Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

EFR UPGRADE - Apartament 4 camere de inchiriat zona Kiseleff Aviatorilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 1400 €
EFR UPGRADE - Apartament 4 camere de inchiriat zona Kiseleff Aviatorilor Aviatorilor, Bucuresti

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre inchiriere in zona Kiseleff Aviatorilor apartament de 4 camere, confort 1, tip duplex, decomandat, situat in imobil tip vila, finalizat in anul 2009. Apartamentul este de tip duplex si este situat la etaj 2 si mansarda din P+2+M are o suprafata utila totala 129 mp (din care 10 mp terasa situata la nivelul superior), avand vedere spre curtea interioara. La nivelul inferior se afla un living mare cu bucatarie deschisa si o baie iar la nivelul superior se afla 3 dormitoare, o baie, hol si terasa. Finisaje si imbunatatiri: gresie, faianta Marazzi, parchet masiv, instalatii electrice si sanitare refacute cu imbunatatiri multiple, aer conditionat (3 unitati), geam termopan si jaluzele aluminiu, usa exterioara metalica. Incalzire cu centrala proprie de apartament si calorifere de aluminiu. Bucataria este de tip deschis si este mobilata si utilata.. Dispune de cablaje instalate pentru internet si telefonie si sistem de alarma. In pret e inclusa si o camera depozitare (8 mp) aflata la parter in corpul C2. Disponibilitate imediata. Aproape de parcul Herastrau, metrou, supermarket,scoala-liceu. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul.

1400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Imobil in constructie- finalizare IUNIE 2019, Aviatorilor - fara TVA Agentie - 0 comision - exclusivitate 588000 €
Imobil in constructie- finalizare IUNIE 2019, Aviatorilor - fara TVA Aviatorilor, Bucuresti

DESCRIERE: Imobilul este compus din 2S+P+3, 4R si are termen de finalizare iunie 2019. Apartamente disponibile pentru vanzare: ETAJ 2: 1. Apartament 3 camere - Suprafata utila: 124.52 mp - Suprafata construita: 178.67 mp - Suprf. balcoane: 32.08 mp Pret vanzare: 488.000 euro (inclus un loca de parcare la subteran si o boxa de 8 mp) 2. Apartament 4 camere - Suprf. utila: 145 mp - Suprf. construita: 204.85 mp - Suprf terase: 34.88 mp Pret vanzare: 588.000 euro (inclus un loca de parcare la subteran si o boxa de 8 mp)

588000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Aviatorilor-Herastrau,apartament cu scara interioara Agentie - 0 comision - exclusivitate 2000 €
Aviatorilor-Herastrau,apartament cu scara interioara Aviatorilor, Bucuresti

Zona Aviatorilor- Aleea Emanuel Porumbaru, la 300metri de Herastrau si metrou Aviatorilor, imobil 2006 , duplex / penthouse , suprafata 190mp+ 70 mp terase. Apartamentul este structurat astfel: Etaj 4- living cu balcon si scara exterioara spre terasa etaj, birou , bucatarie cu balcon, dormitor matrimonial , spalator, baie ,scara acces etaj. Etaj 5- dormitor matrimonial, dormitor simplu , baie ,dressing , terasa 70mp Terasa cu acces pe scara inerioara si exterioara, finisaje calitate, mobila moderna / stil clasic, toate utilitatile , paza permanenta. Loc de parcare la subsolul imobilului Inchirere termen lung pentru chiriasi de cailitate Pret 2.000euro /incluzand contract Anaf Detalii /vizionari -Marius MARCU

2000 €

   Apartament

Vezi Detalii
AviatoriloPorumbaru Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
AviatoriloPorumbaru Aviatorilor, Bucuresti

Metrou Aviatorilor- Charles de Gaulle ,Strada Aleea Porumbaru Apartament parter inalt , imobil stradal ,constructie 2006 cu 5 etaje, suprafata 65mp ,renovat total, aer conditionat, ferestre termopan cu storuri aluminiu. Mobilat si utilat. Boxa subsol , paza permanenta , centrala imobil. Apartamentul se inchiriaza doar pentru locuinta pe termen lung! Ideal o persoana sau cuplu NU are balcon ! Pret final 600euro /incluzand contract Anaf Detalii - 0737174779 Marius Marcu-broker exclusiv

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatii Birouri Charles de Gaulle Agentie - 0 comision - exclusivitate 3638 €
Spatii Birouri Charles de Gaulle Aviatorilor, Bucuresti

Cladirea de Birouri este un imobil construit in anul 1940 de catre faimosul Arhitect Marcel Iancu. Dezvoltatorul va pune în aplicare cele mai inalte standardere din punct de vedere al constructei ,realizand un spațiu foarte eficient, specific cladirilor de birouri. Cladirea va fi consolidate si renovata complet interior/exterior si va avea ca functiune birouri. Cladirea are dublu acces atat din Piata Charles de Gaulle care va deservi ca acces principal, cat si din strada G.Balescu acces secundar si carosabil. Cladirea de birouri va beneficia de urmatoarele facilitati: 1. Restaurante la parterul cladirii 2. Receptie la parterul cladirii 3. Paza 24/24 si monitorizare video 4. Posbilitate deschidere geamuri 5. Led iluminat exterior 6. Ventiloconvectoare in toate spatiile aer rece/cald. 7. Tratare aer proaspat 8. Lift 9. Centrala termica 10. Service Charge 3.5 euro/mp+TVA Cladirea este inchiriata in proportie de 80%. Termen finalizare 15 februarie 2018 Spatiul 1: Spatiu birouri Vedere Charles de Gaulle Suprafata Minima inchiriabila 180 mp Cladirea este inchiriata in proportie de90 %.

3638 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriez teren in curtea Televiziunii, 170mp Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 1500 €
Inchiriez teren in curtea Televiziunii, 170mp Aviatorilor, Bucuresti

Terenul se afla in curtea Televiziunii, la intrarea secundara din str. Col. C-tin Blaremberg, 170mp, (7.2x23.6) pretabil ptr activitati comerciale, utilitati: curent electric. terenul este ingradit, cu intrare din strada si din curtea televiziunii.

1500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(