Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Pantelimon - Magnoliei, Casa 115 mp utili, Lot 180 mp! Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
Pantelimon - Magnoliei, Casa 115 mp utili, Lot 180 mp! Pantelimon, Pantelimon , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! PANTELIMON - MAGNOLIEI, CASA 115 MP UTILI, LOT 180 MP. Zona linistita si frumoasa, strada cu trafic redus. Locuinta calda si luminoasa, perfecta pentru o familie sau un cuplu ce isi doreste liniste si spatiu. Curte cocheta cu spatiu pentru recreere. Doua dormitoare, doua bai, living generos, complet mobilata si utilata.

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0%, Hala productie-depozitare-service, Pantelimon- Bld. Biruintei - DN3 Agentie - 0 comision - exclusivitate 990000 €
COMISION 0%, Hala productie-depozitare-service, Pantelimon- Bld. Biruintei - DN3 Pantelimon, Pantelimon , jud. Ilfov

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, in Pantelimon - judet Ilfov, cu triplu acces si tripla deschidere (din Bd. Biruintei si doua strazi adiacente), vad comercial, la 2 minute distanta de Selgros Pantelimon, un teren intravilan in suprafata de 4.192 mp, cu urmatoarele deschideri: 20.30ml deschidere la Bd. Biruintei, si 50.60ml, respectiv 59ml deschidere la doua strazi adiacente, precum si constructiile edificate pe acesta insumand o suprafata utila de 1.704 mp, astfel: - hala industriala, pretabila pentru diverse activitati de productie/ depozitare/ servicii, cu o suprafata utila de 1,328 mp si amprenta la sol de 1515 mp. - birourile aferente acesteia, cu o suprafata utila de 376 mp, cu regim inaltime P+Etaj, avand la parter o receptie generoasa, zona de asteptare, un birou, grupuri sanitare si vestiar, iar la etaj, 7 birouri, o bucatarie si grupuri sanitare. Zona de birouri dispune de toate dotarile, iar incalzirea se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice pe gaz. Hala este pretabila pentru mai multe activitati (printre care spatiu de productie, depozitare, service auto), avand avantajul amplasamentului in oras Pantelimon pe DN3, cu acces usor auto, mijloace de transport si acces facil TIR. Hala poate fi achizitionata cu dotarile existente pentru service-auto care nu sunt inluse in pret, existand posibilitatea unei negocieri separate. Constructiile au fost edificate in anul 2000, structura este metalica si panouri tip “sandwich”. Facilitati: - acces tir - inaltime hala 5,6 - 7,03 m - dimensiuni hala 35 x 43 ml - + 55 de locuri de parcare - dimensiune usa industriala 3,9 H x 4,7 L - doua usi pietonale - sistem hidranti interiori si exteriori - bazin hidranti 108 m3 + camera pompe - incalzire in zona birourilor cu centrala proprie pe gaz - 50 kW - incalzire hala cu centrala termica - 180 kW - racire AC de perete - utilitati: curent 380 V - putere instalata - 190 KWA, gaz si canalizare - generator 135 KWA - puț forat, adancime 40 m - sistem de supraveghere video, interior - exterior, 16 camere - adapost ALA Pentru orice informatii suplimentare legate de aceasta proprietate, la achizitia careia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

990000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casă de vanzare 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 49000 €
Casă de vanzare 0% COMISION Periferie, Pantelimon , jud. Ilfov

Va oferim spre vanzare un imobil construit in anul 1990 compus din 3 dormitoare, un living, bucatarie si baie. Casa este amplasata pe o strada asfaltata care beneficiaza de transport in comun, statia de STB fiind la 5 minute distanta de mers pe jos. Casa este constuita pe un teren de 188mp ce va ofera posibilitatea de a trai intr-un mediu intim si linistit. Totodata in apropiere exista scoli,gradinite,licee,farmacii,dar si alte spatii comerciale precum Cora Pantelimon care se afla la o distanta de 15 minute. Pentru mai multe detalii va asteptam la vizionare! Performantele energetice ale casei sunt urmatoarele: - Clasa energetica: A - Consumul total specific de energie primara: 116,77 kWh/mp*an - Indicele de emisii echivalent CO2: 39,81 kgCO2/mp*an - Consum anual specific de energie din surse regenerabile: 0

