la statia de tramvai. Se accepta toate modalitatile de plata. Informatiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietari. Pentru mai multe detalii si vizionari, ne puteti contacta telefonic, specificand codul de identificare CP1175349 .

119900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(