49000 €

   Apartament

Vezi Detalii
OCAZIE Vilă cu 5 camere de vânzare în zona Pantelimon 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 189000 €
OCAZIE Vilă cu 5 camere de vânzare în zona Pantelimon 0% Comision Central, Pantelimon , jud. Ilfov

Va ofer spre vanzare o superba casa in zona Pantelimon cu un potential enorm de a fi chiar locuinta visurilor dumneavoastra. Dincolo de camerele foarte spatioase si inalte, proprietatea dispune de o curte foarte mare amenajata cu un foisor cu gratar si spatiul de servit masa fiind amplasat chiar langa locul amenajat pentru piscina. Terasa de pe acoperisul casei va ofera posibilitatea de a imortaliza fiecare moment intr-o maniera linistita, oferindu-va astfel sansa de a crea amintiri de neuitat. Locuinta este plasata la 10 minute de linia de metrou Pantelimon, astfel veti dispune de toate facilitatile necesare unui trai excelent. Pe langa multitudinea avantajelor pe care vi le ofera o locuinta cu o curte de 1130 mp, proprietarul accepta plata in rate, dar si schimburi, se va discuta la fata locului. Eficienta energetica: B Cosumul anual specif de energie: 146.59 Indicele de emisii CO2: 29.16 Cosumul anual specific de energie din surse regenerabile: 0

189000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere de vânzare 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 67500 €
Apartament cu 3 camere de vânzare 0% COMISION Central, Pantelimon , jud. Ilfov

Va propun spre VANZARE un apartament intr-o zona centrala din comuna Pantelimon, la doar 8 minute distanta de statia de metrou a cartierului. Confortul termic al apartamentului este asigurat de ferestrele tip termopan si centrala proprie, aducand o reducere importanta a cheltuielilor lunare. Proprietatea se afla intr-o zona linistita care beneficiaza de magazine in apropriere, parcul Pantelimon este la 2,5 km distanta in incinta caruia se construieste si un parc acvatic, iar statia STB este la o distanta de 7 minute de mers pe jos. Imobilul dispune de 2 locuri de parcare si de o boxa de 20mp incluse in pret. Pentru mai multe detalii va astept la vizionare. Performantele energetice ale apartamentului sunt urmatoarele: - Clasa energetica: B - Consumul total specific de energie primara: 133.85 kWh/mp*an - Indicele de emisii echivalent CO2: 28.58 kgCO2/mp*an - Consum anual specific de energie din surse regenerabile: 0

67500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 1.045mp Str. Rascoalei, Pantelimon, Ilfov - PROPRIETAR Agentie - 0 comision - exclusivitate 32000 €
Teren 1.045mp Str. Rascoalei, Pantelimon, Ilfov - PROPRIETAR Pantelimon, Pantelimon , jud. Ilfov

Teren intravilan in suprafata de 1.045mp situat in Comuna Pantelimon, pe strada Rascoalei, Judetul Ilfov. Este identificat cu Tarla 26, Parcela 164/1, Lot 32. Si cota indivia de 325,38mp, reprezentand drum de acces. Terenul este compus din teren curti constructii in suprafata de 253,15mp si teren arabil in suprafata de 792,24mp. Proprietatea este situata la aproximativ 11km de Bucuresti si 1km de Primaria orasului Pantelimon, accesul se face prin Bulevardul Biruintei sau Sos. De Centura, apoi pe Str. Rascoalei. Vanzarea se face direct, detinem toate actele, se vinde fara sarcini, iar pretul este usor negociabil. Se vinde direct de la proprietar, fara comision.

32000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(